Very elegant and spacious room. We ordered a first course of cacio e pepe which is usually made with tonnarelli or spaghettoni according to a classic recipe. We were served a dish with half sleeves. We were not asked for the type of pasta nor was it indicated on the menu. But having said that the real problem is that the dish was cold. They remade the dish but inexplicably the pasta was always cold. Another problem was water. The bottles were not packaged. Those who do catering cannot afford all this. In the end, to be honest, we were not charged for the dish.
vincenzo speranza
.
06 Maggio 2025
10,0
Disorganized service. For the rest fine.
Nicola Maggio
.
20 Aprile 2025
6,0
The best pizza I've ever eaten with great service (Marina - best waitress). We'd love to come back sometime! Top price-performance ratio!
Steffen Teschüren
.
17 Aprile 2025
10,0
Really nice place, super helpful staff, very kind, excellent pizzas, high quality products, worth trying, I recommend it
Dome 73
.
12 Aprile 2025
10,0
This time too our expectations were not disappointed, excellent food, friendly staff, welcoming atmosphere... I always return with pleasure
Sonia Spanò
.
04 Aprile 2025
10,0
The pizza is very good! I forgot my umbrella which was kindly kept and returned to me. Impeccable service!
Emanuele Trematore
.
28 Marzo 2025
10,0
Excellent pizza, fantastic poke and superlative desserts. Congratulations to Marina who supported us and put up with us throughout the dinner always efficiently and with a smile on her lips. HIGHLY RECOMMENDED
Ciccio Siragusa
.
27 Marzo 2025
10,0
You don't pay much, the pizza is excellent, you just have to wait a bit even if you book because it's always full.. simple and nice place..
Ilaria Musci
.
24 Marzo 2025
8,0
Locale carino, con diverse sale, ma tavoli troppo ammassati. All'ingresso servirebbe una parete divisoria perchè ogni volta che aprono la porta arriva una bavetta di aria gelida dall'esterno che per chi è seduto a mangiare è decisamente fastidiosa. In settimana solo un paio di camerieri che ovviamente da soli fanno fatica a stare dietro a tutti i tavoli, in più la cameriera era distratta, pensava più a intrattenersi in chiacchere che ai commensali. Abbiamo provato la pizza con impasto contemporaneo, non male, ma aveva bisogno di una maggiora attenzione nella cottura, una era mezza cruda, l'altra leggermente avanti di cottura e invece dei pomodori secchi aveva dei pomodori pachino. Dessert nulla di particolare. Prezzi nella media, un pò troppo il ricarico sulla birra Nastro Azzurro da 33cl (€3,50). Ci tornerei? Solo se di passaggio.
TheGoodFood
.
04 Febbraio 2025
6,0
Conosco molto bene questo ristorante/pizzeria e sono stata nuovamente sabato scorso per festeggiare il compleanno di mio papà. Tutto è andato molto bene, dal cibo alla disponibilità e cortesia dei camerieri che hanno reso la serata veramente piacevole, nonostante fosse un sabato sera. Certo il vocio delle persone è alto, ma questo non è responsabilità del locale, si dovrebbe far attenzione a moderare il tono di voce perché non si è a casa propria. Lo consiglio, siete bravi
Catia
.
26 Gennaio 2025
10,0