Typical Piedmontese cuisine. Average quality, generous portions, and a good price.
Federico
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26 Settembre 2025
8,0
A Saturday lunchtime stop. The raw meat was excellent, the peppers delicate with bagna cauda, and the mixed fried fish.
The full menu is highly recommended for its value.
Paolo Martelli
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24 Settembre 2025
10,0
We celebrated our wedding anniversary at this splendid restaurant. Breathtaking views of the Monferrato hills, a very welcoming place, like the owner, and high-quality food—the appetizers were truly delicious, as were the tastings of all six first courses, the mouth-watering second courses, and the full range of desserts. All in all, a fantastic evening.
Roberto Demaria
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07 Settembre 2025
10,0
Typical restaurant, excellent appetizers and seafood. Very clean bathroom. I'll return to give it 5 stars.
Michela Della
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07 Settembre 2025
8,0
Found it by chance. If I'd wanted to find anything better, I couldn't have done it. Excellent food, plentiful. Impeccable service. The place is typical of these parts. Everything has remained as it was in the legendary 80s. Superb view from the terrace.
walter barattino
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31 Agosto 2025
10,0
I've been there twice this month!
Spectacular view, and good Piedmontese food.
You don't order à la carte... they bring it and you eat!
Mirko Massarutto
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30 Agosto 2025
10,0
A restaurant serving traditional Monferrato cuisine, always a guarantee. Everything is excellent: hot and cold appetizers, tagliolini alla boscaiola, agnolotti, and a mixed fridge. Perfect service and a priceless view.
Antonella
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23 Agosto 2025
10,0
Surprisingly delicious! We love Mario!
Milena Landenberger
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22 Agosto 2025
10,0
Panorama bello, praticamente la sala, naturalmente luminosa con enormi vetrate, è un belvedere sul Monferrato.
Ci ha accolti e seguiti per tutto il pranzo una cameriera sorridente, gentile, attenta e precisa: davvero impeccabile!
Una carrellata di antipasti freddi e caldi (definiti "un assaggio" ma era una normale porzione di ogni antipasto😅), agnolotti burro e salvia proprio gustosi, dolce caffè e una buona barbera della casa.
Prezzo onestissimo
Bravi!
Ivano 76
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31 Maggio 2025
10,0
In stagione (maggio e’ ideale) impossibile perdere uno dei migliori pranzi di asparagi dell’intero Piemonte. Ci torniamo da anni, anche più volte nel mese, e, sempre, la soddisfazione è tanta. Noi siamo affezionati a quattro piatti: l’intingolo (con un favoloso extravergine), i piccoli asparagi con salsa tartara, la golosa frittata ed il risotto (che stavolta ci è sembrato ancora più buono del solito. 35€ con una ottima Barbera di Imarisio. Bravissimi!!!
Maur0Demichelis
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30 Maggio 2025
10,0