Historic restaurant. You can breathe an air of times gone by. The staff are friendly, helpful and welcoming. Any menu choice is special
Samuele Lanfredini
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16 Marzo 2025
10,0
A historic trattoria that over time has never lost the goal of making its customers eat well. An appetizer with crescentine or pinzini (depending on whether you are from Bologna or Ferrara), various cured meats: super mortadella, a bit of pancetta, a bit of soppressa, a bit of coppa and a delicious unsalted ham. And then the pumpkin tortelli, then the pappardelle with wild boar and finally the guinea fowl and mutton. But we want to add the trifle... also the creme brulee... we didn't find anything out of place. A pleasure 😀
Maurizio Stagni
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02 Marzo 2025
10,0
Lunch break at competitive prices
Michele Cacciari
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22 Febbraio 2025
10,0
Excellent food in general, wide choice, typical dishes such as pumpkin and ricotta tortelli, excellent meat and appetizers with cured meats, pickles, sauces and fried gnocco. Parking without problems, good service. I recommend it
Marco Barbieri
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12 Febbraio 2025
10,0
Very nice place, very kind staff who know how to do their job, spectacular food, and the quality is recognized in the taste of the dishes.
Massimo Montanari
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09 Febbraio 2025
10,0
Sempre ottimo! Sia la tradizione che il menù di tartufo. Consigliato.
Stefano Rimondi
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30 Gennaio 2025
10,0
We went to eat the fried crescentine and the grilled crescentine (a very pleasant discovery), everything was excellent including various cured meats and sauces. The waitresses were very nice, we will definitely be back
Monica Stagni
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29 Gennaio 2025
10,0
It is a restaurant that my wife and I have been frequenting for more than 20 years, and I must say that we have always had dinner and lunch with excellent dishes, both meat and fish, even the cold cuts with excellent crescentine and last but not least their desserts, truly excellent!!!, the service is truly exceptional and fast, it's practically the same for 25 years, very well-trained and friendly girls, the owner is also very kind, at Pippi you really feel like family
Matteo Pierro
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21 Gennaio 2025
10,0
Menu vario, portate abbondanti, cappellacci alla zucca ottimi, servizio gentile e cordiale, carta dei vini sufficiente, prezzi non eccessivi.
Massimo R
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29 Novembre 2024
8,0
Ristorante da cui si esce soddisfatti e in cui ci si torna volentieri, per qualità e quantità. Il servizio ottimo, sempre pronto e disponibile.
Purtroppo c'è un ma...ovvero al momento del conto, seppur giusto e nei termini per quello ordinato, non è possibile sentirsi dire che non puo' far conto diviso perchè ha già battuto uno scontrino unico . Occorre mettersi in testa una volta per tutte che nel 2024 è il cliente che ha la facoltà di decidere come pagare, se separato, con bancomat , carta di credito a prescindere dal numero di scontrini. Sarebbe buona cosa che la signora alla cassa (deduco la proprietaria dal tono autoritario) capisse che non è un problema di chi paga se lei versa più commissioni per ogni utilizzo del singolo bancomat invece che solo uno. Insomma un'ottio pranzo, in parte amareggiato dal finale.
andvzz
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27 Ottobre 2024
8,0