26/12/2024: Dinner on 12/20/2024
The restaurant, located in Collegno, in an area that is inconvenient for parking but not very far from the Paradiso metro station, is small in size and has walls that host a blow-up of the Great Bull.
The tables, due to the type of venue, are discreetly spaced apart and the acoustic comfort, at least on the evening of our dinner, is such as to allow us to talk easily with the diners.
Let's get to the kitchen:
burgers cooked as per instructions and well stuffed, Nebbiolo sausage with beans and baked potatoes (Sioux) which satisfied my diner and crispy and dry fried potatoes.
The breaded steak (Klondike gold) deserves a separate discussion, which, as well as being characterized by some fibrous shoots and a little too thin (and therefore a little dry)
it gave me the impression of being cooked in already used oil (I don't think butter), resulting in the taste of the meat being dominated and altered by that of the breading and the not very pleasant taste of the oil.
Unmemorable bulk prosecco.
Courteous staff and quick service.
All in all, an economical account.
Rating: 7
26/12/2024: Cena del 20/12/2024
Il locale, ubicato a Collegno, in zona scomoda per il parcheggio ma non molto distante dalla stazione Paradiso della metropolitana, si presenta di piccole dimensioni e con le pareti che accolgono una gigantografia del Grande Toro.
I tavoli, per la tipologia di locale, sono discretamente distanziati tra loro ed il comfort acustico, almeno nella serata della nostra cena, tale da consentire di parlare agevolmente con i commensali.
Veniamo alla cucina:
hamburger cotti come da indicazioni e ben farciti, salsiccia al nebbiolo con fagioli e patate al forno (Sioux) che ha soddisfatto il mio commensale e patate fritte croccanti e asciutte.
Un discorso a parte merita la bistecca impanata (oro del Klondike), la quale, oltre che caratterizzata da alcuni tralci fibrosi e un po’ troppo sottile (e quindi un po’ asciutta)
mi ha dato l’impressione di essere cotta in olio (non credo burro) già usato, risultando per questo motivo il gusto della carne sovrastato ed alterato da quello dell’impanatura e da quello non molto gradevole dell’olio.
Prosecco sfuso non memorabile.
Personale cortese e servizio rapido.
Conto tutto sommato economico.
Voto: 7