Simply extraordinary pizzas: both classic and gourmet. Must try!!
Luca Longoni
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11 Giugno 2025
10,0
We ended up there by chance, I have to say that we felt at home, very good and very kind people, it's a shame we are Ligurian, if it were here we would be regular customers, the pizza and the pancakes with Nutella are special, what can I say? Well done, keep it up 👍
cinzia pastorino
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18 Maggio 2025
10,0
Very good pizzeria and very kind staff
Davide Calculli
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12 Maggio 2025
10,0
In zona stazione a Pinerolo, davanti al parcheggio, c'è questa simpatica pizzeria da asporto gestita da giovani. Nonostante la posizione di passaggio possa suggerirne una vocazione "commerciale", ci si ricrede subito: le pizze sono una piacevole sorpresa. E' evidente la ricerca dei migliori ingredienti che parte dalle farine fino agli abbinamenti audaci ma molto azzeccati, oltre che l'impegno a giocare con le lievitazioni che rende la pizza digeribile e piacevole. Abbiamo provato due impasti (romana e napoletano) entrambi molto validi, e finito con un cannolo. Davvero molto buono, da provare.
Test T
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05 Maggio 2025
10,0
The best pizza in Pinerolo is nearby
Stefano Ferrari
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05 Aprile 2025
10,0
Excellent pizza, very friendly owners. Highly recommended!!
Rossana Lozzio
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19 Marzo 2025
10,0
The best pizza in Pinerolo. The choice between two types of pizza is interesting. For the rest, try it! Advise
Luca Savini
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18 Marzo 2025
10,0
A nice discovery, I stopped by chance and found one of the best pizzas I've ever eaten. Very light but crunchy dough cooked in a wood oven, well-balanced top quality ingredients, lots of courtesy... what can I say: keep going!
GIANLUCA CERRATO
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17 Marzo 2025
10,0
We have always enjoyed the excellent panuozzi, in addition to the flavors on the menu there is a lot of availability in variations... but the real surprise was the fantastic Sicilian cannoli! Very faithful to tradition... we don't hide the fact that sometimes we went to the place just for those!
Sergio Matarazzo
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22 Febbraio 2025
10,0
Excellent Panuozzi, especially the sausage and friarielli. The real discovery is the dessert, the Sicilian cannolo with hazelnut grain. A real drug
Paolo Napoletano
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22 Febbraio 2025
10,0