Antico Cellaio In Boscotrecase

8,2

Basado en 843 opiniones encontradas en 2 webs


9.2
9.2
8.2
7.2

tend

1
Di 20
in Boscotrecase
1
Di 8
di cucina Italiana in Boscotrecase

I clienti commentano i loro piatti di...

carne panini panino antipasti hamburger patate pizza bellissimo porta

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 767 8.6
Recensioni Nota
TripAdvisor 166 7
Went back there again. Excellent cuisine, very tasty meat, impeccable service. I recommend
Più commenti
in Google
.
17 Dicembre 2024
10,0
Very good. Excellent and delicious food, compliments to the Chef
Più commenti
in Google
.
01 Dicembre 2024
10,0
To begin with, I gave 5 stars only because they were the ones available otherwise I would have given 100! Impeccable service Enchanting location The quality of the food is very high. I celebrated my son's baptism and everything was perfect.... About that I wanted to thank Giuseppe, all the staff, especially Salvatore, and the lady whose name I can't remember 🙌🏽 🤦 who with their professionalism make this place even more magical! Thank you so much
Più commenti
in Google
.
06 Novembre 2024
10,0
A welcoming place, with attentive and accurate service and excellent quality of products
Più commenti
in Google
.
04 Novembre 2024
10,0
L'Antico Cellaio is a culinary experience that leaves its mark: a true journey of flavours, with attention to every detail. From the starter, a surprising Angus meatball on a bread basket, to the Angus carpaccio with toasted almonds and pepper, each dish stands out for its quality and originality. The cut of meat, tender to the point of melting in the mouth, accompanied by broccoli, was one of the best I have ever tried. The mozzarella stuffed with meat tartare is simply sublime, and the desserts represent the perfect ending: the pistachio Rocher is an absolute must try! The herbal digestive, served with cantucci and dark chocolate, is also a touch of class that completes the meal beautifully. The room is clean and tidy, the service is impeccable and Giuseppe's passion shines through both in the choice of quality raw materials and in the care with which each dish is served and described. Congratulations indeed: a place that I recommend to those looking not just for dinner, but for an unforgettable experience 💯🔝👏🏼🥩
Più commenti
in Google
.
04 Novembre 2024
10,0
Good quality of the meat. Fast service but to review the order taking times which are long.
Più commenti
in Google
.
03 Novembre 2024
10,0
True excellence, all products are refined and of top quality
Più commenti
in Google
.
30 Ottobre 2024
10,0
What can I say, the first time I've been there, excellent raw materials as well as the service and the very kind and welcoming staff!!
Più commenti
in Google
.
21 Ottobre 2024
10,0
Location molto bella immersa nella natura. Si mangia discretamente, la carne era ottima e i primi non erano male. Nella sala interna faceva decisamente troppo caldo poiché circondata da vetrate chiuse dove batteva forte il sole e c’era una sola porta aperta. Poca attenzione per il cliente e poca professionalità.
Più commenti
in TripAdvisor
.
13 Ottobre 2024
6,0
Cibo ottimo, dagli antipasti ai primi ai secondi. Carne di qualità eccellente e piatti preparati con cura e attenzione per il cliente. Servizio davvero eccezionale, cortesia disponibilità e attenzione. Continuate così, bravi davvero
Più commenti
in TripAdvisor
.
15 Settembre 2024
10,0

Ristoranti simili a Napoli

8,2
342
Recensioni

Trattoria Sciala Popolo

17/07/2024: The place was recommended by friends and parents, and it turned out to be even better than we expected. The antipasti we shared was nice, but not very memorable, as most of the fish was pickled in oil and already prepared. However, the scialapopolo pasta was really good - saucy and tasty. The key standout was our waiter, who was a nice person to chat with and ask for suggestions.
13/07/2024: Se al posto della solita pizza volete mangiare del buon pesce vi consiglio questo ristorante dove il pesce sa davvero di pesce. Situato nei quartieri spagnoli, è un ristorante da provare perché non troppo turistico come molti altri. Il proprietario è gentile e ha gli occhi buoni, ci ha raccontato la scelta delle materie prime con attenzione allo spreco e agli avanzi: nel menù c'è un piatto che cambia in base al pescato del giorno e ciò che resta a fine serata viene donato alla Caritas. Io e mia madre abbiamo mangiato un primo diviso a metà: linguine con cozze, vongole, gamberi, pomodorini freschi e orata affianco. Di secondo abbiamo preso una frittura mista, sempre divisa in due; pesce e olio erano freschi. Mezzo litro di bianco locale frizzanti no, un'acqua, un limoncello. Abbiamo pagato circa 45€.
8,2
2561
Recensioni

Umberto

21/01/2025: Great place. Gteat food and service. Definitely reccomend. The place where you want to go to try original Neapolitanian food.
15/01/2025: Very friendly staff and good food, both the pizzeria and restaurant departments, plus the location is very central

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità