Excellent products and courteous and very knowledgeable staff
sara Boi
.
01 Giugno 2024
10,0
I discovered this place by pure chance: at dinner with friends, a couple of guests brought a tray of gluten-free mignon because they suspected they were celiac. So far everything is normal: the fact is that, upon tasting them, I would never, ever have said that they were gluten-free, because I can guarantee you that they were absolutely indistinguishable to the taste and touch, they had to tell me, and even after I they said it I could hardly believe it. Usually gluten-free doughs of any type are immediately recognisable, being more crumbly, fragile and grainy than "normal" ones. Not these, in the most absolute way, which is why I say that I had a hard time believing that they were gluten-free, and this applies to both desserts and savory doughs, such as pizza and various focaccias that I had the opportunity to taste (in this regard, interesting how every now and then they offer slices of freshly baked pizza with the obvious intention of convincing skeptics, which I think is very intelligent on their part). My wife has celiac disease, so you understand that for her a place like this is a real toyland, in every sense. It's not exactly cheap, this must be said, but when my wife wants to indulge herself, or when I want to give her a gift by tempting her, I always know where to go: Celiac's!
Fabrizio Ivan Ragonese
.
17 Marzo 2024
10,0
The super gluten free. My favorites.
You can find everything for gluten-free nutrition in agreement with the NHS
Marianna Morabito
.
16 Marzo 2024
8,0
Ho scoperto questo posto per puro caso: a cena da amici, una coppia di invitati portò un vassoio di mignon senza glutine perché sospettavano di essere celiaci. Fin qui tutto normale: il fatto è che, assaggiandoli, mai e poi mai avrei detto che erano senza glutine, perché vi posso garantire che al gusto e al tatto erano assolutamente indistinguibili, me l'hanno dovuto dire loro, e anche dopo che me l'hanno detto stentavo a crederci. Di solito gli impasti senza glutine, di qualsiasi tipo, si riconoscono immediatamente, essendo più friabili, fragili e granulosi di quelli "normali". Questi no, nella maniera più assoluta, per questo dico che facevo fatica a credere che fossero senza glutine, e questo vale sia per i dolci che per gli impasti salati, come pizza e focacce varie che ho avuto modo di assaggiare (a questo proposito, interessante come ogni tanto offrano dei tranci di pizza appena sfornata con l'evidente intento di convincere gli scettici, cosa che mi pare molto intelligente da parte loro). Mia moglie è celiaca, quindi capite bene che per lei un posto come questo è un vero e proprio paese dei balocchi, in tutti i sensi. Non è esattamente economico, questo va detto, ma quando mia moglie vuole togliersi uno sfizio, o quando voglio farle un regalo prendendola per la gola, so sempre dove andare: da Celiachiamo!
Faber
.
16 Marzo 2024
10,0
ottimo senza glutine all’Eur, prodotti confezionati di diverse
marche e i freschi dolci e/o salati
di alta qualità e sapore.
bravi !
Luigi T
.
10 Febbraio 2024
8,0