Came across it yesterday by chance while looking for a restaurant in the area. I was alone and I "opened" the service, Rustic setting, friendly non-intrusive waiter and fast service, but I was alone so I can't judge as if it was full. The quality of the Tuscan starters is good and the pappardelle sul gander is delicious, although plentiful. In summer and in the evening you must feel very comfortable. It's a bit far from me since I'm in Bagno a Ripoli. However, I recommend it and I have been going to restaurants for 40 years due to work.
Carlo Fracassi
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12 Febbraio 2025
8,0
Excellent boscaiola and barbecue
Stefano Lippi
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08 Febbraio 2025
10,0
La mia opinione personale è positiva, sono stato diverse volte ed ho desinato sempre bene.
Il menù non esiste ma potete chiedere ad Alessandro le pietanze che servono e vi dirà molto di più di quello che avreste trovato scritto nel menù, domande quello che volete ed avrete tutte le risposte.
Tutto cucinato alla maniera tradizionale con ingredienti genuini a cominciare dall'antipasto tipico toscano.
Il primo piatto che ho molto gradito è la pasta pasticciata, ma purtroppo non la fanno sempre, buoni i filetti e le patate al forno, come anche i galletti ed il pollo alla cacciatora, nel periodo dei funghi fatevi guidare e non resterete delusi, lo stesso dicasi durante il periodo dei tartufi.
Le portate sono in base ai prodotti di stagione e quindi non sono sempre le stesse.
Ragion per cui chiedere è d'obbligo, ma personalmente, seguendo i consigli del capo sala, ho sempre mangiato bene tutte le volte che ci sono stato.
Merita provarlo sicuramente, ma a condizione che seguiate i consigli di Alessandro.
Claudio F
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04 Gennaio 2025
6,0
Authentic Tuscan cuisine. Friendly and helpful staff.
Generous portions, everything delicious!
Maria Simonetta
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02 Gennaio 2025
10,0
We had lunch at Da Nando's on Christmas Day.... Spartan but characteristic atmosphere... We had a great time.. Quality cold cuts, delicious penne alla boscaiola... Ditto sliced with potatoes... The whole menu was delicious. .. I didn't eat the cappelletti in broth... Because I don't like meat broth.... But everything was good..... I recommend... We were a nice family... Grandmother on a wheelchair, daughter , children, daughters-in-law, grandchildren, etc. We were all happy. Thank you
Paola Frigerio
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26 Dicembre 2024
8,0
Tuscan-style restaurant, where you can eat typical dishes of the area.
All very good.
Quiet area in the middle of the woods.
Giuseppe Lemma
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11 Novembre 2024
8,0
A somewhat spartan environment, kind and friendly waiter, unwelcoming owner. Excellent food and excellent choice of wines. The bill was perhaps too salty for the type of dishes chosen. Then, in my opinion, cream in the woodcutter should be avoided
Alfredo Tabarracci
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09 Novembre 2024
10,0