A fantastic experience.
The venue is welcoming, intimate and beautiful.
The six course meal was a fantastic adventure, every dish was fun and delicious.
The staff is perfect.
We will definitely be back!
Daniele Gaccioli (GACCIO)
.
30 Luglio 2024
10,0
Cosy intimate restaurant with a curated selection of creative food. We had the 8 course menu and it was delightful, especially the scallop, the chawanmushi and the french toast. We were recommended an amazing white wine.
Anna Lottersberger
.
27 Luglio 2024
10,0
Must try... excellent dishes, consistent service.
Fran La Croce
.
19 Luglio 2024
10,0
Unfortunately definitely below expectations. I tasted three dishes, or rather three micro dishes of a couple of forkfuls each: one very good, unfortunately lasting two bites, the other two without any art whatsoever. All accompanied by a (reduced) glass of wine.
Price approximately €50 per person.
After leaving there I went to eat something else in the wine shop next door.
Positive note: the kind and smiling waiters.
Restaurant prices, "appetizer" proposal, a little out of focus.
Simone Fusco
.
13 Luglio 2024
6,0
Proposal: rather than dishes, it offers small tapas, we tried 4 different ones; the first squid tagliolini - consistency to be reviewed, saved by the sea urchin pulp. Second course: French toast with tartare: amazing. Third course chicken thigh with squid mousse: a taste that certainly doesn't leave its mark. Fourth course Katsu Sando with good tongue but micro portion. Service: very kind and smiling waiters. Price: 96 euros spent for three tapas each with a glass of wine each (a micro glass and the need to go and eat something afterwards). In summary, if the offer is a wine bar with tapas, the price positioning needs to be totally reviewed even for a city like Milan; if the offer is instead a restaurant (and the cost would suggest this second option) the dishes should be at least triple larger
Olga Zappalà
.
12 Luglio 2024
6,0
Explosion of flavors, exciting bites, surprising dishes, excellent and kind service, fresh and youthful environment, not to be missed!!
Laura Guarisco
.
07 Giugno 2024
10,0
Delizioso localino elegante e curato in zona Porta Venezia. Dall’idea delle tapas, un menu fatto di piccoli piatti, curati e presentati in maniera eccellente. Un menu stagionale con ingredienti a km 0 che sfruttano preparazioni italiane e giapponesi integrandole alla perfezione. Personale giovane e molto attento a presentare i piatti ed i vini. Che dire, bravi forza così!!
costcla
.
01 Giugno 2024
10,0
really interesting culinary experience, I would try it again veg
Mirko Marchetti
.
18 Maggio 2024
10,0
Ristorante piccolino, dall'atmosfera conviviale ma con un pizzico di raffinatezza.
Prendiamo il menù 8 bites, un viaggio fantastico nell'abilità culinaria dello chef.
A contraddistinguere il menù sono:
- impiattamenti originali;
- contaminazione con ingredienti di derivazione giapponese;
- pressochè assoluta assenza di carboidrati
- piatti a volta complessi, con diversi ingredienti che si amalgano con maestria;
- piatti saporiti, senza che venga voglia di dire "aggiungerei" questo;
Tra i piatti degustati, il migliore è il chawamushi. Poi, in ordine sparso, il kushiyaki di lingua, il carciofo e il katsusando di verza.
Forse un filino sotto il livello i dolci, ma è anche vero che la fame era finita.
Carta dei vini limitata (ma lo spazio è piccolo) con scelte ricercate.
Forse il ritmo della cena è stato un filino troppo elevato, ma così si evita di stare 3 ore a tavola.
Servizio impeccabile con possibilità di interagire amabilmente con Andrea, il ragazzo che gestisce la sala.
Prezzo corretto per la qualità offerta.
Gestione ottimale di un piccolo problema sul conto.
Potrebbe diventare un nostro ristorante di riferimento.
102Luca
.
05 Maggio 2024
10,0
Overall a very positive and culinarily interesting experience. The place feels cosy, cool and welcoming - which is a very rare combination for this type of restaurants. It’s operated by lovely people who are eager to ensure you have a pleasant experience.
Reha Aksoy
.
05 Maggio 2024
10,0