Ciabot d'Gianduja In Castell'alfero

7,7

Basado en 1.173 opiniones encontradas en 1 webs


tend

3
Di 8
in Castell'alfero
1
Di 2
di cucina Vegetariana in Castell'alfero

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 1178 8.8
Recensioni Nota
Today I had lunch at your restaurant, I repeat and compliments to the ladies in the dining room.
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02 Giugno 2025
10,0
Typical cuisine, friendly staff, excellent lunch, definitely worth returning
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01 Giugno 2025
8,0
Typical Piedmontese cuisine. All very good. Top staff.
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29 Aprile 2025
10,0
AN EXTRA TOUCH OF CHARACTER IN THE MENU An excellent piece of fassona which, garnished with a sprig of rosemary and a slice of lemon or a petal of parmesan, would have enhanced its "minimal" appearance, a thinner sheet of plin to better enhance the taste of the delicious filling and a spiced carrot purée just right to give a more intense flavor to a boiled vegetable, would certainly have contributed to increasing both the palatability and presentation of some dishes.
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26 Aprile 2025
6,0
Evening based on good and varied Piedmontese mixed fried food. Excellent selection of Piedmontese wines even from small producers, we drank the Bosco ruche. Staff always very kind and attentive to requests. The owners Mirco and Silvia are fantastic. Too bad that since it changed management I have to change the review. IT'S NO LONGER THE SLIPPER it once was. The food is nothing exceptional, compared to what you pay. Sin
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21 Aprile 2025
10,0
Everything perfect, very good food and well plated, wines not too expensive, finally a normal price increase, the environment could be improved by renovating something and making it a little warmer
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18 Marzo 2025
10,0
Excellent food, friendly cook and waitress.
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14 Febbraio 2025
10,0
Lunch in passing, nice surprise for the welcoming restaurant, the waitress very kind and proactive on the menu choices. We recommend the place. Just a small note: the first, triangles stuffed with cotechino... you couldn't taste the cotechino at all.
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12 Febbraio 2025
8,0
Excellent food, excellent service, a very detailed choice. They make you feel at home. The price is commensurate with the quality of the food. I highly recommend going to visit them.
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31 Dicembre 2024
10,0
The menu is typical Piedmontese, the first courses are not bad but with the tasting menu the portions are really small. The cream cheese starter was frozen in the fridge. A little attention to some details would have been enough. The wine list is almost completely sold out. Service a little sad.
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16 Dicembre 2024
6,0

Ristoranti simili a Asti

7,8
201
Recensioni

Rascia Muraje

02/02/2025: Abbiamo scelto l'opzione 3 piatti più il dolce a 37€ e non solo è stato tutto al top ma il proprietario ci ha offerto di sua iniziativa un assaggio di un quinto piatto. Una cucina che abbina la tradizione a una riuscitissima innovazione condita da una cortesia fuori dal comune. Staff giovanissimo, età media 28, che sa già il fatto suo. Ci torneremo e lo consigliamo vivamente
19/01/2025: Aperto nel 2002 da Simona Vaudano, questa gestione dal 4 gennaio 2023. Ampio parcheggio in piazza dove, in una piccola parte, viene allestito il dehors nella bella stagione oltre ad alcuni tavoli di fronte l'ingresso. La sala dispone di 18 coperti, 8 la cantina. Chef Giacomo Molino, oggi Alessandro Ronco, l'altro Chef e socio, è in sala con Vittoria Marengo, descrizioni dettagliate di quanto servito, tutte le posate sostituite a ogni portata. Piacevole musica soft in sottofondo; il pranzo: Vino: - Roero Arneis DOCG Spumante Metodo Classico Extra Brut Millesimato az. Lorenzo Negro. Entrée: - terrina di coniglio, polvere di mandarino, gel di limone, fiori di acacia in carpione. Focaccia maison, grissini di produzione artigianale. ANTIPASTI: - cruda di manzo, capperi, colatura di alici, katsuobushi. - barbabietola, ceci, lime (in accompagnamento cialda di ceci e cumino con panna acida al karkadè). PRIMI: - gnocchetti, erbe amare, lumache, pastis. - lasagnetta, coniglio, carciofi. DESSERT: - crème brulée alla camomilla. - crème caramel, Grand Marnier, arancia, miso. Caffè a chiudere. L'importante carta dei vini presenta 100 etichette anche al calice. Menù degustazione "Un Tot di piatti" a scelta della cucina a 55€, invece a propria scelta "3 piatti più dolce" a 37€, "4 piatti più dolce" a 45€; à la carte 3 antipasti da 13 a 14€; 2 primi a 14€; 2 secondi a 16€, "formaggi" a 14€; 3 dessert a 6€; è tutto consultabile nel sito web. Ras-cia muraje erano gli uomini del paese che nell'Ottocento raschiavano i muri per raccogliere il salnitro necessario alla realizzazione di polveri piriche. Cucina moderna ben eseguita e gentilezza in un ambiente industrial intimo e curato. A fine pranzo i nostri complimenti.
7,7
381
Recensioni

Volli Restaurant

15/06/2025: The magic begins the moment you cross the threshold of this small restaurant, cared for in every detail, from the seating to the lighting. Excellent welcome, impeccable service, more than honest and extensive wine list. The tasting menus are all interesting and the chef's hand offers beautiful surprises starting from the small, colorful aperitif. It's really good at Volli!! We'll be back.
08/05/2025: Magnificent experience in an elegant and welcoming environment. Cuisine of the highest level with the addition of many small and very pleasant surprises. Impeccable service and a very rich wine list. A special consideration for bread-making, of great quality and creativity.

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