Sunday 24/8 for lunch under a delightful, fragrant pergola
We opted for a tasting menu entirely dedicated to meat, very well-prepared dishes and the raw material was truly excellent, very fresh and buttery to melt in the mouth.
We replaced the first course with Asiago and truffle fondue, finger-licking good.
Also worth mentioning is the final sorbet, offered in three variations, truly special and delicious. I suggest the owner evaluate a trio of sorbet to be able to, if desired, taste all three.
Truly a satisfying and satisfying menu. Must try!
Donatella Carraro
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07 Luglio 2025
10,0
Great restaurants, big garden.
We were with over 8 kids.
From newborn to 8 years old.
Absolute happiness
Maurizio Marra
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29 Giugno 2025
10,0
Excellent meats! Side dishes not up to the meats, too bad. Very pleasant and quiet atmosphere. Very good service.
Lorenzo Sanavio
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28 Giugno 2025
10,0
Historic restaurant on the Berici Hills.
We had dinner one evening in May, it was still cool to dine outside, but certainly for a Sunday lunch the location is excellent, it has a beautiful view of the hills.
Quiet restaurant and attentive and kind service.
Meat specialty, excellent appetizer, in addition to the tagliata, tasty and cooked perfectly.
Highly recommended
Serena Balbo
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24 Giugno 2025
10,0
Neat and comfortable environment. Polite staff. The meat was very good, it melted in your mouth!
Giulia Bazzacco
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03 Giugno 2025
10,0
Da Romano is a guarantee, I recommend the truffle risotto and raw meat.
Top!!
Elena Rodighiero
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03 Giugno 2025
10,0
Restaurant in the heart of the Berici Hills. Excellent truffle risotto and great choice of Florentine steaks. We had a good time.
Davide Zaccaria
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08 Aprile 2025
10,0
Summer and winter, this place is magical for the food and the atmosphere it offers! good and good 😋😋😋
Jean Pierre Buise
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22 Marzo 2025
10,0
Ho cenato qui circa un mese fa assieme ad un mio amico; entrambi conoscevamo già la location anche se era da molto tempo che non venivamo qui. Che dire? L'ambiente si presenta come quello di allora, con tratti prevalenti di arredo antico misti ad un tocco di eleganza moderna.
Il mio amico ha ordinato come primo il risotto al tartufo con parmigiano mentre io ho scelto una costata di Sashi finlandese da circa 6/7 etti assieme a diversi contorni di verdure e patate; infine abbiamo concluso entrambi la serata con due tiramisù fatti in casa. A detta del mio amico, il risotto al tartufo era molto buono e ben cotto. Per quanto riguarda la carne, nulla da dire sulla scelta della materia prima, anche se personalmente avrei preferito che la carne fosse stata cotta leggermente di meno così da darle la giusta cottura al sangue che io di solito prediligo; al cuore era infatti, a mio avviso, troppa cotta!
Eccellenti i tiramisù, tra l'altro serviti molto abbondanti...di certo qui da Romano non si lesina sulla quantità!!
Ambiente pulito, e personale, specialmente il titolare, abbastanza simpatico e molto professionale.
Rapporto qualità prezzo molto buono e all'altezza del cibo che abbiamo mangiato...qui i risotti e le carni in generale sono i loro cavalli di battaglia!
Diego S
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18 Febbraio 2025
8,0