Excellent pizzeria restaurant, we went many times and were never disappointed. Everything excellent!
Beatrice Giglio
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11 Marzo 2025
10,0
Truly delicious lunch! The gluten-free tonnarelli are excellent
Sara Serao
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02 Marzo 2025
10,0
We came to eat here, we highly recommend it even for those with celiac disease, the food is very good and I repeat, those with celiac disease can come here to eat safely because they are very reliable.
Helga Proietti
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01 Marzo 2025
10,0
A nice discovery in the center of Rome, a pizzeria restaurant that also makes all dishes gluten-free, from appetizers, to fried food, to homemade pasta, main courses and desserts. The frying (gluten-free) is crisp and dry, the pasta (always gluten-free). Perfectly cooked, which is not to be taken for granted for a gluten-free pasta that is often served overcooked. You couldn't perceive the difference with "normal" pasta. The location is also very nice and welcoming. The owner-chef was very nice and friendly. Traditional Roman appetizers and a coratella with artichokes SPACE! Highly recommended!
Fabrizio Olivieri
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01 Marzo 2025
10,0
A good restaurant in a spot where it is extremely difficult to find parking
Giorgio Comel
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24 Febbraio 2025
8,0
Quality and courtesy. All very good in a welcoming environment.
Definitely recommended.
Livio Lupieri
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11 Febbraio 2025
10,0
Three of us ate from behind the house on February 8th, even though the restaurant was full, the owner still let us sit at a table outside since there was some sun, we ate very well and spectacular Roman cuisine for us who came from the Marches, I recommend it!!!
Dale Turro
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10 Febbraio 2025
10,0
Congratulations for all your kindness, courtesy and professionalism, see you soon!
Claudio Franci
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10 Febbraio 2025
10,0
Ottima cena. Antipasto, fettuccine carciofi e guanciale, baccalà cucinati a regola d’arte. Nota di merito ai piatti: non quelli di Ikea ma di porcellana decorata di pregio. Considerato che non abbiamo preso il vino ma solo un antipasto (tagliere di salumi), un primo, due secondi (baccalà e saltimbocca) e una bottiglia di acqua, abbiamo pagato 85 euro in due: non proprio economico ma la qualità si paga.
PrincipeMax
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25 Gennaio 2025
10,0
Ceniamo in questo ristorante in una serata tranquilla in cui veniamo serviti da tre camerieri diversi che fanno un po’ di confusione !! Per antipasto un fiore di zucca , fritto troppo unto , un supplì buono e focaccia con mortadella e burrata al tartufo . Per secondo prendiamo una tagliata e una costata , purtroppo la costata è finita e ci portano due tagliate senza chiederci se ci poteva andare bene oppure no . Carne non eccezionale devo dire e neanche particolarmente tenera . La confusione arriva al momento del conto perché ci vengono addebitate due costate e due contorni a parte che invece erano insieme alla carne , lo facciamo presente al titolare e inizia un giro di richieste tra camerieri per capire cosa effettivamente avessimo mangiato . Non lo trovo assolutamente di buon gusto e oltre al danno di aver mangiato una cosa che non volevo anche la beffa di doverla pagare di più !! Comunque mettiamo fine alla questione pagando un prezzo secondo me veramente troppo eccessivo !!
MattAngel
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14 Dicembre 2024
6,0