The zest of the cannoli has a marked suet flavour. The granita contains a small percentage of almonds. A disappointment, sorry!
Alfredo La Rosa
.
03 Novembre 2024
10,0
Nice experience. Lets taste the local cakes, but they are not to my taste. Cold coffee is a great discovery. It’s very small with finely crushed ice cubes in it, and it’s sweet.
Noémie Abraham
.
01 Novembre 2024
8,0
Unique experience of flavours, aromas and visual sensations
...high Sicilian pastry
Explosion of taste buds
Maximum happiness of taste
Giovanni Masi
.
31 Ottobre 2024
10,0
Short stop on Palm Sunday. Sitting on the street. Positive: the Aperol Spritz for seven euros is excellently mixed.
The cannoli selected at the bar for €3.50 each taste no more than average. So no recommendation! We are pleased to find that there are also little things (two different pestos and Italian breads). When we asked if this was from the house, the waiter answered yes. However, on the bill we find an extra 4 euros for the little things that were not ordered. You should know this before sitting down on the terrace.
E. W.
.
31 Ottobre 2024
6,0
This was an after dinner stop in for some dessert. Both the cannoli and the cake was great. Along with a night cap it was an enjoyable visit.
Eric Shellswell
.
30 Ottobre 2024
8,0
The cafe is on the "main street" of Noto.
They have a dining room and 2 rows of outdoor seating.
Service is mediocre and the coffee quality is strange. It seems that Americano coffee is made with regular drip coffee and not with espresso coffee.
2 small, unisex washroom stalls (up a staircase) not properly ventilated.
Rupert A.
.
29 Ottobre 2024
6,0
Very tasty and selected sweet dishes that are particularly representative of the region. The ingredients and production are not only based on regional products but also with a lot of tradition. We tried a lot and loved everything!
F H
.
28 Ottobre 2024
10,0
Best bakery I've ever been to, around the world. The quantity and quality of deliciousness is par excellence. Have the espresso with almond cream, almond granita, pastries, lentil soup and juices, at the very least :)
Rutika Muchhala
.
24 Ottobre 2024
10,0
Credo siano note quasi a tutti le tendenze di questa pasticceria, la quale ormai non si muove più in un contesto siciliano, ma praticamente internazionale. Il buon nome del suo maestro pasticcere è noto negli ambienti eleganti dell'alta pasticceria mondiale, per creatività e sapienza, ma soprattutto per la straordinaria abilità nel rinnovare i dolci siciliani senza, però, stravolgerne l'antica autenticità. Con un retrogusto, a mio avviso, vagamente parigino, sia nei sapori dei dolci che nell'aspetto dei prodotti e del locale, molti dei suoi prodotti rispecchiano perfettamente la sua idea elevata e speciale di cucina, tuttavia ciò non è pienamente riuscito con tutto. Colazioni e granite sono senz'altro a un livello superiore, ma i cannoli e alcuni altri prodotti, pur essendo decisamente piacevoli al palato, non raggiungono, a mio modesto parere, l'eccellenza decantata. E' per questo che do quattro stelle e non cinque, ma riconoscendo comunque i grandi meriti di questa pasticceria di alta classe.
Angelo P
.
27 Luglio 2024
8,0
Ho assaggiato presso questa pasticceria 1 cannolo classico e una cassatina: semplicemente ECCEZIONALI. Il prezzo è altino, ma a me interessava provare queste due specialità in Sicilia e sono rimasto più che soddisfatto. CONSIGLIATO!
ciro d
.
21 Luglio 2024
10,0