Dinner at the Barachì Restaurant: it is an experience to remember every time!
The cured meat starters are simply amazing, a lard that literally melts in your mouth, giving an explosion of flavours.
The foal, cooked over an open flame, was exceptional: tender, flavorful and cooked to perfection.
The environment is familiar and welcoming, you immediately feel at home. The service is excellent: attentive, kind and always with a smile. A place to definitely return and to recommend to anyone who loves good food and an authentic atmosphere. Compliments!
sonia finassi
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10 Maggio 2025
10,0
If you're craving meat, this is the place. I haven't tried other dishes but I'm sure the quality is top notch. Important wine list.
Claudio Sironi
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06 Maggio 2025
10,0
Congratulations to all the staff, exceptional welcome, not to mention the meat, the best we have ever eaten, the sliced beef and the beef fillet are highly recommended. The cellar is super stocked, and high quality products. We will definitely be back!
Lorenzo Mora
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23 Aprile 2025
10,0
If you are looking for real grilled meat, cooked according to tradition and with excellent raw materials, the top is undoubtedly Trattoria Barachi, one of the best restaurants in the Bergamo area.
paolo pitre
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20 Aprile 2025
10,0
Fiorentina, impeccable wine and service
Ste Piz
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19 Aprile 2025
8,0
Pranzo di coppia, abbiamo preso un antipasto in due ,salumi eccellenti,lardo sublime (abbiamo preso un bis...)accompagnati da verdure in pinzimonio,olio di Bardolino ottimo.Casoncelli ottimi, imperdibili.Due calici di vino(14 euro) caffè.Tot.80 euro.Il camino acceso,le braci pronte ad accogliere diversi tipi di carne(il loro piatto forte)dal costo a ns parere eccessivo(70 euro al kg,se non sbaglio,la trovo di qualità a 25...)Proporrei del vino sfuso per chi non vuole svenarsi e della carne a prezzi ragionevoli.Servizio gentile,promosso con riserva....
Adriano B
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02 Aprile 2025
8,0
Strange, from an ultra modern entrance you pass to the very rustic dining room. Limited choice of dishes, very rich wine list but the one I chose was sold out. Trivial errors like putting the self-service salami board on the table but without a plate or cutlery. Compared to the food and service it is very expensive, as unfortunately happens lately following the Masterchef effect.
Ettore Togni
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25 Marzo 2025
6,0
One of my favorite restaurants ever. Superlative products, a stellar wine list and equally top-notch service. You are the best!
andrea andrea
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21 Marzo 2025
10,0
I had a very good dinner, excellent cuisine, exceptional meats, I recommend it
Dario Piga
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16 Marzo 2025
10,0
Eravamo in tre per un appuntamento d'affari.
Locale dall’arredamento particolare, mi aspettavo una trattoria, invece il cortile, l'ingresso e le due sale sono 'particolari'; l'ingresso ha uno stile minimal, con una vetrata iniziale, ben arredato e quasi 'stiloso', mentre le sale sono due classici ambienti con il camino e tavoli tipici per un locale che propone carne di ottima qualità.
Abbiamo preso il classico antipasto (salumi eccellenti, tipo il lardo; alici; formaggi), pinzimonio e una fiorentina ottima tagliata e servita su una pietra lavica, con contorno di patate. Il tutto accompagnato con un Merlot d'annata, rosso, grazie anche a una completa carta dei vini, commentata da Marta, che mi è sembrata una maitre professionale e competente, oltre che figlia del proprietario (Ferdinando). Ottimo anche il dessert, frutti di bosco con gelato.
Prezzo in linea con l'eccellente qualità del cibo e vino offerto.
Locale da consigliare.
Alessandro R
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11 Febbraio 2025
10,0