Lunch at this restaurant was a wonderful experience!
The atmosphere is warm and welcoming, with attentive and friendly service that makes you feel at home.
The dishes are simply delicious: very fresh mushrooms, an authentic-tasting porcini pasta and one with enchanting truffle shavings. For the second course I had a very tender meat enriched with fragrant truffle shavings. Every bite was a pleasure!
A perfect place for those who love genuine cuisine and want to enjoy a relaxing lunch in a family environment.
I will definitely be back!
Viola C
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25 Maggio 2025
10,0
Welcoming environment, good service and wide choice of traditional dishes
Excellent first courses and cured meats
Riccardo Fravega
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03 Maggio 2025
8,0
Very welcoming place, clean and super friendly staff
Exquisite dishes. I ate the agnolotti with braised meat sauce which was very good
Iolanda Brancaccio
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26 Aprile 2025
10,0
È sempre un piacere ritornare all’Isola ed essere coccolati come in famiglia
Il tartufo la fa da padrone e per gli amanti come me non c’è cosa migliore che assaporare i piatti proposti con semplicità ma veramente eccellenti
Che dire tutto perfetto
Grazie
Giovax976
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19 Aprile 2025
10,0
Truly exquisite traditional dishes, highly recommended!
Luca Leoni
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01 Aprile 2025
10,0
Nice restaurant with good value for money
renato
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20 Marzo 2025
10,0
Locale un po’ nascosto a parte l’insegna su strada ma ha ampio spazio di parcheggio
Il locale è ben arredato, ordinato e pulito. Il proprietario è una persona squisita, simpatico e ben organizzato.
I piatti ben preparati, con porzioni abbondanti e il servizio da i giusti tempi per gustare le preparazioni e per trascorrere del tempo chiacchierando. Il conto perfettamente in linea con la qualità offerta
paola p
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20 Gennaio 2025
10,0
Conosco da molti anni questo ristorante. Una certezza per qualità delle materie prime, ingredienti e ospitalità. Tutto eccellente, dagli antipasti ai dolci. Personalmente adoro gli agnolotti di brasato e il brasato. Oltre alle paste fresche con tartufo sia bianco che nero. E in inverno la Casseoula, non può mancare. Consigliato, merita davvero.
Alberto Passoni
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03 Gennaio 2025
10,0
Perfect, you are welcomed like family. Friendly and helpful staff and very good food, now a certainty.
Cristina Valenzise
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26 Dicembre 2024
10,0
5 stars for everything because when everything is so good, so genuine and so well prepared, how much do you want to give?
Go there and you will see that I am not telling lies, and then, there must be a reason they have been open since 1880, right? 😉
Well done, well done, well done!!!
F.T.
Franco T.
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14 Dicembre 2024
10,0