A beautiful environment, I hadn't been there for a while and it was a nice surprise to find good service, good, very friendly staff and an excellent hostess who I thank and after many years having seen again, ciao Alessandra
Jessica Gorlin
.
27 Agosto 2025
10,0
I always go there willingly for the beautiful location, the starred food, but above all for the staff who make you feel like family, or even more.
Isa Mesu
.
25 Agosto 2025
10,0
A trip to the old trattorias of the past
Nicola Gerli
.
22 Agosto 2025
10,0
Excellent restaurant: bigoli with duck and classic Vicenza-style cod were truly delicious.
Highly recommended.
Giorgio Bertotto
.
05 Agosto 2025
10,0
Enjoy your lunch with delicious Vicenza-style cod and well-cooked grilled vegetables.
Lorenzo Lazzari
.
05 Agosto 2025
8,0
Tonight was my first time at this restaurant. It was a great experience, with delicious food and excellent service. I highly recommend it.
Stefania Spanevello
.
23 Luglio 2025
10,0
What a magnificent place! Top service, quick cuisine, essential wine list, magical atmosphere
Jean Pierre Buise
.
23 Luglio 2025
10,0
Three of us dined here. It's not a big draw from the outside, but it's all the better once you step inside. We chose the macaroni and the sea bream, and it was fantastic. For dessert, we had panna cotta, tiramisu, and cherry ice cream—both homemade, of course. We loved it. Highly recommended! 4.5-star ambiance. Service/staff very attentive and friendly. 😀
Katja Kleinichen
.
15 Luglio 2025
10,0
Erano alcuni anni che non mi fermavo in questo ristorante, non si smentisce, si mangia veramente ancora molto bene, ho preso antipasto bacalà con polenta, poi il cuoco mi ha voluto fare una tagliata a suo dire da favola, ovviamente io l'ho stuzzicato un po per metterlo alla prova, non in difficoltà sicuramente era solo per stimolarlo a lavorar sempre bene, alla fine ha avuto la meglio una tagliata STREPITOSA era un burro buonissima, poi il servizio ottimo dalle cameriere e al camerire veramente simpatico.
Complimenti
Faema
.
31 Maggio 2025
10,0
Locale storico lungo la vecchia statale. in tempi moderni declassata a regionale. Cucina vicentina con qualche modernità ma che comunque ruota sempre attorno all'ottima pasta fatta in casa carni alla brace e l'immancabile carrello. In cantina l'indispensabile. Conto sempre onesto fin dai tempi di Puricelli.
egidio b
.
16 Aprile 2025
8,0