We are, you were last night, I must say a wonderful surprise, quiet environment, truly delightful staff and high quality products.
I'll be back
Gianluca Santella
.
25 Gennaio 2025
10,0
Everything perfect, Guido masterfully directs this pearl in Pigneto
Claudio Malafronte
.
22 Gennaio 2025
10,0
Excellent cuisine and great host!
Superlative and exquisite dishes!!! to come back!
Silvia cavallo
.
20 Gennaio 2025
10,0
Truly exceptional place, trained and super polite staff.
Excellent food, really nothing to say.
Alice Giorgini
.
20 Gennaio 2025
10,0
It has simply been our place for years ❤️
Mauro Menichi
.
20 Gennaio 2025
10,0
Excellent little restaurant in the center of Pigneto. There were 4 of us. We ate all 4 crostoni (one better than the other), two tastings of first courses (tagliolini and gnocchi, both amazing) and a tasting of second courses.
The dessert is also excellent, always shared among everyone.
What can I say? Flavors of Abruzzo revisited and prepared in an excellent way by chef Guido.
The service was also excellent.
We will definitely go again.
Absolutely recommended
antonella valeri
.
20 Gennaio 2025
10,0
Very nice place with special and good dishes. Excellent dinner. Very friendly and helpful staff.
Laura Rodriguez de guzman
.
18 Gennaio 2025
10,0
Had a really nice late dinner here. Service - on point, gave exceptional recommendations about wines&digestive liqueurs 🤍
Arūnė Butėnaitė
.
15 Gennaio 2025
10,0
Ristorante super carino. Proprietario molto gentile e cortese.
Se siete amanti del tartufo ve lo consiglio vivamente.
Ottima cucina e buona carta dei vini.
71jack
.
16 Dicembre 2024
10,0
Sono venuta in questo locale con mio marito e la mia cagnolina.
Il ristorante è molto carino, piccolo e molto curato.
I ristoratori sono veramente gentilissimi e mettono subito a proprio agio.
Il menu non è enorme, credo sia un punto di favore, ma c'è comunque una buona scelta.
Noi abbiamo preso due crostini, un coccodè e un bianchino (10€ ognuno).
Ho trovato molto fresco il bianchino e forse mi è piaciuto di più dell'altro che, avendo l'uovo, risulta più pesante.
A seguire abbiamo preso gnocchetti con cinghiale e tartufo, saporiti e gustoso e tagliolini con burro e tartufo, cremoso al punto giusto (16€ ogni piatto).
Per chiudere abbiamo ordinato due germogli (6€): ecco, forse questo è il piatto che ha deluso di più. Non per il gusto, ma perché era davvero minuscolo, giusto una cucchiaiata.
In ogni caso molto buono.
Con una bottiglia di Montepulciano d'Abruzzo (19€), acqua, due caffè ed il coperto, abbiamo pagato 98€.
Emy
.
30 Novembre 2024
8,0