Positive experience, ate excellent food, served by professional and welcoming staff. I highly recommend
Piera Doppio
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17 Gennaio 2024
10,0
This is the farmhouse par excellence, if you have children it turns into an educational farm, I invite everyone to have lunch at this farmhouse... it can't be a negative experience.... Guaranteed!!!
Antonio Gaviano
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26 Dicembre 2023
10,0
I discovered Mura Uppolos thanks to a dear friend from the area. Family atmosphere and exquisite food. Sasha the boy who served us was always smiling, kind and perfect in describing all the dishes we tasted. Mario, the owner, recommended the house wine (both the white Vermentino and the red Cannonau) which were truly excellent. He then stopped for some chat about the farm and their products.
Rina, Mario's wife, chef and landlady. The dishes and their products are all excellent. From the platter of local cheeses to that of their own cold cuts (all excellent, from lard to bacon to ham to sausage). Rina's handmade tagliatelle (I think they have a different name here) with sausage sauce, cherry tomatoes and pecorino were so good that I couldn't stop eating them, the sweetness of their cherry tomatoes contrasting with the sausage and pecorino were simply perfect! The suckling pig with potatoes at the end was a real triumph. Very good and very soft! A seadas with native honey could not be missing, it was also delicious! Grand finale with filu ferro, white and red myrtle always produced at home by the Chef! It was truly a wonderful evening enlivened by the kindness and friendliness of the staff and the excellent food!
I can't wait to return to the area to eat there again.
WELL DONE!!
Alessio Desideri
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14 Settembre 2023
10,0
Excellent farmhouse, both for the food and the friendliness of the staff. The high quality of the products and the various animals that can be seen up close make the experience memorable.
silvia santoro
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28 Agosto 2023
10,0
Excellent Sardinian farmhouse. Very kind and knowledgeable staff explains each dish of simple, top quality genuine cuisine. Starters of cold cuts and cheese, first course with homemade macaroni topped with a sauce of very sweet datterini tomatoes and mustia ricotta mousse, roast suckling pig, vegetables and seadas. Excellent wine. Also highly recommended for families with children because there is an educational farm.
Paola Succhiarelli
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28 Agosto 2023
10,0
La cena consiste in un menù fisso di piatti tipici con prodotti dell'agriturismo o comunque locali. La qualità del cibo è eccellente e le quantità sono davvero abbondanti. Il servizio è ottimo e il personale è gentilissimo. Consigliatissimo!
Chiara Marras
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24 Agosto 2023
10,0
Siamo stati accolti dal proprietario che ci ha fatto fare il giro dell'agriturismo e dei vari animali che hanno ed è stato con noi una buona mezz'ora a conversare ! La cena ?! Beh.... da cosa iniziare ?!
● la qualità : ottima tutti i piatti serviti sono stati molto buoni , sopratutto il maialino era da volare via
●La quantità: da agriturismo ( ottimo)
● la varietà: antipasti 2 taglieri di affettati, 1 tagliere di formaggi, le uova con salsa tonnata e lo spezzatino di maialino . Primo: malloreddus con ragù di salsiccia sarda ***** . Secondo: maialino e patate e poi dolce o sorbetto e amaro o grappa e acqua,vino e/o coca cola compresa nel menù ! Insomma che altro dire, tutto quello che si può desiderare , sotto tutti i punti di vista era tutto veramente ottimo e la simpatia e cortesia di questa famglia sarda completa il tutto ! Una cosa da fare attenzione è a non ingolfarsi troppo con gli antipasti ... xkè si arriva ai piatti forti già stra pieni ....
E al ristoratore consiglierei di dare il sorbetto già dopo gli antipasti ... eheeheheh ottimo , torneremo sicuramente !
Sara C
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21 Agosto 2023
10,0
Pranzo di ferragosto super!
Location tipica, curata e in pieno stile agriturismo. Cibo fantastico, tutto molto buono e genuino. Personale e proprietari attenti, gentili. Servizio rapido e il rapporto qualità prezzo allettante. Complimenti a tutti!
Giulia Bergese
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15 Agosto 2023
10,0
Capitate per caso, tornando da Bosa, Rina e Mario ci hanno accolte magnificamente, in modo cordiale e familiare, preparandoci un'ottima cena "improvvisata" in pochissimo tempo .. tutto di loro produzione a km 0 ! Favoloso e consigliatissimo ! Oltre all'ottimo cibo, atmosfera conviviale con persone squisite che ci hanno raccontato la loro esperienza di azienda agricola con orgoglio e semplicità.. grazie Rina e Mario ..a presto !! Torneremo sicuramente ❤️
Adriana Grassi
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05 Agosto 2023
10,0
Grande materia prima lavorata e trasformata con rispetto dalle mani sapienti di chi, in cucina, mette il cuore oltre che l'esperienza. Accoglienza affabile e familiare del proprietario che fa sentire ospiti e non clienti.
Bravissimo il ragazzo in sala.
Prezzi adeguati. Consiglio a tutti.
puckprimo
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28 Luglio 2023
10,0