Now a fixed stop to enjoy excellent food, high quality products and meticulous study to always guarantee 101%
Salvatore Bruno
.
20 Novembre 2024
10,0
Excellent meat. Respected cooking and unspeakable tenderness (it was a Reggiana rib, the same cow bred to produce Parmigiano Reggiano). Thoughtful service. Even the platter turned out to be assembled with top quality cured meats and cheeses, among other things sliced on the spot. Prices a little high, but when the quality is there it's fine
Francesco Piantedosi
.
17 Novembre 2024
10,0
Excellent workmanship but a little expensive for the place where it is located.
Lorenzo 1
.
06 Novembre 2024
8,0
Excellent everything from the welcome to the service and the dishes and pizza worthy of their name with one eye on tradition and one on the evolution and preparation of the dishes. It does not have a car park.
Giovanni Romano
.
02 Novembre 2024
10,0
We had dinner here on a Monday evening. It was not very busy, but it was pleasant. Upon entering, you will notice the enormous pizza oven, but also the cupboard with dry-aged meat. We ate this combination, a delicious tagliata and also a pizza with (dried) picanha. Added a delicious bottle of red wine and that was a perfect start to our holiday.
The service is excellent and friendly, the appearance and decor match the experience. We would love to come back again.
Herman Slange
.
16 Ottobre 2024
10,0
Excellent, welcoming place to spend a pleasant evening
Umberto D'ANGELO
.
14 Ottobre 2024
10,0
Optimal. Friendly staff. Congratulations and good work.
Gigi Santoro
.
10 Ottobre 2024
10,0
Direttore tecnico di Sala Michele competente, oste contemporaneo ma con un pizzico in più di riservatezza, sa quando comunicare, quando interrompere. Signora alla cassa gran colpo d'occhio e notevole memoria. La Cucina come sempre spinge forte: Sforzarsi di raggiungere l’eccellenza ti motiva. Carlo Cracco scrive : La cucina è istinto. Ma non del tutto. Si parte sempre da una sensazione, dall' ingrediente che ti ha colpito. Ma poi si sperimenta. L'obiettivo è valorizzare qualcosa che ti piace o piace a chi è seduto a tavola. Ai miei oltre 268.739 lettori consiglio questa location
stivphantom
.
02 Ottobre 2024
10,0
Bellissima scoperta, trovato per caso su Instagram, abbiamo assaggiato pizza e normale e quella in pala, buon impasto, gusti particolari e prodotti di qualità. Prezzi nella media.Spero di ritornarci per provare la carne alla brace.
matador_27
.
29 Settembre 2024
10,0
English style location... very suggestive, excellent and particular dishes... top beers... in my opinion a little more lighting wouldn't hurt!
Nello Pontone
.
29 Settembre 2024
8,0