Very tasty, very soulful and inexpensive
Елена Иливанова
.
26 Settembre 2024
10,0
The owners are very kind. Excellent appetizers and the kebabs simply the best I've ever eaten.
Giuseppe Palumbo
.
17 Settembre 2024
10,0
Spartan tavern on the hills of Abruzzo offering genuine dishes such as appetizers of Abruzzo cold cuts and truly superb kebabs as well as excellent Trebbiano. Good value for money
Fabio Capano
.
08 Settembre 2024
8,0
We had dinner in this place twice during our short holiday in Abruzzo, local products at km 0 of great quality and a family management which shows love for the work and for their territory, excellent value for money, excellent sheep's and liver kebabs and the cheese matured in top-of-the-range grape must, a simple place where you feel at home and this is precisely their added value. Hello Nino from Ferrara Mauro and Monica Masini
Monica Gamberoni
.
05 Settembre 2024
10,0
The best kebabs I've ever eaten, Fantastic!!! Everything genuine and homemade, from cured meats to cheeses nourished by wonderful hospitality. A trattoria that tastes GOOD, without frills but full of flavors and authenticity!😍
Tiziana Mattioli
.
05 Settembre 2024
10,0
Looking on Google Maps for a little place to eat Abruzzo's kebabs. Typical family-run cuisine, and you can see the love they put into it.
The kebabs were delicious, but the liver ones, my goodness, how good 🙂 .
At the end of the dinner the owner offers us some grapes and plums from their production, to fly away :)
100% recommend for anyone looking for a simple little place, but with food made with love this is the place.
Valeria Oliveira
.
29 Agosto 2024
10,0
Kind person and excellent hospitality, excellent food, the owner, Mr. Nino, is a sociable and very kind person
Silvana Iecle
.
29 Agosto 2024
10,0
We stopped one night at Villa Caldari on our way back from Puglia and were looking for some good kebabs. Here we are with the right place! We had a mixed house starter with cured meats from their production (very good), a selection of cheeses, croutons, mushrooms and artichokes in oil. Then artisanal kebabs (unfortunately the liver ones were finished so we ate lamb kebabs). One thing is better than the other. Not only did the food taste great, but it felt like home. Thank you so much!
Toi Rilegatura
.
28 Agosto 2024
10,0
E’una tappa fissa x u pit stop di eccellenza , verso il sud adriatico.
Arrosticini abruzzesi classici e di fegato di eccellente qualita’.
Contorni di verdura a km zero.
OTTIMO!!!!!
BOSS03
.
31 Luglio 2024
10,0
Avete presente quando si usa l'espressione 'sentirsi a casa'? Ebbene, è proprio così che ci siamo sentiti, fin dal primo momento in cui siamo entrati nel giardino di Nino. Ci ha accolto la figlia e ci ha fatto accomodare ad un tavolo all'aperto, sotto gli ulivi. Dopo una breve conoscenza abbiamo ordinato gli antipasti e poi i mitici arrosticini di Nino, il re oserei dire. Salumi, formaggi, verdure, tutto quanto a millimetro zero, in quanto di loro produzione. Tutto ottimo, i cibi della tradizione abruzzese, quelli che mangiavano i loro nonni e che oggi sono diventati sia parte della tradizione che parte di una cucina più ricercata. Ma la loro essenza è la genuinità. Gli arrosticini sono stati il top della cena. Il tutto è stato accompagnato da un rosato magnifico, fresco e fruttato. Ok la cena, ma la chicca è quando Nino viene a farti compagnia al tavolo! È uno di famiglia Nino, ti racconta la storia de 'La Quercia', ti dice che è una vita che fa quel mestiere e che lo fa, soprattutto, con la stessa gioia e la stessa passione di quando ha cominciato. E questa passione l'ha trasmessa sicuramente ai suoi figli. È un fiume in piena Nino ed è un piacere ascoltarlo, confrontarsi con lui. La serata è volata, ma del resto è sempre così quando la compagnia è ottima e il cibo altrettanto. La Quercia è una tappa obbligatoria ed è sinonimo di qualità dei prodotti. Nino aspetta tutti quelli che visitano questa parte di Abruzzo, terra bellissima!
Gianluca L
.
08 Luglio 2024
10,0