Great hospitality. We are walking on the route of the two seas, 9 friends, in Martina Franca we recommend Carnezzeria for the goodness and genuineness of the food and for the priceless kindness of the owners and Francesca.
Sara
.
26 Marzo 2025
10,0
Arrivati a Martina Franca da Torino volevamo assaporare le specialità di carne e i salumi per cui questa bella località è conosciuta. Le recensioni di questo locale hanno attirato la nostra attenzione. Il locale è piccolo, essenziale e accogliente, con annessa macelleria. È il posto giusto per noi, che ricerchiamo sostanza e cortesia più che la forma. Nei periodi "caldi" penso sia fondamentale prenotare. Il servizio è eccellente, garantito da 2 ragazzi professionali ed educati. Una menzione speciale per Francesca. Anche il titolare, molto gentile, si assicura che il tutto sia di gradimento. Salumi di produzione propria e carne eccezionale. Noi non abbiamo preso i menù ma una serie di assaggi (principalmente bombette, tagliata e patate alla brace). Sono attenti alle intolleranze alimentari come la celiachia. Vino della casa buono. Rapporto qualità/prezzo eccezionale. Coccola finale inaspettata e molto gradita. Consigliatissimo!
lian_10
.
02 Marzo 2025
10,0
Having arrived in Martina Franca from Turin we wanted to taste the meat specialties and cured meats for which this beautiful location is known. The reviews of this place caught our attention. The place is small, essential and welcoming. In "hot" periods I think it is essential to book. The service is excellent, guaranteed by 2 professional and polite guys. A special mention for Francesca. The owner, very kind, also makes sure that everything is to your liking. Home-made cured meats and exceptional meat. We didn't take the menus but a series of tastings (mainly bombette, sliced meat and grilled potatoes). They are attentive to food intolerances, such as celiac disease. Good house wine. Exceptional quality/price ratio. Unexpected and very welcome final cuddle. Highly recommended!
Liberato Angellotti
.
02 Marzo 2025
10,0
Happened by chance it turned out to be a fantastic experience and worth repeating.
Delicious and excellently cooked meat, excellent products and above all very kind, welcoming and friendly staff
professional. Highly recommended
Filomena Albano
.
15 Febbraio 2025
10,0
Excellent service in manner and tone. Two very nice guys. Excellent team with the host, present and discreet. The meat with ragù, roast and livers are excellent. Excellent experience.
Gianpiero Zollino
.
15 Dicembre 2024
10,0
We had a great time!
Delicious cured meats and cheeses, very good first course (ragout of donkey rolls) and exceptional meat (top is the donkey steak, matured for over 60 days, very tender), starting from the bombette and ending with the lung and liver torcinelli, passing through sausage, diaphragm and Angus steak.
Compliments!!!
Vito Fiorenzo Ragno
.
16 Novembre 2024
10,0
Un posto fuori dal tempo! Sapori unici e genuini, un viaggio unico tra i sapori veri e intrudi di tradizione! Luigi un padrone di casa unico! Prodotti di altissima qualità serviti con la semplicità di chi sa di essere e non ha bisogno di apparire! Ciliegina sulla torta in piccolo Davide simpaticissimo e di una cordialità che solo un ragazzo che vuole emergere può regalare! Davvero unici!
Paolo A
.
11 Novembre 2024
10,0
Friendly, helpful, delicious, good meat, I highly recommend coming in and tasting everything
Massimo Taliente
.
27 Ottobre 2024
10,0