Just one thing to say, thank you! It's been 2 months since we came to Rome and even though we forgot to post the review, we haven't forgotten this place. Thanks to the owner for offering us hospitality and an unforgettable evening ❤️❤️
Phoenix Refrè
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25 Maggio 2025
10,0
Every time it's a dream for the palate. Guido is a certainty.
Simona Scipioni
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25 Maggio 2025
10,0
Excellent choice of dishes that really transport you to a forest! We tried an off-menu dish that deserved 10 and praise, a revisited supplí with sausage, mushrooms and peas that was truly remarkable. The crostone was excellent and the first courses were delicious. Quick and informal service. Highly recommended
Valerio Vega (Nerdream)
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24 Maggio 2025
10,0
An Abruzzo jewel for truffle lovers: carefully prepared, fragrant and tasty dishes, with top quality ingredients. The tagliolini with black truffle are to be applauded.
A special thanks to the waitress: kind, prepared and with a super smile! We will be back soon!
Valerio Curione
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24 Maggio 2025
10,0
Great experience, great service
Guido is the best and the food is amazing 🫶🫶
Yohann Bové
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24 Maggio 2025
10,0
Very good food and very friendly staff!
Simone Marrocco
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22 Maggio 2025
10,0
We ate the most delicious truffle pasta (Pastasciutta) for main, and for starter the Cappuccetto Rosso which was amazing as well. Had some wonderfully plated ricotta dessert after which was great. The service was super good, we got the best recommendations for what we were looking for and it’s such a cure restaurant with an inside area and a little terrace. Definitely recommend!
Dominique Muñiz Gómez
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21 Maggio 2025
10,0
Divine and fantastic! I'll tell you: beautiful people too!
Matteo Cardinale
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20 Maggio 2025
10,0
Ristorante super carino. Proprietario molto gentile e cortese.
Se siete amanti del tartufo ve lo consiglio vivamente.
Ottima cucina e buona carta dei vini.
71jack
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16 Dicembre 2024
10,0
Sono venuta in questo locale con mio marito e la mia cagnolina.
Il ristorante è molto carino, piccolo e molto curato.
I ristoratori sono veramente gentilissimi e mettono subito a proprio agio.
Il menu non è enorme, credo sia un punto di favore, ma c'è comunque una buona scelta.
Noi abbiamo preso due crostini, un coccodè e un bianchino (10€ ognuno).
Ho trovato molto fresco il bianchino e forse mi è piaciuto di più dell'altro che, avendo l'uovo, risulta più pesante.
A seguire abbiamo preso gnocchetti con cinghiale e tartufo, saporiti e gustoso e tagliolini con burro e tartufo, cremoso al punto giusto (16€ ogni piatto).
Per chiudere abbiamo ordinato due germogli (6€): ecco, forse questo è il piatto che ha deluso di più. Non per il gusto, ma perché era davvero minuscolo, giusto una cucchiaiata.
In ogni caso molto buono.
Con una bottiglia di Montepulciano d'Abruzzo (19€), acqua, due caffè ed il coperto, abbiamo pagato 98€.
Emy
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30 Novembre 2024
8,0