Typical Bergamo cuisine and I would say homely.
The mushrooms and taragna are worth trying, but the Marieta mountain cheeses, as well as the first courses and the meats, are not to be missed.
Michele Milesi
.
27 Ottobre 2024
10,0
Very nice staff and delicious food
Tanja Löwenhagen
.
21 Ottobre 2024
10,0
For me nothing to say. You need to book anyway... if you want to eat in the traditional way, that's fine. Quiet environment, not noisy, and that's what we need...Then you judge..We are in Oltre il Colle, the beautiful place, it's worth going there..even if the insatiable will always exist.
Gianluigi Azaghi
.
18 Ottobre 2024
10,0
Valuable historical place. Don't miss the "Valtellinesi al bitto". Donkey stew with polenta.
Alberto Brioschi
.
04 Settembre 2024
10,0
Traditional local cuisine, in an intimate and family environment.
Paolo Ravera
.
02 Settembre 2024
10,0
A decades-old family-run restaurant... Paolo the owner serves the tables in a kind way... and then the final gem... he gives you a postcard to write which he personally stamps and sends the next day... thank you very much
Elisa Carlino
.
16 Agosto 2024
10,0
Always top
A guarantee
Excellence in food and service
Daniela Boeri
.
13 Agosto 2024
10,0
Ho preso due porzioni di casoncelli da portare via. Favoloso il contenitore per scaldarli, ottimi i casoncelli e non scotti e consistenza perfetta anche dopo averli scaldati a casa. Era la mia paura a portarli via.
Abbiamo deciso di tornarci e di rimanere a pranzo per gustarli appena fatti.
Ristorante super consigliato e personale gentile e disponibile, si vede che ci tengono. Grazie per l'esperienza
Expedition789316
.
24 Luglio 2024
10,0
Superb Casoncelli. Not an exciting starter given the price. Indefinite braised. As for the polenta taragna, it is certainly not among the best I have eaten in my life.
luogo storico davvero! è dal 1870 che questo ristorante è in attività e devo dire che si capisce il perchè. locale senza pretese, una vera trattoria, quella che racconta di tradizioni e non solo.
super gentili i titolari, molto alla mano, velocissimo il servizio, buonissimi i piatti: la polenta taragna era stratosferica, per non dire le salsicce e i funghi trifolati. Il coniglio spaziale. buonissima anche la crostata fatta in casa. ottimo rapporto qualità prezzo. se fossimo stati in gruppo avremmo preso senza dubbio il menu turistico, da leccarsi i baffi
Giulia M
.
30 Giugno 2024
8,0