Nice place especially in summer. I highly recommend the off-menu items.
Martina Camprincoli
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05 Giugno 2025
10,0
Business lunch, which I would say satisfied the palates of all the guests. Genuine dishes, with excellent local products, and very abundant. Prices more than honest. I skipped dinner because I was full from lunch... Excellent!
Renato CASTROREALE
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03 Giugno 2025
10,0
We happened to be there by chance on our way back to Bologna and it was raining heavily... never was a discovery more delicious! A very welcoming farmhouse, super courteous and always present staff, amazing food!
We opted for a mixed platter, the "Battilardo", with the addition of the house giardiniera.
We then shared a first course, Cappeleltti with pancetta, rocket and black pepper, and a second course of meat with chicory. We didn't have room for dessert because we were full!
We'll be back very soon!
Chiara Gorgoni
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16 Maggio 2025
10,0
A good restaurant with excellent proposals. Good service, discreet, very tasty and well-prepared dishes, good local proposal, excellent wine proposal. Discreet atmosphere, well-prepared tables. Reservation recommended. Free outdoor parking
Massimo Ghioni
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13 Maggio 2025
10,0
On holiday in Ravenna we had a good time, pampered with good, genuine food. We returned after two days. Greetings to dear Lorenzo.
Alfonso Lezoca
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17 Aprile 2025
10,0
Always a confirmation of the quality of the food and friendliness of the staff
Michele Marini
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14 Aprile 2025
10,0
Friendly environment, great staff and good food
Alexix Musche
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02 Aprile 2025
10,0
Very good business lunch, the best coppa ever eaten! Very polite and punctual service.
Chiara Bignardi
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01 Aprile 2025
10,0
Ottima cucina , tradizionale ma non banale. Dal tagliere , ai primi o secondi c’è solo l’imbarazzo della scelta. Ottimi anche i taglieri e la piadina
baldacri
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09 Febbraio 2025
8,0
Non mi stancherò mai di recensire questo locale , ormai da tempo lo frequentiamo di solito il lunedì sera , questo fantastico Ristorante offre ancora delle portate di ottima qualità preparate e curate nei dettagli. In questa occasione siamo partiti da un classico antipasto denominate conviviale per 2 persone che abbiamo gustato in 3/4 per poi a seguire il piatto forte della serata il sig. Tomahawk che come sempre ci lascia a bocca aperta carne tenerissima che si scioglie in bocca accompagnata da un ottimo vino rosso sangiovese superiore della cantina di Predappio. Abbiamo preso anche dei contorni misti di verdure e un eccezione della serata erano i porcini fritti che sono andati via in men che non si dica.
La location è una bellissima casa rustica romagnola ristrutturata con sale e ambienti molto confortevoli e volendo anche privati.
Il personale molto gentile e preparato ma a volte, non tutti ovviamente, si lasciano sfuggire in sala degli atteggiamenti poco regali forse per la stanchezza o per il sovraffollamento .
AlessandroAK47
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28 Gennaio 2025
8,0