Very nice place, but Sunday brunch a bit overpriced for the amount of food.
michibi
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09 Giugno 2025
8,0
Compliments to the kitchen and the organization..
William Sorrentino
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08 Giugno 2025
10,0
Friendly staff, excellent quality food and suggestive location. Highly recommended!
Liz Virciglio
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07 Giugno 2025
10,0
Very pleasant environment, competent and very kind staff, highly recommended
Paolo Chiari
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01 Giugno 2025
10,0
A pleasant aperitif in the beautiful internal garden.
To try.
Luca Borgarello
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31 Maggio 2025
8,0
A pleasant discovery right on the banks of the Po. We had an aperitif with an agreed menu (we were about 18 people) and we had a great time. The location under the portico in the shade was wonderful and everything we ate was excellent (tapas, pinse and focaccia). I also thank the chefs for taking the time to prepare a special menu for me, as I am currently pregnant, and for finally allowing me to eat a tiramisu that is prepared with pasteurized eggs. Highly recommended!
sara marino
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31 Maggio 2025
10,0
Nice place. Visited in spring with brunch outside. Not the best value for money.
We had an office dinner to celebrate a special person, service and food I would say excellent! The choice of wines was much appreciated even though for the aperitif formula the choice was not wide it was of quality. I will definitely return.
Valentina Modica
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24 Maggio 2025
10,0
Nous avons adoré ce restaurant,
L ambiance est génial, champêtre, dans le jardin
Les raviolis fait maison étaient délicieux , les antipasti aussi !
Les serveurs très souriants et aux petits soins
Bravo à tous
Anna c
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04 Maggio 2025
10,0
un gran bel locale, con affaccio sul Po e un’area esterna molto gradevole… Certo a volte qualche attacco di insetti di troppo ma fa parte della natura, comunque siamo sempre sull’argine di un fiume!
Purtroppo però non sono mai riuscito a trovare altri lati positivi, nonostante lo frequenti saltuariamente da tanto tempo, praticamente dall’apertura.
E forse anche un po’ questo è stato il suo problema, dalle ambizioni gourmet iniziali (memorabile il dessert con acciughe e cioccolato, anzi se non ricordo male c’erano anche dei peperoni… La cosa più immangiabile che ne abbiano mai servito, un abbinamento fatto per sorprendere ma che nel mio caso era più per disgustare), fino alle sembianze attuali che lo rendono molto più pop, guarda più ai giovani, agli aperitivi e da quanto ho capito al brunch (questo mai provato).
Continuo ad andare perché appunto il posto è bello e si beve qualcosa con piacere, manca però una vera anima gastronomica e quindi al momento di fare sul serio passo ad altro.
essekiss
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16 Dicembre 2024
6,0