Fantastic food and experience! Staff were very friendly and accomodating. Carbonara and ravioli are 10/10
Jasmine Gray
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12 Maggio 2024
10,0
An excellent Roman dining experience outside of the tourist trail. Attentive staff serving a culinary delight. We were glad to have found the restaurant through recommendation of our landlord and have had no need to look any further. Look forward to our next trip to Rome with a visit or visits to Vito e Dina.
Paul Unwin
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09 Maggio 2024
10,0
Not very good food, but service was ok. Be careful the bread is not free (10€)
Yasemin Michelle BENGÜ
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29 Aprile 2024
6,0
The pasta was homemade, and it was very noticeable. We ordered two dishes of fettuccine al ragù which were delicious. A very familiar and very tasty place, but there was a lot of noise
Isaac Sánchez Carbonell
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29 Aprile 2024
10,0
Great experience with my family. Very good homemade dishes and polite and kind staff. Prices are also reasonable considering the area. Highly recommended.
Serena Mattedi
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28 Aprile 2024
10,0
Good Roman cuisine, very friendly staff, excellent service!!! Highly recommended!!!!
dina favalessa
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28 Aprile 2024
10,0
The best carbonara I've ever had in Rome. The owner, Vito, did give such good vibes. Gonna come back for sure for my next vacation
Neangel Contado
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27 Aprile 2024
10,0
We stopped in yesterday by chance.
Quick service and friendly waiters.
Abundant dishes and good food.
Vito is a truly nice and kind person.
Recommended tavern.
We will definitely be back in the next few days.
Excellent +++
Raoul Lobo Duke
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25 Aprile 2024
10,0
scrivo mezza trappola perché, effettivamente, non ho mangiato male ma neanche sarà un posto che mi rimarrà nel cuore. Non capisco chi la definisce cucina autentica, comunque qui trovate qualsiasi cosa, antipasti, primi e secondi di mare e di terra e pizzeria. Che secondo me non è un bene. Prezzi alti, prendete la birra in bottiglia anziché alla spina perché costa molto meno.
micele85
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18 Gennaio 2024
6,0
San Pietro è già chiuso e il Papa già dorme in pigiama, ma, in fondo, a noi che ce frega, che tanto Vito e Dina c’aspettano tardi pe’ cena. Così, calata la sera, che te lo dico a fare, l’antipasto è stato una bomba all’uranio gasato, ma certo il rigatone con guanciale e carciofi mi ha fatto sentire come a casa da nonna, che a lei, quelli con le stelle Michelin, je fanno la spesa. Eppoi, non prendi un secondo. Saltimbocca per tutti, che dopo tre piatti, stai mejo de prima. Col tiramisù fatto da Dina chiudiamo alla grande, ma poi voj vede che conosce a mi nonna! Andiamo alla cassa per pagare la cuenta, e vista la spesa sincera, prenoto per cinque un pranzo in famiglia.
pio6997
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20 Novembre 2023
10,0