Aqua Crua In Barbarano vicentino

9,1

Basado en 928 opiniones encontradas en 3 webs


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tend

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in Barbarano vicentino
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di cucina Italiana in Barbarano vicentino

Gestione recensioni

Restaurant located in Barbarano Vicentino, about 10 minutes from the highway, easy to access. Large outdoor parking lot, very close to it. Stunning interiors, refined and at the same time refined and minimal. Few tables but well divided and spacious, the latter without obstacles in the lower part, useful for wheelchairs. Really delicious food, unique and refined. Very unique the various dishes/containers, outside the classic schemes. Absurd ravioli, tasty and well balanced. Very tender pigeon especially the "ricciolo". Truly tasty extra virgin olive oil, of excellent workmanship and density. Classic dishes to gorge on or better yet, have every day. Very kind staff, of another level, both in terms of preparation, availability and attention to their customers. Finding anything like this around, well done, congratulations. Excellent price/quality/quantity ratio. Highly recommended for those who want to do a tasting journey, whether as a couple or individually. A good two hours of pleasure for the palate and more. I'll be back
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23 Marzo 2025
10,0
An experience to try. Interesting proposal with local and non-local raw materials.
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23 Marzo 2025
10,0
Great experience, compliments to chef Giuliano Baldessari for the research of raw materials, the care in the preparation and presentation of the dishes, it is certainly not a cuisine UNDERSTOOD and appreciated by everyone, we liked it in all its interpretation, definitely to return, good guys. What is super appreciated, the simplicity and the last of Giuliano.
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18 Marzo 2025
10,0
Ho selezionato questo locale per festeggiare il mio compleanno, in quanto in possesso di grande fama a livello di ristorante creativo e innovativo. Abbiamo optato per il menù Iniziazione 1, composto da un percorso su vari livelli. E' stato davvero un bel viaggio tra sapori e ingredienti mai provati, livello davvero alto, ma oltre ad essere incredibile il tutto, come spesso capita in ristoranti di questa categoria, in questo caso è anche il locale ad essere innovativo e coinvolgente, essendo la cucina aperta sulla sala senza divisorie e quindi la possibilità di vedere lo staff al lavoro in piena armonia, meriterebbe un biglietto a parte. La musica di sottofondo accompagna senza invadenza e i pappagallini (ci sono davvero) aggiungono quel tocco di originalità che ti fa sentire in un mondo incantato. Lo staff è di alto livello, con spiegazioni coinvolgenti e ben disposto a rispondere alle domande, anche se scherzose. Ultima annotazione ma non di minore importanza, anzi al contrario, una fantastica chiacchierata con lo chef a fine cena, che si è dimostrato un visionario, una persona davvero rara e capace con poche parole di comunicare idee, concezione della vita e della cucina davvero sorprendenti e illuminanti. Sicuramente mi è venuta la voglia di proseguire in questo percorso appena iniziato dopo il primo scalino. Sicuramente l'esperienza in toto è davvero unica, quindi lo consiglio davvero.
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24 Febbraio 2025
10,0
Excellent experience that starts from the welcome at the door by chef Giuliano, friendly and super helpful. The location is colorful and welcoming with the chirping of parrots creating a relaxed atmosphere and the open kitchen gives an extra plus to the experience. The Initiation 1 menu is made up of 10 very interesting courses, in particular I appreciated the amuse bouche and the plankton rice. An extra point goes to the fact that the chef and the team were able to adapt the menu to the dietary needs of my celiac girlfriend with excellent gluten-free proposals. I am sure we will return to the aqua crua to try "initiation 2".
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16 Febbraio 2025
10,0
We attended the cooking class on Saturday morning. It was a unique and unforgettable experience. The chef in all his humility immediately made us feel at home, he conveyed to us all his love for cooking and high quality raw materials. Congratulations also to the staff of young, determined and competent boys. Highly recommended course, we will definitely be back 🩷
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27 Gennaio 2025
10,0
I went for the second time last Sunday for lunch with my partner in this incredible restaurant... And the whole world outside... To steal Vasco's words! We wanted to continue with the second of the tasting menus proposed by Chef Giuliano, (I take the liberty of calling him by name because, despite being the head of a starred team, he is a really nice and helpful person). Unlike the first experience, where we were "kidnapped" by the spectacle of innovative and "crazy" dishes, even if they were VERY GOOD, this time we focused on the ingredients of the creations that were proposed to us... And we were really impressed by both the taste and the research that we discovered behind each course... All the staff, very young but at the same time truly professional, pampered us and accompanied us on this journey of tastes, flavours, colours, in a unique atmosphere that only in Aqua Crua we experience... The greeting from the Chef, surrounded by gods sweet colorful parrots, guided us to the end of this kaleidoscopic lunch.. We can't wait to return with the third stage!! Congratulations and thanks to everyone!!! Ila & Andre
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23 Gennaio 2025
10,0
Refined restaurant, with pop furnishing accessories that create a refined and particular environment. High expectations on the food, given the Michelin star, totally satisfied. The level of service is not to be taken for granted (excellent!), guys attentive to every detail and need. Also interesting was the open kitchen which showed the team at work, super organized and in harmony.
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02 Gennaio 2025
10,0
An absolutely must-do experience
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24 Dicembre 2024
10,0
Siamo tornati all'Aqua Crua dopo qualche anno, abbiamo ritrovato la cucina di chef Giuliano come l'avevamo lasciata: istrionica con tanti ingredienti provenienti dal vicino territorio vicentino ma anche da parti diverse del mondo. Menù Iniziazione Uno, giusto per ricominciare, con qualche piatto iconico come la pasta non pasta, la crema carbonizzato come dessert o la mozzarellina che "esplode" in bocca. Devo dire che la cucina di chef Giuliano, persona con cui si starebbe ore a parlare, è sempre all'altezza delle aspettative, unico appunto sulle quantità dei primi, è vero che il menù è lungo ma in certi piatti anche la quantità ha la sua importanza per godere appieno dei gusti proposti. Ci vediamo alla prossima per il secondo menù.
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30 Novembre 2024
10,0

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