Domenica a pranzo abbiamo avuto il piacere di scoprire questo ristorante e ne siamo usciti davvero soddisfatti sotto ogni aspetto. L’attenzione ai dettagli è stata evidente sin dall’inizio, quando ci è stato offerto uno spritz molecolare, un inizio sorprendente e creativo che ha subito acceso la curiosità.
A seguire, una selezione di entreé offerte dallo chef e un pane fatto in casa delizioso, accompagnato da grissini, olio e una pizza fragrante.
Abbiamo iniziato con una tartare di carne davvero sorprendente, arricchita da pere, caprino e noci, un abbinamento perfettamente bilanciato tra dolcezza, acidità e croccantezza. A seguire, gli spaghetti con colatura di alici, un primo piatto intenso e avvolgente, ben eseguito e dal sapore deciso. Come secondo, l’anatra all’arancia ha confermato il livello della cucina, con una cottura impeccabile e un equilibrio perfetto tra succulenza e nota agrumata.
Il servizio attento e cordiale ha reso l’esperienza ancora più piacevole, e il conto finale è stato assolutamente adeguato alla qualità dell’esperienza. Se torneremo ad Iserinia passeremo di sicuro ad assaggiare i piatti dello chef.
Maddalena B
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17 Febbraio 2025
10,0
Being welcomed for lunch by the family with great hospitality, attention, courtesy and competence. The young person in charge of the dining room is professional and kind and what about the Chef? always attentive in discreetly checking that his dishes were to our liking. In fact, the dishes prepared were greatly appreciated by us for the skilful and original combination of raw materials from the Molise area! We will definitely be back even if we don't live right around the corner.....but it's worth making the trip to enjoy Distico's preparations again.
marzia di marzio
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12 Febbraio 2025
10,0
A truly exceptional experience from all points of view.
A sophisticated environment with attention to detail, however made familiar by the welcome of all the staff.
Dishes presented in an attractive manner and of truly excellent quality.
The top is undoubtedly the barzotto egg in caciocavallo fondue, an explosion of flavors that pay homage to the territory.
Excellent polenta with sausage ragout.
The “Radici” tasting menu opens up the world of this small, elegant, refined and tasty corner of Molise!!!
Patrizio Messercola
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02 Febbraio 2025
10,0
Beautiful evening.
We spent my boyfriend's birthday in this place and I must say that I was really satisfied.
Impeccable service, excellent food and peaceful atmosphere.
We really appreciated the menu "distinguished" by its Sicilian and oriental influences, mixed with great wisdom.
We will definitely come back to try the land dishes too.
Congratulations.
Tiziana Alfieri
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30 Gennaio 2025
10,0
Wow guys❣️a fantastic experience to absolutely try. Between taste, elegance and exceptional flavors ❤️❤️❤️ Thank you for the welcome!
The fantastic staff, the chef a bomb!
Daniela Ottaviani
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19 Gennaio 2025
10,0
Refined and creative cuisine. Not to be missed.
Michael Steinrotter
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13 Gennaio 2025
10,0
Abbiamo provato questo ristorante a cena ed è stata davvero una piacevole scoperta nel centro storico di Isernia. Atmosfera rilassante e riservata nonostante il locale sia piccolo e abbia pochi coperti. Servizio gentile, veloce e professionale nella presentazione delle pietanze e nella spiegazione del menù. Piatti gourmet di alta qualità con attenzione ai prodotti locali. Consiglio di provare l’uovo croccante su fonduta di caciocavallo, ravioli gyoza e come dolce l’esperienza del 5 sensi.
La prossima volta proveremo sicuramente il
menù degustazione!
Miriana F
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05 Gennaio 2025
10,0
The menu is a true sensorial journey: creative dishes, prepared with the highest quality ingredients and presented with impeccable aesthetics. Very original ideas take care of every detail! Each course tells a story, combining authentic and surprising flavours. The staff, courteous and attentive, is an added value. Always ready to satisfy every need without ever being intrusive, with an in-depth knowledge of the dishes! Beautiful experience!
Giulia Abbati
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05 Gennaio 2025
10,0
We visited this place a day before Christmas, we loved the whole experience. Each food was a surprise on its own. Thank you for the lovely evening. We don't speak Italian, but the service spoke English well enough to walk us through the menu and every food. Thank you again.
Daniel Petrasek
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24 Dicembre 2024
10,0
A magical and very luxurious experience. The food is exquisite, the recipes innovative but pay homage to the great ingredients typical of the region, and the service is impeccable. Treat yourself to dinner with them, you can't be disappointed.
Sarish
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16 Ottobre 2024
10,0