Bologna Tartufunghi In Vergato

8,2

Basado en 129 opiniones encontradas en 2 webs


tend

3
Di 29
in Vergato
2
Di 21
di cucina Italiana in Vergato

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 1209 9.4
Recensioni Nota
TripAdvisor 642 9
Historic management with good local food at average prices!
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16 Giugno 2025
8,0
Rich menu and really good mushroom and truffle dishes. Friendly service. The only flaw is the lighting in the room, in my opinion soft but very poor, perhaps improved at least with a light on the table to see what you are eating. Even to go to the parking lot the steps area is in the dark. In any case, a place to try and definitely return. I returned during the day and I strongly advise against it in this period because it is beastly hot and the premises do not have air conditioning or fans.
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15 Giugno 2025
10,0
An authentic and enchanting place. The goat ricotta, very fresh and home-made, is a real delight, as is the truffle that embellishes the tortelli with ricotta and butter: simply exceptional. The team is extremely kind and helpful. The chef passionately told us about the local products, adding value to the experience. If I could give 10 stars, I would give them all without hesitation!
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13 Giugno 2025
10,0
Great place .... very kind and welcoming owner and staff .... good quality food and raw materials I highly recommend it ...
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08 Giugno 2025
10,0
The best of the Bolognese hills
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31 Maggio 2025
10,0
All very good! VERY friendly manager and family atmosphere :) Very good
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27 Maggio 2025
10,0
A place lost in the Tuscan Emilia Apennines but it's worth it. I recommend the fillet of bull, truly out of this world
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27 Maggio 2025
10,0
All very good. I hope to return soon.
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27 Maggio 2025
10,0
Abbiamo scelto questo posto che ci hanno consigliato nonostante la perplessità di non essere in una stagione propriamente da funghi e tartufi. Partiamo in tre macchine delle quali una sì perde, arriviamo alla trattoria e ci sediamo fuori ad aspettare le disperse. Non faccio in tempo ad entrare per prendere qualcosa di avere che il gestore già stava uscendo di sua iniziativa con una bottiglia di buon prosecco, acqua e fettine di una formaggella fresca ma bella saporita. Dal mio punto di vista vuol dire già saper fare il proprio mestiere con passione ed attenzione. Apprezziamo e parecchio. Il menù è ampio, sicuramente invogliante, a parte ci comunicano a voce e poi scritte le proposte fuori menù con funghi di stagione (pernioli e spugnole)appena raccolti. Facciamo un summit ed ordiniamo di due maxi antipasti da dividerci in 8, non volevamo esagerare. Presi bis di primi (tagliatelle ai pernioli e risotto spugnole taleggio e speck . Arrivano in porzioni decisamente abbondanti , poi tagliata ai funghi e castrato alla brace dai fuori menù. Assaggiato tutto e tutto veramente buonissimo. Il castrato strepitoso. Tenerissimo e saporito. 10 e lode Ogni piatto è curato e cucinato con cura e amore di chi sa fare bene con passione il proprio lavoro. Dolci buoni e casalinghi. Veramente casalinghi. Servizio eccellente, simpatico e gentile. Ci offrono un giro di liquori fatti in casa , e anche qui prodotti di qualità. Che dire , posti cosi sono perle preziose da custodire come tesori rari. Bravi tutti. Tornerò, torneremo.
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05 Aprile 2025
10,0
Antipasti misti buoni, carbonara con ovoli molto buona mail toro? Il toro è spaziale! Buonissimo e morbidissimo. Torno sicuramente
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23 Gennaio 2025
10,0

Ristoranti simili a Bologna

8,2
116
Recensioni

Vagh in Ufezzi

12/08/2025: I had to think about what to write in this review. I found the restaurant through a search for the best trattorias in Bologna (historic center) serving traditional, non-touristy dishes. It's certainly not a touristy place, but I was very unsure about the traditional dishes. The menu (which, I must say, was limited) included salmon, tuna tartare, and a revisited burger. Certainly, nothing truly traditional. Perhaps the first courses (only two options) were more Bolognese. In any case, the ingredients were up to par and of good quality, but all in all, I wouldn't return. The service was friendly.
03/08/2025: This is my favorite restaurant in the world. Amazing and I mean amazing food. The owner Antonella is such a good host and really makes you feel at home. I can’t say enough about how good the food is here, I cannot wait to be back in Bologna, just so that I can come here!
8,2
105
Recensioni

La Taglieria

05/06/2025: Without fear of making a mistake, the best place in town to enjoy a "real" cutting board of quality products: first choice cold cuts, carefully produced and selected, with some treats such as mortadella with special ingredients. The rich and varied cutting boards are completed by an equally wide variety of exquisite cheeses and vegetables, to be accompanied with always fresh bread or focaccia. Good choice for vegetarians too. Really abundant quantities and at a more than fair price! Excellent selection of wines and beers, many craft. The owner Davide is very friendly and easy-going, available to guide you in your choice! What can I say? Highly recommended: try it and believe it!
13/05/2025: Refined cutting board, excellent beers. Compliments!

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