A truly special experience and one that I would recommend to anyone who hasn't had the chance to eat at this beautiful restaurant. We will definitely be back!
Luca Paiusco
.
22 Maggio 2025
10,0
We had dinner for the initiation menu 1 and recently for the 2nd.. we had a great time, it's always a wonderful experience. The dish called “cooked water” is unforgettable. The chef's creations are interesting and delicious! the staff and the environment are Top. It deserves a lot!
sara todesco
.
30 Aprile 2025
10,0
Memorable experience in this place where experimentation and research go hand in hand with taste and attention to the customer.
We felt pampered from start to finish by chef Giuliano and his staff. The plankton rice and the charcoal and octopus cream are memorable.
We will definitely be back to try the second menu.
Follow me on Instagram for more food adventures.
Tasty Tables
.
28 Aprile 2025
10,0
Aqua Crua is much more than a restaurant: it is emotion, hospitality, authentic care.
Every dish is a journey, every attention is a hug.
Even my daughter, at her first experience, felt part of something special.
Chef Baldessari and his staff make you feel at home, pampered in every detail.
A place that remains in your heart, where every moment becomes unforgettable.
Laura Simionato
.
27 Aprile 2025
10,0
WOW.
Other words would be superfluous.
Giovanni Carollo
.
19 Aprile 2025
10,0
I went to Aqua Crua for my first time in a starred restaurant... and what can I say, it was a fantastic experience! I felt welcomed right away: the staff was very kind, professional but with the right touch of informality that makes you feel at ease.
The food? Truly spectacular. Each dish was a surprise, with particular flavors but always balanced, never forced. You can see that there is a lot of research and passion behind it. I tasted things I would never think to order normally, but I liked them all!
The environment is elegant but not "rigid", very refined and with a relaxed atmosphere. Perfect for enjoying dinner without feeling out of place.
In short, an experience that I would gladly do again and that I recommend to anyone who wants to try something special.
Marcos Deme
.
14 Aprile 2025
10,0
Wonderful experience, we felt very pampered from the beginning to the end of the experience. The Chef is brilliant, the dishes he chooses and prepares are not only magnificent but fun and delicious! Excellent experience that I can't wait to repeat.
Veronica Bordignon
.
07 Aprile 2025
10,0
Exhilarating experience: sublime food, commendable welcome and amazing scenography of the dishes... and chef Giuliano is one of us! Highly recommended restaurant!
Francesca Rensi
.
06 Aprile 2025
10,0
Ho selezionato questo locale per festeggiare il mio compleanno, in quanto in possesso di grande fama a livello di ristorante creativo e innovativo.
Abbiamo optato per il menù Iniziazione 1, composto da un percorso su vari livelli.
E' stato davvero un bel viaggio tra sapori e ingredienti mai provati, livello davvero alto, ma oltre ad essere incredibile il tutto, come spesso capita in ristoranti di questa categoria, in questo caso è anche il locale ad essere innovativo e coinvolgente, essendo la cucina aperta sulla sala senza divisorie e quindi la possibilità di vedere lo staff al lavoro in piena armonia, meriterebbe un biglietto a parte. La musica di sottofondo accompagna senza invadenza e i pappagallini (ci sono davvero) aggiungono quel tocco di originalità che ti fa sentire in un mondo incantato.
Lo staff è di alto livello, con spiegazioni coinvolgenti e ben disposto a rispondere alle domande, anche se scherzose.
Ultima annotazione ma non di minore importanza, anzi al contrario, una fantastica chiacchierata con lo chef a fine cena, che si è dimostrato un visionario, una persona davvero rara e capace con poche parole di comunicare idee, concezione della vita e della cucina davvero sorprendenti e illuminanti.
Sicuramente mi è venuta la voglia di proseguire in questo percorso appena iniziato dopo il primo scalino. Sicuramente l'esperienza in toto è davvero unica, quindi lo consiglio davvero.
Alessandro D
.
24 Febbraio 2025
10,0
Siamo tornati all'Aqua Crua dopo qualche anno, abbiamo ritrovato la cucina di chef Giuliano come l'avevamo lasciata: istrionica con tanti ingredienti provenienti dal vicino territorio vicentino ma anche da parti diverse del mondo.
Menù Iniziazione Uno, giusto per ricominciare, con qualche piatto iconico come la pasta non pasta, la crema carbonizzato come dessert o la mozzarellina che "esplode" in bocca.
Devo dire che la cucina di chef Giuliano, persona con cui si starebbe ore a parlare, è sempre all'altezza delle aspettative, unico appunto sulle quantità dei primi, è vero che il menù è lungo ma in certi piatti anche la quantità ha la sua importanza per godere appieno dei gusti proposti. Ci vediamo alla prossima per il secondo menù.
terre74
.
30 Novembre 2024
10,0