First time in 2025 and, for years now, a guaranteed certainty. Location, raw materials and service of another category.
Also the top-notch staff: thank you Mario for your attention to detail and for the whole evening!
Until next time!
Andrea Lorini
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29 Gennaio 2025
10,0
New Year's Eve dinner, excellent, very nice restaurant, suggestive exteriors.
Raffaella Meroni
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29 Gennaio 2025
10,0
The Sant'Anna farm is located just above Lake Eupilio and in addition to the restaurant it offers the possibility of purchasing its own fresh products, such as milk, butter, cheese, sauces and ice cream. In addition to the farm animals, there is a riding stable. The restaurant is in a farmhouse style, with the upper floor converted from the barn. The food is fantastic, a must try the greetings, the cheeses and the fresh burrata. It's a place I know, so I also recommend the meats. This time we tried the tagliolini with butter, with tartare
and black truffle, saffron lasagna
with ossobuco ragù and risotto with toasted yellow cauliflower cream and sausage. Everything excellent.
Luca Montemurri
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27 Gennaio 2025
10,0
Great place! Both the location and the food! Both the outside and the inside are beautiful! Typical room on the first floor! Place with the possibility of walking with a beautiful panoramic view! I highly recommend it! 👍😃
Luca Zonca
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26 Gennaio 2025
10,0
Local cuisine, efficient and very courteous service. Honest prices and genuine products
Andrea Basilico
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24 Gennaio 2025
8,0
Mario's welcome and attention were excellent. The delicious food and the warm environment.
Sofia R
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23 Gennaio 2025
10,0
Beautiful old farmhouse with a strong culinary tradition on a hill just above Lake Pusiano, with a beautiful view, horses and excellent food. In addition to the traditional dishes, a note of particular praise must be paid to Mr. Mario, who serves the tables not only with competence and professionalism, but also with great friendliness and authentic passion.
Davide Ceper
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19 Gennaio 2025
10,0
What can I say, the Epiphany lunch was an unforgettable experience, made even more special by the presence of Mario, our waiter. Coming from Tuscany for a family lunch, we were struck by the warm welcome and the passion with which Mario guided us through the authentic flavors of the area, a further note of merit for the homemade Fiordilatte ice cream always recommended by the very kind Mario
Riccardo Valeri
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07 Gennaio 2025
10,0
Un pranzo al volo!
Eravamo 6 bimbi di varie età,
Adulti 7,
3 famiglie e mezzo di fratelli e papà!
Ha prenotato dopo una ricerca su trip advisor tipo alle 14 dopo altri tentativi!
Abbiamo visitato prima ol lago di Segrino..
Posto da favola da film,
Le stalle i cavalli le mucche,
L'accoglienza!
Sala grande ben posizionata per tutti,
Abbiamo saltato il primo,
Ci siamo tuffati sulle tagliatelle!
Almeno 9!
Premetto che faccio il cuoco,
Ma sicuramente ogni porzione superava i 150 grammi!
Ottime!
In 2 presero la lasagna,
Di secondo abbiamo preso 2 polli conviviali con salsa BBQ,
Tante patate arrosto il tutto buonissimo,
Mia sorella prese una tartare di vitellone gigante!
Nessuno prese il dolce li ho visti passare tanta roba più il gelato fattura loro!
Grazie a tutto il personale da Mario ai suoi collaboratori!
ziocaro
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02 Gennaio 2025
10,0
Tornare qui è sempre un piacere, bel locale curato… i bambini sono i benvenuti. Non ci veniamo spesso visto la lontananza ma quando c’è qualche occasione particolare cerchiamo di prenotare… non è sempre cosi facile ma ci si prova. Abbiamo preso un antipasto misto per tutti, salumi e formaggi ottimi… marmellata di cipolle buonissima, risotto e tagliatelle al farro per i bimbi, tartar e tagliata. Dolci ottimi. Prezzi medio alti ma la qualità è davvero buona. Per finire una bella passeggiata è una scorpacciata di formaggi al negozietto sopra al ristorante.
shasaa1985
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01 Ottobre 2024
8,0