Small but nice.. good food, normal prices..
Tiziano
.
09 Dicembre 2024
8,0
Small and welcoming environment
Very friendly and approachable staff
We had an appetizer each, wine, a first course each and coffee... 6 of us spent €26 each and left feeling satisfied. The off-menu sautéed rice and tomino cheese are highly recommended
Book a few days in advance because it is a very popular but small place
Very recommended if you are in the Barlassina area
simone semenzato
.
02 Dicembre 2024
10,0
Great food, really friendly staff. I recommend it for a special evening.
Alberto Maroni
.
12 Novembre 2024
10,0
I just shared an appetizer and ate a well-made risotto and an excellent homemade dessert. I only drink water but tasting good food surrounded by a myriad of bottles of wine warms the environment... which is also tidy and clean in its simplicity. Definitely worth returning to try other dishes. Typical tavern menu of the day. Three unique dishes accompanied by polenta. What can I say? Well done. Go ahead like this.
Gianmarco Giovannelli
.
07 Novembre 2024
10,0
Very welcoming place, delicious food (as dish of the day I ate Venetian livers, exceptional!) and polite staff! Super recommended!
simone tomasoni
.
01 Novembre 2024
10,0
First time in this place, welcoming staff, pleasant, clean and tidy place, excellent food, price in line with the general quality offered; highly recommended!
Massimo Rizzardini
.
28 Ottobre 2024
10,0
I went to this place for the first time with friends and I had a great time from the service to the exceptional taste of the various dishes.
vito cudia
.
20 Ottobre 2024
10,0
It feels like eating with family due to the atmosphere and courtesy. Good food, wide choice.
Roberto Coppolino
.
18 Settembre 2024
10,0
Very friendly people. Wonderful food.
Marloes van Splunteren
.
16 Settembre 2024
10,0
Per gli amanti della buona cucina, per la delizia delle papille gustative, dell’olfatto e della vista, ecco – appunto - la trattoria che conquista i sensi. Barlassina è l’epicentro di questa che viene descritta come la “vecchia osteria lombarda dove si trova cibo genuino”. Bastano sedia e bicchiere, per il resto affidatevi a chi in cucina e in sala farà del suo meglio per farvi sentire a casa. L’abbiamo scoperta una prima volta e siamo rimasti subito colpiti. Per questo ci siamo tornati, il bis è arrivato con l’occasione della Comunione di nostra figlia, circondati da parenti ed amici, ed è stata un’ulteriore, straordinaria conferma. Un piccolo ma accogliente locale, stile rustico, pochi tavoli (una decina) in un’ambiente ospitale e “caldo”. La cucina è quella tipica, casalinga, fatta di cose buone e materie prime di qualità, con interessanti piatti tradizionali e rivisitati, genuini e abbondanti. I taglieri meritano l’abbuffata, con salumi, formaggi, crostini, giardiniera, melanzane e pomodori secchi. Al bis di prima non si resista. Ricordo ancora un risotto all’ortica e uno con i porri che meritano 5 stelle. Alla bontà unica si unisce il personale simpatico, disponibile e preparato, con servizio attento e familiare. Proprietari gentilissimi. Come essere a casa. Dolci al cucchiaio e torte da podio più alto, vasta e ottima la scelta dei vini. Cosa altro aggiungere? Una cadrega e bicer.
Filippo Fantasia
.
13 Agosto 2024
10,0