Small and welcoming place, Mrs. Erica is super kind and easy-going! All the dishes were really excellent. They were also welcoming towards our dog. Service a little slow so the place is not suitable if you are in a hurry but for us it was absolutely worth it.
Giorgia Di Giannatale
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14 Gennaio 2024
10,0
And today I'm in a hurry. Cozy place and fantastic owners
Simona Biasco
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07 Gennaio 2024
10,0
Ambiente semplice ma carino...gestori molto simpatici (soprattutto la signora). CIBO OTTIMO...da ritornarci sicuramente!
57morenom
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30 Dicembre 2023
10,0
10/12/2023 Returning from Madonna di Campiglio, we headed to Rovereto and discovered this Sardinian trattoria. Erica and Franco, she from Trentino, he from Sardinia, will welcome you with open arms and with high-level cuisine. Eat their fried foods, the maccheroncini with sheep ragù, the tagliatelle and a nice myrtle at the end!
We'll see you again soon!
Thank you
Luana Viviani
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10 Dicembre 2023
10,0
What can I say, excellent Sardinian food cooked by the Sardinian chef, super welcome and well-kept environment, truly a nice discovery! I will happily come back, good guys!
Francesco trevisiol
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08 Dicembre 2023
10,0
We wanted to take a trip to the Christmas markets but we didn't feel like dumplings so we searched online for something different to celebrate our anniversary and we found this Sardinian restaurant. Excellent welcome, pleasant environment, great courtesy and friendliness of the owners. We tried both meat and fish, all excellent. Platter of delicious cold cuts, very delicate lorighittas with cuttlefish ink and sliced Angus (Australian if I remember correctly) really tasty and very tender. My husband came in attracted by the malloreddu with sheep ragù but due to a small misunderstanding (he understood that it was not available) he ordered something else. When at the end of the meal he realized that there was sheep ragù, Mr. Franco kindly brought him a (rather abundant) taste. I don't know when we'll return to Rovereto but I definitely know where we'll go to eat! A platter of cured meats, two fish first courses, two slices of fried potatoes, water, 2 small bottles of Cannonau
(plus a portion of sheep ragù and a glass of myrtle offered by the house) total. €139.
LORETTA NOBILINI
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06 Dicembre 2023
10,0
Volevamo fare un giro ai mercatini di Natale ma non avevamo voglia di canederli così abbiamo cercato in rete qualcosa di diverso per festeggiare il nostro anniversario ed abbiamo trovato questo ristorante sardo. Ottima accoglienza, ambiente gradevole, grande cortesia e simpatia dei titolari. Abbiamo provato sia carne che pesce, tutto ottimo. Tagliere di affettati buonissimi, lorighittas al nero di seppia molto delicate e tagliata di angus (se non ricordo male australiano) veramente gustosa e tenerissima. Mio marito era entrato attirato dai malloreddu al ragù di pecora ma a causa di un piccolo malinteso (aveva capito che non fosse disponibile) ha ordinato altro. Quando a fine pasto ha capito che il ragù di pecora c'era, il Sig.Franco gli ha gentilmente portato un assaggio (piuttosto abbondante). Non so quando ritorneremo a Rovereto ma so sicuramente dove andremo a mangiare! Un tagliere di salumi, due primi di pesce, due tagliate con patate fritte, acqua, 2 bottiglie piccole di Cannonau
(più una porzione di ragù di pecora e un bicchierino di mirto offerto dalla casa) tot. 139€.
Loretta1969
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06 Dicembre 2023
10,0
Unusual Sardinian cuisine in the heart of Rovereto, historic business, very well-kept, intimate environment, ideal for couples and small groups. Very good typical Sardinian dishes and excellent products.
Advised!
giovanna pezzetta
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13 Novembre 2023
8,0
Bellissima mise en place, piatti ottimi con materie prime di alta qualità, vino buonissimo. Un menù che fa sentire la vera essenza sarda.
Tornerò sicuramente. Servizio cortese e veloce. Prezzi giusti. Aperto anche la domenica!
Elisabetta Pezzato
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23 Ottobre 2023
10,0
Nome nuovo ( ex Assaporando ) e la solita sostanza.
Il cuoco Franco e la moglie ci hanno fatto sentire coccolati.
Piatti curati e abbinamenti perfetti a riprova che la cucina sarda può esistere tra le montagne trentine.
Nicola Fanin
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13 Ottobre 2023
10,0