Exquisite environment, with unforgettable dishes, I personally love the cacio e pepe and monte bianco… unsurpassed…
I go back every time I can to eat well in a fun atmosphere, thanks to the owner Darione, super chef
Marilisa Dimmito
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12 Marzo 2025
10,0
It's not just a simple restaurant: it's family, sharing, laughter and light-heartedness!
Excellent food and wide choice of wines in a dynamic, fun, playful environment..
The staff is young and brilliant while what can we say about the true undisputed protagonist of this incredible scenario: Darione...a concentrate of effervescent energy who loves to entertain his customers, a volcano of smiles and contagious enthusiasm!
What's cooking is not a simple outing for lunch or dinner: it is an unforgettable experience!
Anyone who stands out deserves to be rewarded and always remembered... you are unique Darione!
Compliments!
You are officially my ❤️ restaurant!
Denise La Manna
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09 Marzo 2025
10,0
Neighborhood restaurant where you find cleanliness, kindness and freshly prepared genuine food. Typically Tuscan dishes in a variety capable of satisfying practically everyone. It is important to know that the wine is served not only in a sealed bottle or glass but also in 1/4, 1/2 and 1 liter in bulk, red at room temperature for those in the know and fresh white as required. Prices normal.
Alberto BAQ Barzizza
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07 Marzo 2025
10,0
Really excellent food in a place with a super welcoming atmosphere, good service and very nice owner, we will definitely be back!
Sara Karimi
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15 Febbraio 2025
10,0
Excellent place with typical Tuscan cuisine a few steps from the center of Turin. The place is small and welcoming, you will be immediately served with a glass of prosecco to start the evening. Reservations are strongly recommended, because there are not many seats and the place is full even during the week. The staff is precise and super kind, if you have any doubts they will be able to advise you very well. We tasted various dishes including starters, first courses (which have an excellent quality-price ratio as they are around 10 euros), second courses and desserts and I must say that it was all delicious, a note of merit goes to the panna cotta (absolutely worth trying), but also to the selection of excellent quality Tuscan wines.
Federico Piga
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10 Febbraio 2025
10,0
Ne avevamo letto bene, e quindi l’abbiamo provato, anche perché è all’interno di un quartiere delizioso (le sue case sono impreziosite da tantissimi murales, che da soli valgono il viaggio… ma meglio apprezzarli in una mattinata di sole).
È uno di quei ristoranti sanguigni, di tavolate, di casino (anche se l’altra sera non era eccessivamente rumoroso), e di grandi porzioni.
E la qualità? La mia rovente e abbondante ribollita non era sgradevole, ma temo fosse solo all’inizio della sua lunga e faticosa vita di necessarie ribolliture, ed era comunque povera non solo di cavolo nero e di concentrato di pomodoro, ma purtroppo anche di aglio e cipolle: è la cattiva strada che porta all’ossimoro “pesto senz’aglio”... Ho aggiunto il tradizionale “giro d’olio”, ma invece di quello toscano eccessivo, invadente, verde e profumato, ce n’era uno albino, che credo provenisse da un uliveto sito sulle sponde di un lago valdostano. La ribollita, in ogni caso, meglio tiepida e "riposata".
Poi ho preso una gigantesca tagliata di una carne, un po’ anemica ma devo dire buona e tenerissima, letteralmente sepolta da una placcatura di carciofi saltati: nuovamente senz’aglio, e quindi mosci di gusto.
Mia moglie ha invece scelto il “menu tuttocarciofi” (35€, ma alla fine ne è costato 37): ottimo il tortino di apertura, poi un primo problematico a causa di una pasta di dimensioni colossali (a occhio, tipo sagne abruzzesi o taccozze molisane), e infine dei carciofi fritti impastellati (passabili, ma uniti a foglie di salvia amare).
Con un dolce a testa, e bevendo 750 ml di rosso della casa (a 12€ al litro, onesto: non male, ma perché non proporre anche un IGT Toscana Rosso o un Morellino di Scansano sfusi, ad esempio?), un litro di minerale e il caffè… quasi 45€ a testa! Fortuna che non abbiamo ordinato la mitica BISTECCA…
PhilippeNoiret
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26 Gennaio 2025
6,0
impeccable welcome and staff, our table was late as it was occupied by people late in the previous shift; they offered us an aperitif with a platter of cheeses and cured meats and bitters at the end for the time we waited; I absolutely recommend the place. Magnificent owner
Alessia Bordunale
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12 Gennaio 2025
10,0
A customer for several years, a place where you can disconnect from everything and spend a cheerful evening with excellent food. Dario the owner is the soul of the place, if you decide to try this place be aware that you will encounter a playful and engaging atmosphere! Quality food, with dishes that always manage to amaze you and for the wines, trust Dario, he will not disappoint you!!
Samantha Bartolone
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09 Gennaio 2025
10,0
Small trattoria serving typical Tuscan dishes. Recommended!
Antonio Marsico
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02 Gennaio 2025
10,0
Abbiamo cenato benissimo, accolti da personale Cortese
Apprezzato in modo particolare, la simpatia del Titolare
Un viaggio in Toscana, pur rimanendo a Torino
Complimenti, sicuramente ci torneremo
Consigliato
Mauro Gaida
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17 Novembre 2024
8,0