If you like fish, especially anchovies, this is your absolute favorite restaurant 5/5. There are other options too, tuna which is absolutely excellent. Highly recommended.
Joachim Nilsson
.
21 Agosto 2024
10,0
Well done guys, congratulations
🔝🔝🔝
Eugenio Karanets
.
21 Agosto 2024
10,0
As always at the top, thanks guys! You can eat very well at honest prices 😊
Loris
.
18 Agosto 2024
10,0
The owners are very kind and helpful! They accepted our requests and delighted us with an excellent "cuoppo" of fried anchovies!
Emanuela Punzi
.
15 Agosto 2024
10,0
Everything simply good. There is a goodness of the ingredients that alone would be enough. However, the chef definitely puts his own spin on the sauces and does so with full knowledge of the facts. The service is convivial and appropriate. Don't miss the parmigiana.
G R
.
14 Agosto 2024
10,0
Abbiamo pranzato alla Dea Mangiona. Piccolo locale con tavolini all’aperto. Servizio cordiale, gentile e soprattutto sorridente (consiglierei a tutti gli altri esercenti di Cetara di prendere esempio da Anna e Mimmo).
Alici fritte (specialità apprezzata), tonno scottato e polpo rosticciato. Tutto ottimo. Acqua e vino. Rapporto qualità prezzo ottimo. Lo consiglio caldamente
Giovanni M
.
12 Agosto 2024
10,0
Dinner in the company of friends delighted by the dishes of the greedy goddess accompanied by the kindness and courtesy of the staff but above all by the goodness of the dishes cooked with love and passion
Annamaria Cerzosimo
.
08 Agosto 2024
10,0
Genuine food and excellent quality ingredients, kindness, courtesy and friendliness, a simple menu with few but excellent choices, these are the perfect ingredients to come and visit Anna and Mimmo as their guests, and return with great pleasure whenever you wish, sure of the 'excellent choice! Really highly recommended to everyone!
elena martucci
.
08 Agosto 2024
10,0
Owner who is an expert in cooking and a brilliant person
Alessandro Greco
.
08 Agosto 2024
10,0
Ristorante scoperto a caso, stile un po’ spartano e meno elegante rispetto a quelli nei pressi ma rappresenta nel modo più genuino e reale la vera cucina tradizionale! Abbiamo assaggiato uno spaghetto con la colatura di alici veramente eccezionale. Come da tradizione spaghetto, colatura di alici e grattata di scorza di limone. Antipasto di alici marinate accompagnate con le patate anche molto buono. Personale iper gentile e disponibile, ci ha dato vari consigli e dettagli su come cucinarlo.
Giulia D.I
.
04 Agosto 2024
10,0