A great birthday, in this restaurant there is study, research and a lot of work behind every dish, dishes like paintings and with a unique flavour. Those who treat food with so much love and dedicating as many hours of work as our chef does, should always be respected and complimented. Thank you
Miro D'angelo
.
25 Agosto 2024
10,0
A restaurant worth the trip. Cuisine of the highest level. Research and imagination in two extraordinary menus.
Great experience
Giorgio Iaria
.
22 Agosto 2024
10,0
Pampered by this culinary experience with the tradition of the products of the earth and the surrounding area, revised and elaborated with wisdom to enhance the flavors even more. Excellent selection of the wine list. Highly recommended
Nicoletta Arcigni
.
10 Agosto 2024
10,0
Eating in this restaurant is an all-round experience.🪂
The environment is essential and bright, without a real detachment from the green and silent exterior. 🌳
The raw materials, directly cultivated by them or in any case coming from the Territory, are treated and connected in a studied and non-trivial way. 💡
The wines are also sought after: they tickle both the sense of smell 👃 and the taste 👄 in a slightly special way
Loretana Giannetti
.
27 Luglio 2024
10,0
Innanzitutto vale la location: insolita e bellissima.
Ottimi piatti anche se nulla di memorabile. Servizio buono e cordiale. Splendida musica di sottofondo
luca c
.
23 Luglio 2024
10,0
54321
4,6
(115)
Tutte
Servizio
Pasto
Prezzo
chef7
vini6
cucina4
ingredienti4
+6
Michela Venturini
4 recensioni
17 minuti fa
NUOVA
Consumazione sul posto | Cena | 60-70 €
Io e mio marito siamo stati ospiti a Bottega Culinaria la scorsa settimana...eravamo stati in questo locale 5 anni fa e parlandone spesso volevamo tanto tornare di nuovo. Veniamo dalla costa Toscana ed eravamo diretti in Puglia per una …Altro
DRANZEN 14
Local Guide·92 recensioni·183 foto
6 mesi fa
Scrivo recensione un po' in ritardo.Di ritorno dalle vacanze in Puglia avendo letto ottime recensioni decidiamo di provarlo. Spettacolo!!! Dalla location al servizio ai piatti tutto perfetto. Stellato non stellato. Un posto dove tornare. …Altro



+5
Francesca Russo
15 recensioni·23 foto
un anno fa
Ristorante impeccabile dall'arredamento alla cucina. Cura dei dettagli non solo nei piatti ma anche nell'attenzione al cliente. Il personale, infatti, è particolarmente educato, preparato e discreto ma mai scostante. Gusti super …Altro



+9
Vincenzo Antico
Local Guide·9 recensioni
1 mese fa
Cena | 90-100 €
Piatti raffinati, ricercati, con abbinamenti coraggiosi abbinati ad una carta vini adeguata.
Presentati egregiamente e serviti in ambiente minimal caldo e curato. …Altro

Michela Venturini
4 recensioni
17 minuti fa
NUOVA
Consumazione sul posto | Cena | 60-70 €
Io e mio marito siamo stati ospiti a Bottega Culinaria la scorsa settimana...eravamo stati in questo locale 5 anni fa e parlandone spesso volevamo tanto tornare di nuovo. Veniamo dalla costa Toscana ed eravamo diretti in Puglia per una settimana di vacanza...essendo un po' folli, soprattutto per il cibo (quello buono) abbiamo fatto una deviazione fermandoci appositamente in Abruzzo per cenare a Bottega Culinaria e dormire conseguentemente in zona.
Con gioia abbiamo ritrovato la stessa mano geniale ed appassionata...
Sorprendente il vermouth, proposto come aperitivo, aromatizzato alla genziana, memorabile il fois gras di melanzane (non toglietelo mai dal menù)...divino il gelato di stracchino con le pere caramellate...
Quando ciò che mangi ti resta in mente tu, Chef, hai vinto.
Bravissime!!
Michela V
.
14 Giugno 2024
10,0
My husband and I were guests at Bottega Culinaria last week... we had been to this place 5 years ago and talking about it often we really wanted to go back again. We come from the Tuscan coast and were headed to Puglia for a week's holiday...being a little crazy, especially for food (the good kind) we made a detour, stopping specifically in Abruzzo to have dinner at Bottega Culinaria and consequently sleep in the area.
With joy we found the same ingenious and passionate hand...
The vermouth is surprising, offered as an aperitif, flavored with gentian, the aubergine fois gras is memorable (never remove it from the menu)... the stracchino ice cream with caramelized pears is divine...
When what you eat stays in your mind, you, Chef, have won.
Very good!!
Michela Venturini
.
14 Giugno 2024
10,0
Great easthetics in every detail - interior, food, attitude! Michelin star deserved!
Edgars Zadusko - KRASSKY
.
11 Maggio 2024
10,0
Refined, refined dishes, with courageous combinations combined with an adequate wine list.
Presented excellently and served in a warm and refined minimal environment.
Truly a pleasant surprise.
Advised!
Vincenzo Antico
.
20 Aprile 2024
10,0