Antica Trattoria dei Pescatori In Genova

6,1

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tend

657
Di 2.372
in Genova

Gestione recensioni

We ate very well and paid fairly
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22 Agosto 2025
8,0
A wonderful experience in a very clean and well-kept environment. The lady in the dining room was truly special. I'm giving it 4 stars only because I've only been there once and tried two dishes. I'll be back.
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03 Agosto 2025
8,0
Overall a welcoming and nice environment (I mean the location), the owners a bit hasty and not very attentive, but then again it is in the DNA of some Genoese DOCG; the wait while seated both to order and to eat was exhausting, from when I sat down to ordering 20 minutes passed and then I waited another 30 minutes for the first course, I don't know how many staff they have in the kitchen but having many waiters and an empty kitchen is of little use, even if there were 2 in the dining room serving plus the sporadic help of the owner; the second course was lost between one table and another, poor portions (priest's hat or holster), as for the dishes nothing to say about the quality of the fried food I have to say it was good, dry fried food "but poor" .... the icing on the cake was when I asked for the salt ..... the owner started asking in the middle of the room facing the guests who had the salt on the table, well .... taking stock, the food nothing to complain about, if you like waiting a long time, not being considered almost and paying NOT LITTLE this is the place for you, obviously this is my opinion but ..... based on the facts that happened to me that day, a Monday (closing day in the normal period of the year) with EUROFLORA 2025 in progress and at 2:00 pm still people waiting for a table; I understand the desire to have more seats/cash but not at the expense of seated customers
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15 Maggio 2025
6,0
Nel complesso ambiente accogliente e carino ( intendo la location ), i proprietari un pò frettolosi e poco attenti, ma del resto è nel DNA di alcuni Genovesi DOCG ; l'attesa da seduto sia per ordinare sia per mangiare è stata estenuante , da quando mi sono seduto all'ordinazione sono passati 20 min. per poi attendere altri 30 min. per la prima portata, non so quanto personale abbiano in cucina ma avere molti camerieri e la cucina sguarnita serve a poco, anche se in sala erano in 2 a servire più l'aiuto sporadico del proprietario ; la seconda portata se la sono persa tra un tavolo e l'altro, porzioni scarse ( cappello di prete o fondina ), per quanto riguarda i piatti nulla da dire sulla qualità il fritto devo dire che era buono, frittura asciutta "ma scarsa" .... la ciliegina sulla torta è stato quando ho chiesto il salino ..... la proprietaria si è messa a chiedere in mezzo alla sala rivolta ai commensali chi avesse il salino sulla tavola , mah ....tirando le somme , il cibo nulla da ridire, se vi piace attendere molto, non essere quasi considerati e pagare NON POCO questo è il locale per voi , ovviamente questo è il mio pensiero ma..... basato sui fatti che mi sono capitati quel giorno , un Lunedì ( giornata di chiusura nel periodo normale dell'anno ) con EUROFLORA 2025 in corso e alle 14:00 ancora gente che aspettava un tavolo ; comprendo il desiderio di fare coperti/cassa ma non a scapito dei clienti seduti
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13 Maggio 2025
6,0
I wasn't particularly impressed. I found the food mediocre, portions not at all large. We had ordered a starter for two and I had asked for an empty plate so we could share it but the dish never arrived. The staff was a little worried probably due to the numerous unexpected presences following Euroflora 2025
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28 Aprile 2025
6,0
Stopped by chance, the nice and hospitable manager, second course, excellent dessert and fish ravioli, spaghetti with clams unfortunately full of sand, high cost and portions for children, too bad!
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27 Aprile 2025
8,0
Let me start by saying that I had a great lunch with the owners who care about their customers. the only flaw, in my opinion, is the scarcity of portions (20 splendid fish ravioli). 6 spoonfuls of cooked stock and, for my wife, 5 breaded anchovies.. .it seems poor to me, in fact afterwards I went to the fair to eat a sandwich. Now I'm not saying to go on gargantuan binges but a little more abundance wouldn't be bad. I understand that these are lunches for those who go to the fair, i.e. tourists, but here we are ruining a beautiful thing just because we have short arms!!!!
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27 Aprile 2025
6,0
Giorni dell'Euroflora, credo potessero immaginare che avrebbero avuta molta affluenza! Non dicono di no a nessuno, anche senza prenotazione e questo è positivo complimenti al personale di cucina! Invece in sala i camerieri-padroni fanno un po' di confusione, lui spazza le briciole dalle tovaglie con le mani! Ci sarebbe voluta almeno una cameriera. Piatti ottimi ma scarsi e conto salato!
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26 Aprile 2025
6,0
We ate very well, delicate and good food.
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23 Aprile 2025
10,0

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6,1
107
Recensioni

Sugo

18/05/2025: This is an excellent place if you just want to come to enjoy the setting. The music is very soft, and it’s a perfect place to read a book on your own if you are a solo diner. It’s mainly a Pizzeria but also serve some steak as a side option do not under any circumstance or their own Amaro.Its called Basanotto. It’s basically mix between Limoncello washing up liquid and chemical basil. Absolutely revolting.
14/04/2025: Neapolitan pizza with a high (and chewy) edge and very thin in the center. Not my favorite type of pizza. Excellent ingredients. Medium-high prices. Long waiting times.
6,1
99
Recensioni

Pastificio Dasso

12/06/2025: Coma da abitudine, prima di ritornare a Milano dopo un periodo trascorso a Rapallo, siamo passati da Dasso per acquistare alcuni loro prodotti: parmigiana di melanzane, pasta fresca, sughi (pesto, pomodoro) da portare a Milano, sia per noi che per regali ad amici e parenti. Qualità sempre elevata!
04/05/2025: Come da abitudine, ieri mattina, prima di tornare a Milano dopo il lungo ponte del Primo Maggio trascorso a Rapallo, siamo tornati da Dasso per acquistare alcuni dei loro ottimi prodotti, sia per uso personale che da regalare a familiari e amici. Li avevamo prenotati alcuni giorni prima e, questa volta, non ci sono stati errori. Adesso siamo a Milano e il nostro freezer è pieno: pasta fresca, lasagne, pansotti, sughi pronti... Curiosamente, tra le loro golosità, mancava la parmigiana di melanzane, che invece era presente nelle poche gastronomie rimaste nel centro Rapallo. Prezzi elevati, ma in sintonia con la qualità.

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