Excellent typical Piedmontese foods. Excellent price
Roberto Bensi
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02 Febbraio 2025
8,0
Typical cuisine and very generous dishes, I always leave there with the doggy bag, not just me, because the portions are really important!
Super starters, excellent Piedmontese mixed fried food!
Cristina Testera
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24 Gennaio 2025
8,0
Let's start by saying that the waitress actually had 2 fingers in that place. Rude and hasty without any kind of education or interest towards customers. Apart from this, looking over the room furnished exactly as it was 50 years ago, we laughed at it.
We arrive at starters and first courses which, all in all, were very pleasant and for the very low prices I would say excellent and you can see they were prepared with interest.
But once the tray of Piedmontese mixed fried food has arrived (which I assure you we have eaten around) we are presented with the ugliest and most poorly made thing we have ever seen. All raw and soaked in oil not cooked well instead of being nice and crunchy. We didn't touch anything, I can say that at least we weren't made to pay for this dish at the cash register.
There is something salvageable, perhaps. Would I go back? No
Benjamin Colla
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19 Gennaio 2025
6,0
Typical Monferrato dishes. You need to book
renzo mentigazza
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15 Gennaio 2025
8,0
It was a welcome return, after many years, to this bar/restaurant. The place was packed! I remembered very well the Piedmontese mixed fried food, the ravioli with braised meat sauce, the legendary Bunèt and... the generous portions! All good!!!
We will definitely be back to enjoy the boiled meats!!
Anna Gatti
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08 Gennaio 2025
8,0
Historic Piedmontese trattoria with typical and very good dishes, as well as very abundant. Rustic and homely atmosphere but unbeatable quality/price especially in these times!
Fabio Mario Rizzotti
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05 Gennaio 2025
10,0
Nothing memorable. All in all, for the price, the quality is sufficient. The raw meat is good, the rest is really ordinary.
Ettore Bottega
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04 Gennaio 2025
6,0
Excellent Piedmontese mixed fried food
The desserts are very fresh and delicious
Welcoming and typical environment
Lucia Borzi
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26 Dicembre 2024
10,0
Magnifico!!! E' sempre una conferma!!! Un bar/ristorante del Monferrato, come quelle di una volta: si mangia, ma i locali lo frequentano anche per una sana partita a carte. Familiare, l'aggettivo più calzante. E poi i piatti, genuini, pieni di sapore e di amore per le cose buone, semplici e curatissime. Antipasto sontuoso, da dividere in 4, se si vogliono gustare i pezzi forti: un Fritto Misto piemontese da pura felicità e una Finanziera preparata con tutti i crismi. Grignolino "della casa" (ad averne!!!), dolci magnifici per sentirsi in paradiso, con un senso di autentica laica beatitudine.....E poi il prezzo? Come una pizzeria in centro città....
Renè
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14 Dicembre 2024
10,0
Sono già stata più volte in questo ristorante. Almeno una volta all'anno e leggendo le ultima recensioni ero un pò perplessa. Ho prenotato per natale e mi sono detta meglio che vado a vedere. Il locale è sempre lo stesso, famigliare , in un contesto di paese e pieno di gente. Ogni tavolo occupato e prenotato da tempo e già questo fa capire che si mangia bene.
Ero curiosa di avere a che fare con questa ormai menzionate cameriere. Ho avuto a che fare con ben due più la titolare. Locale pieno zeppo di gente, servizio veloce, le due ragazze con noi sono state gentilissime e la.titolare pure quindi altro dubbio risolto.
Il cibo... antipasti strepitosi abbondanti cucinati con l'amore che questo posto trasuda. Ogni volta non mi delude ma mi fa sentire a casa. La.carne cruda è qualcosa di speciale mentre i bocconcini di pollo in carpione creano dipendenza. Ogni singolo piatto è buono. Agnolotti ottimi. Brasato molto tenero. Se volete la cucina stellata o le porzioni da assaggio non è per voi. Ma se volete la vera cucina genuina che vale il viaggio andateci che potete stare tranquilli qui si mangia bene. Si mangia bene sempre.
yri52
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10 Novembre 2024
10,0