Famoso per la sua qualità delle carni siamo venuti in questo locale per testarlo: carni internazionali e nostrane dal wajiy alla chianina cotte in modo eccelso. cantina ben fornita. tutto ciò lo paghi....forse troppo.....
claudiom1974
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06 Aprile 2025
8,0
Friends' table: Spanish Chianina and Simmenthal steak, reserve Chianti jeroboam. Side dishes of potatoes, artichokes and fried mushrooms. Everything was excellent, even the service. Adequately substantial price.
davide pongetti
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02 Aprile 2025
10,0
Country restaurant that specializes in steak, processing various types of meat from all over the world. I had the fried chicken, they don't debone it here, maybe it was a little bland, I certainly wouldn't go back for that, side vegetables: porcini mushrooms which to me seemed to be frozen, ditto the potatoes and artichokes, silly, they still had the harder outer skins, which isn't nice to handle... in short
Rosalba Cellai
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02 Aprile 2025
6,0
Quiet trattoria with excellent food and impeccable service
Tiziana Arzilli
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16 Marzo 2025
8,0
A friend who lived nearby recommended it to me and has always sung its praises to me... on Sunday I was lucky enough to have lunch there and I can finally confirm that the food is very good, the service is super friendly and welcoming, the food is a little expensive, but you know, for the good things that are worth it you are also willing to spend it... so go and try tasting the meat...
Maurizio Giglioli
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10 Marzo 2025
8,0
Nice and welcoming place at Turbone. We ate excellent quality meat. I had a pumpkin soup with amazing porcini mushrooms. The fried artichokes were a little undercooked but still good. Good service. The price is around €50 per person. I might go back.
Giovanna Simonetti
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10 Marzo 2025
8,0
I had an artist's maturation (very tender) and a wagyu ozaki (an experience), all excellent, including the service. Very attentive and competent for gluten-free. I'll be back to taste the Rubia Gallega ;)
Matteo Bertini
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23 Febbraio 2025
10,0
Hidden Gem in Tuscany that we stumbled across by chance! But definitely worth going out of your way to eat here.. from the moment we arrived to leaving was just an exquisite experience. Very friendly and good English as we are travelling from Ireland 🇮🇪... the lady of the house took the time to explain each different steak and the breed and location it came from! If you don't wish to have steak there are many more options on the menu! The menu is in both Italian and English. First class and wl definitely save it for a return visit in the future! Thank you again ❤️
Kelly Gilmartin
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17 Febbraio 2025
10,0
Il menù è molto vario hanno anche menù Bistecca o altri tipi di carni un po’ particolari
Noi abbiamo scelto il menù waygu da 185€
Le porzioni sono medie ( Forse un po’ troppo scarso il tortello che 2 sono un po’ pochi visto pure quanto so boni!)
La carne alla griglia ottima
Per mio gusto personale non lo rifarei perché i crudi non mi sono particolarmente piaciuti in quanto la carne risulta troppo grassa e poco saporita ( essendo abituata a chianine o carni molto saporose!) ma è un gusto personale perché il prodotto si sente che è di qualità
Tornerei a provare altre carni
Unica pecca se devo proprio trovare un neo
Ho prenotato circa un mese prima e ho fatto attenzione in quanto il mio compagno è allergico al formaggio e mi aspettavo in un mese che riuscissero a comporre un menu per questa particolare esigenza ma così non è stato, ci siamo limitati a togliere i formaggi dalla tartare e dagli gnocchi ( così che quest ultimi erano in bianco!)
Solo che io non sono intollerante ma essendo il menù per 2 mi sono trovata a dover mangiare pure io senza formaggi ( a me piacciono molto)
Onestamente questa cosa un po’ mi ha fatto rimanere perché in ogni modo io ti sto pagando un menù 185€ ( escluse bevande!) e credo che un po’ più di attenzione ci sarebbe voluta
Alla mia richiesta di avere le salse mi è stato portato un ciotolino a parte con un po’ di salsa;
Ecco questa è una cosa che a mente poi fredda mi è dispiaciuta perché appunto mi sono fatta 400km per venire, ho prenotato un mese prima avrei gradito da parte del personale almeno di distinguere i piatti e non dovermi trovare a mangiare gli gnocchi in bianco!
Però per il complesso devo giudicare positivamente in quanto siamo stati bene ed i prodotti sono eccellenti
Debora N
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16 Febbraio 2025
10,0
Very nice restaurant with attention to detail with fireplace on the ground floor and garden, friendly staff, excellent food, average prices, I recommend
Valentina Di Claudio
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15 Febbraio 2025
8,0