The chef of this restaurant is simply a genius. Very tasty, all dishes are very balanced and original. We'll be back with pleasure. We also ordered pizza and pasta, but didn’t have time to take a photo - it was too tasty)
Valeriia Damico
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26 Gennaio 2025
10,0
Nice bar to have a drink. Tasty beers on tap. Quite pricey. Beautiful decor. Didn't eat so no judgement.
Pierre Verhoeven
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24 Gennaio 2025
8,0
Kindness and excellent food with a good choice of wines
Nicola Badio
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24 Gennaio 2025
10,0
Very nice place, fast service, delicious food
Cinzia Maria Clara Tomasello
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19 Gennaio 2025
10,0
Cozy and modern place. The staff is attentive and very kind. The food equally good. In the photo, meatballs with aubergines, pasta alla norma and a glass of Etna red. A drowned person is missing from the photos ☺️
The price is also completely honest. I would happily stay here again
Lucrezia Aura Mischi
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18 Gennaio 2025
10,0
Very nice atmosphere and friendly staff. They have kind of a pinsa, which is freshly made and it tasted very good! I only had something for takeaway and would come back another time to try their special soups in jars and enjoy the atmosphere.
Nes
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16 Gennaio 2025
10,0
Excellent food. Surprising. Delicious food and superb quality. We tried: onion buatta, aubergine meatballs, cod arancinetti, glazed chicken, courgette flower cunzatizzi, octopus taco, and space ice cream (hazelnut, vanilla, pistachio and chocolate)
Luana Santangeli
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03 Gennaio 2025
10,0
Awesome place. The food is incredible and v high quality, Sicilian based cuisine but very modern. Interior has been chosen with love, all natural materials. Service was brilliant. We felt very welcome as a group of 6 and would come again would we not have discovered it on our last day!
Lena Grey
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02 Gennaio 2025
10,0
Che dite, sedetevi senza esitare e lasciatevi consigliare dal buon Claudio. Provati piatti speciali da buatta a focaccia col pistacchio fino a un super burger. Tutto eccellente. Provate anche la birra alla spina artigianale, molto buona!
Esimiomigna
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30 Dicembre 2024
10,0
Qualche anno fa questo ristorante ha partecipato al noto programma "4 Ristoranti". La gestione mi sembra cambiata da allora.
Il cibo è eccellente, ci abbiamo dato dentro assaggiando la parmigiana, le polpette di lenticchie, il tacos di polpo e la tartare di tonno. Tutto molto buono.
Aumenterei l'offerta di birre, inserendo anche qualche artigianale estera.
Dovessi dare un consiglio ai proprietari? Se ricevete amici chiassosi che hanno voglia di parlare dei loro investimenti immobiliari futuri, sogni nel cassetto, ecc... spostatevi sull'altro lato della strada per non tormentare chi sta cenando.
underwaternow
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03 Settembre 2024
8,0