Top of the top incredible experience also with the possibility of choosing vegetarian menus 💚
Isabella Goio
.
20 Luglio 2025
10,0
A Michelin-starred restaurant in a small village on the edge of the Vicenza hills, a bit out of the way. The surprise menu is reserved for first-time guests (though I had been there several years ago, when it first opened). The dining room is minimalist, a bit dark, but with a splendid open kitchen, which, by the end of the evening, will be spotless. Dinner consists of a dozen or so dishes, some amazing (the fake macaroni with wild boar ragù), others more ordinary (the cuttlefish). The quality is high, however. The wine list is decidedly well-stocked, and the service impeccable. I won't mention the bill because I was a guest. It certainly deserves its star and a visit from anyone who wants to eat and drink very well.
alberto giacobbo
.
17 Luglio 2025
10,0
The first path leads you to discover new flavours and well-studied combinations
Antonio Malatrasi
.
12 Luglio 2025
10,0
A truly special experience and one that I would recommend to anyone who hasn't had the chance to eat at this beautiful restaurant. We will definitely be back!
Luca Paiusco
.
22 Maggio 2025
10,0
We had dinner for the initiation menu 1 and recently for the 2nd.. we had a great time, it's always a wonderful experience. The dish called “cooked water” is unforgettable. The chef's creations are interesting and delicious! the staff and the environment are Top. It deserves a lot!
sara todesco
.
30 Aprile 2025
10,0
Memorable experience in this place where experimentation and research go hand in hand with taste and attention to the customer.
We felt pampered from start to finish by chef Giuliano and his staff. The plankton rice and the charcoal and octopus cream are memorable.
We will definitely be back to try the second menu.
Follow me on Instagram for more food adventures.
Tasty Tables
.
28 Aprile 2025
10,0
Aqua Crua is much more than a restaurant: it is emotion, hospitality, authentic care.
Every dish is a journey, every attention is a hug.
Even my daughter, at her first experience, felt part of something special.
Chef Baldessari and his staff make you feel at home, pampered in every detail.
A place that remains in your heart, where every moment becomes unforgettable.
Laura Simionato
.
27 Aprile 2025
10,0
WOW.
Other words would be superfluous.
Giovanni Carollo
.
19 Aprile 2025
10,0
La mia esperienza al Ristorante Aqua Crua di chef Baldessari è stata più che ottima. Arte in ogni singolo piatto ed esplosione di gusto ad ogni assaggio. Lo chef mi ha veramente stupito con la sua creatività e con gli ingredienti usati nelle sue pietanze .Mi chiedo come mai il ristorante abbia una sola stella Michelin …
GIAN LUCA
.
09 Marzo 2025
10,0
Ho selezionato questo locale per festeggiare il mio compleanno, in quanto in possesso di grande fama a livello di ristorante creativo e innovativo.
Abbiamo optato per il menù Iniziazione 1, composto da un percorso su vari livelli.
E' stato davvero un bel viaggio tra sapori e ingredienti mai provati, livello davvero alto, ma oltre ad essere incredibile il tutto, come spesso capita in ristoranti di questa categoria, in questo caso è anche il locale ad essere innovativo e coinvolgente, essendo la cucina aperta sulla sala senza divisorie e quindi la possibilità di vedere lo staff al lavoro in piena armonia, meriterebbe un biglietto a parte. La musica di sottofondo accompagna senza invadenza e i pappagallini (ci sono davvero) aggiungono quel tocco di originalità che ti fa sentire in un mondo incantato.
Lo staff è di alto livello, con spiegazioni coinvolgenti e ben disposto a rispondere alle domande, anche se scherzose.
Ultima annotazione ma non di minore importanza, anzi al contrario, una fantastica chiacchierata con lo chef a fine cena, che si è dimostrato un visionario, una persona davvero rara e capace con poche parole di comunicare idee, concezione della vita e della cucina davvero sorprendenti e illuminanti.
Sicuramente mi è venuta la voglia di proseguire in questo percorso appena iniziato dopo il primo scalino. Sicuramente l'esperienza in toto è davvero unica, quindi lo consiglio davvero.
Alessandro D
.
24 Febbraio 2025
10,0