Abbiamo festeggiato il compleanno di mia mamma in modo eccellente, in una serata dove nel ristorante oltre ad altri clienti c'era una comitiva di 60 persone devo dire che il servizio è stato impeccabile il personale gentilissimo e il proprietario veramente professionale e gentile tutto quello che avevo letto sul mangiare cacio e pepe, carbonara, porchetta e soprattutto fatta apposta per me la melanzana alla parmigiana ha superato le aspettative per non parlare del gelato con olio all'arancio una prelibatezza unica
Grazie a tutti per questo viaggio gastronomico tornerò sicuramente
Tavolo Masi ❣️
Fiorella D
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25 Marzo 2025
10,0
Excellent service and food, had a lovely evening, very good.
daniele ceccherini
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05 Marzo 2025
10,0
Excellent for food and quality. Welcoming atmosphere and excellent service, really good homemade desserts!
MIRNA CERRITELLI
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04 Marzo 2025
8,0
Everything excellent. Large environment. Large clientele.
Marzia Penco
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02 Marzo 2025
10,0
Products chosen all of high quality
Pietro Dadomo
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28 Febbraio 2025
10,0
Excellent food
Simple but welcoming environment
Polite and helpful staff
Francesco Bartoli
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19 Febbraio 2025
10,0
High quality cured meats for absolute quality sandwiches. Super porchetta as well as the Tuscan soup... Traditions and expertise brought together in one place
Leoni Amaranto
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28 Dicembre 2024
10,0
Here you feel at home. The simplicity, authenticity and goodness of the dishes is indisputable. If you want to eat really well it's a must. 10 out of 10 for the pici cacio e pepe..for the pasta carbonara..which is world-class..for the ragù..for the buffalo mozzarella..for the cheeses..for the riot of cooked vegetables..for the many cold cuts served with Schiacciata. . ice cream served with orange flavored oil.. full marks. Simplicity that marries taste and love for cooking. Tireless Luca always looking for quality suppliers scattered among the hills of our beautiful Italy. With how much passion he describes the uniqueness of his raw materials. Here you will find only quality. Well done. Keep it up!
Barbara Politi
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12 Dicembre 2024
10,0
Locale che è la storia di Livorno, la località Cisternino era il "fuori porta" dei livornesi negli anni 60/70; Luca ed Emiliano, figli di Aurelio, hanno ripensato il locale trasformandolo in un osteria con prodotti di alta qualità, sia che si tratti di salumi e formaggi, ma anche pasta e carni, per non parlare degli oli dove qui si possono assaggiare davvero le migliori bruschette di Livorno; il forno a legna alza ancor di più il valore di detti prodotti, una sola parola....Bravi
Stefano N
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04 Dicembre 2024
10,0
Everything was delicious, from the bread, the flatbread to the first courses, the second courses, including traditional ones such as tripe, to the desserts.....
I have to go back for dinner to eat pizza
I saw that they organize themed evenings
Congratulations to the whole Team
Antonella “Alfa71”
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01 Dicembre 2024
10,0