I saw certain dishes pass by, it's a shame that my hunger wasn't adequately prepared for this place. Super quality.
Ila
.
21 Agosto 2024
10,0
Rich menu and really good mushroom and truffle dishes. Friendly service. The only flaw is the lighting in the room which in my opinion was soft but very poor, perhaps it could be improved with at least a light on the table to see what you are eating. Even to go to the car park, the stairway area is in the dark. However, a place to experience and definitely return.
Stefano
.
20 Agosto 2024
10,0
Rustic place, very kind staff, excellent food
Deborah Pasquini
.
13 Agosto 2024
10,0
Good and plentiful food. Excellent quality and price!!! Amazing mushroom tortelloni!!!
stefania Moretti
.
13 Agosto 2024
10,0
We were there for a lunch with colleagues, we sat on an open veranda where we had a great time.
As soon as we sat down they immediately brought us drinks, given the great heat of the day.
We were looked after by a waiter and the chef who immediately came to advise us and joke with us.
We had an appetizer of really good crostini, a trio of first courses including a mushroom carbonara which everyone liked and then fried roe deer with a very special berry mayonnaise.
For dessert I had a ceese cake made with really delicious goat's ricotta.
Really recommended
Gaetano
.
02 Agosto 2024
10,0
A truly pleasant experience in this place, with an authentic atmosphere and flavour.
Friendly welcome and impeccable service.
Fairly sparse blankets and a pleasant, relaxed climate.
We enjoyed a rich and tasty mix of typical appetizers and cheeses, including fried polenta and mushrooms and then a truly superb passatello on parmesan fondue and truffle. Desserts and digestives are also good. Value for money I would say is more than honest.
Recommended for those looking for a place surrounded by greenery and eager to find traditional care and flavors in the dishes
Enrico Prete
.
22 Luglio 2024
10,0
Welcoming place and professional and very nice managers, one of the best places to eat home-produced mushrooms and truffles, it's a shame that we only got 5 stars to judge here it would also be a nice 6
simone taruffi
.
19 Luglio 2024
10,0
Free-range...excellent first courses...highly recommended.
Francesco Bellucci
.
17 Luglio 2024
10,0
La cosa che mi ha più colpito è il posto, lungo la via che sale verso Campolo, se la giornataserata è limpida è veramente bello.
Sul cibo, si può dire che come sempre, più ci si allontana geograficamente da Bologna e meglio si mangia. Ancora molto burro, porzioni un po' bonsai, ma il vino è bevibile. decisamente NON economico, ecco, non ci troviamo ancora in quei posti transappenninici dove mangi bene e spondi il giusto, ci sarebbe da fare ancora un'oretta di strada per incontrare ciò. Se si è da quelle parti, col portafoglio in forma, può essere carino, altrimenti meglio per coppiette fresche che hanno altri obiettivi.
Servizio OK. Occhio che al ristorante si accede da parcheggino poco più sotto.
Ernesto
.
08 Luglio 2024
6,0
Locale nascosto tra le colline di Vergato, con parcheggio riservato.
Il locale si presenta modesto e rustico.
I ristoratori sono davvero accoglienti e offrono un servizio semplice e casalingo. Il menu verte principalmente su funghi, tartufo, carni ( compresa quella di toro ) e primi piatti.
Noi abbiamo mangiato MOLTO BENE
ottimi crostini, battuta di toro, filetto do toro, porcini e tartufo nero.
Anche i dolci sono degni di nota.
Una discreta carta dei vini dai 20 ai 350 euro a bottiglia.
In due, senza farci mancare nulla e con una bottiglia di vino abbiano speso poco meno di 130 euro.
Il costo è rapportato ad ottime materie prime e abbondanti quantità.
Sicuramente se il locale si trovasse in città i prezzi sarebbero decisamente piu alti.
COMPLIMENTI.
Torneremo di sucuro!
desmoluca
.
28 Aprile 2024
10,0