Unbeatable place to have breakfast. The perfect brioche, but highly recommended above all the cream cannoli. 10/10. During rush hour, it gets crowded and you have to wait, but it's worth it. Very good attention from the waiters.
Oliver Martínez Pozas
.
15 Agosto 2024
10,0
Having come for the first time some time ago, we fell in love, like good Sicilians, with cassatina with sheep's ricotta. With a creamy, fresh, intense consistency that melts on the palate, giving you a sweet cuddle. We returned with the curiosity to taste again that goodness that did not disappoint us. Together with the cassatina we wanted to try a particular ice cream that struck us at first glance, gold flavour, and a refreshing and delicious mix of lemon, almond and saffron ice cream. Exceptional combination. Not happy, we also wanted to try a peach sorbet with honey walnut ice cream and caramelized walnuts on top. What can I say, everything was perfect from the tastes to the comfortable, elegant, quiet environment and an excellent, efficient, friendly and smiling staff who paid attention to detail.
Giuliana Leone
.
15 Agosto 2024
10,0
One of the best cannolis I've ever eaten, and the rest even better.
Alessandro Voiglio
.
12 Agosto 2024
10,0
Excellent desserts with ricotta.
What makes them unique is that the ricotta is pure and is not mixed with chocolate or citrus fruits.
Pay attention to the cover charge (+19%) if you eat at the table, correctly indicated on the menu
Andrea Santoro
.
11 Agosto 2024
10,0
Amazing limone granita and a very good fresh juice combination of apple and kiwi. Very interesting menu overall.
Bogdan Prodisteanu
.
09 Agosto 2024
10,0
A spot with great charm, story, and character. Central, with lots of tasty options, and a view onto beautiful architecture. A classic
Jonathan Raiman
.
08 Agosto 2024
10,0
We stopped last night to get a cappuccino granita (almond+coffee) and a single portion with orange.
The granita didn't taste like almond except at times, the coffee part was ok..
The single portion wasn't bad but too sticky, plenty of isinglass inside..
Looking at the reviews, it's a good thing we didn't sit at the table..
I'm sorry but I won't promote it!
Davide Dagnino
.
08 Agosto 2024
6,0
Excellent coffee, cakes and biscuits 🍪☕️
Jana
.
07 Agosto 2024
10,0
Credo siano note quasi a tutti le tendenze di questa pasticceria, la quale ormai non si muove più in un contesto siciliano, ma praticamente internazionale. Il buon nome del suo maestro pasticcere è noto negli ambienti eleganti dell'alta pasticceria mondiale, per creatività e sapienza, ma soprattutto per la straordinaria abilità nel rinnovare i dolci siciliani senza, però, stravolgerne l'antica autenticità. Con un retrogusto, a mio avviso, vagamente parigino, sia nei sapori dei dolci che nell'aspetto dei prodotti e del locale, molti dei suoi prodotti rispecchiano perfettamente la sua idea elevata e speciale di cucina, tuttavia ciò non è pienamente riuscito con tutto. Colazioni e granite sono senz'altro a un livello superiore, ma i cannoli e alcuni altri prodotti, pur essendo decisamente piacevoli al palato, non raggiungono, a mio modesto parere, l'eccellenza decantata. E' per questo che do quattro stelle e non cinque, ma riconoscendo comunque i grandi meriti di questa pasticceria di alta classe.
Angelo P
.
27 Luglio 2024
8,0
Ho assaggiato presso questa pasticceria 1 cannolo classico e una cassatina: semplicemente ECCEZIONALI. Il prezzo è altino, ma a me interessava provare queste due specialità in Sicilia e sono rimasto più che soddisfatto. CONSIGLIATO!
ciro d
.
21 Luglio 2024
10,0