Absolutely delicious! Well worth the trip!!
Dr S. Echeverri
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31 Maggio 2025
10,0
An authentic restaurant with excellent cuisine and a fantastic wine selection. I found it a bit unusual that the waiter wasn't willing to speak English, despite our limited Italian skills.
Andreas Heinz
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19 Maggio 2025
8,0
Situato nel cuore di Torino, a pochi passi da Piazza Castello e dalla Mole, questo grazioso ristorante offre un menù sì fedele alla tradizione, ma rivisitato con un tocco di modernità e originalità.
Filippo Zanella
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13 Maggio 2025
10,0
Excellent place, delicious and fresh dishes, from the Piedmontese tradition and beyond. Quick, courteous service
Elisa
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11 Maggio 2025
10,0
welcoming environment. The owner very kind. Excellent and refined food, highly recommended.
Giovanna Panier
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10 Maggio 2025
10,0
I ate so well that I almost wanted to cry. TOO TOO TOO GOOD. Incredible. Few dishes but delicious as it should be. Come eat here and you'll see what I mean. Mom, mom... A pleasure from start to finish. Highly recommended.
Giovanni Orciuolo
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20 Aprile 2025
10,0
Very good food, really excellent and quality meat. Fair price for the quality offered. Kind, professional and welcoming staff at the same time. Maybe they could add a few more side dishes on the menu, but I would say everything is really very good!
Giorgio Schirripa
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30 Marzo 2025
10,0
Friendly and fast staff, high quality dishes, from plin to tagliolini with truffle you can perceive the care in the choice of products. It is possible to opt for the tasting menu at 35 euros.
gemma Cremonini
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24 Marzo 2025
10,0
Excellent location, very familiar, with food that brings to mind the old Piedmont....fantastic service and courtesy... We will return
Roberto Canova
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18 Marzo 2025
10,0
Un amico torinese ci ha consigliato questo posto. L’ambiente è piccolo e curato in maniera gradevole, affatto confusionario, anzi, rilassante. Il ragazzo e la ragazza gentili, disponibili, competenti e anche sorridenti, che fa sempre piacere. Il cibo squisito! Abbiamo preso l’antipasto misto, i tajarin, i plin (eccezionali), la quaglia e la pera. Tutto era davvero di un livello molto alto. Anche il vino, buonissimo.
Grazie della bellissima esperienza culinaria.
Spero di tornarci presto.
SaraValdi
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17 Marzo 2025
10,0