Went on several occasions and never been disappointed. It's difficult to take something that isn't good and there is always a choice to eat something different. The place is nothing short of perfect and although you can find alternatives it is certainly safe if you want to eat well.
Asuma Shinohara
.
02 Gennaio 2025
10,0
Very nice location located near the Trebbia river, very good food tortelli with porcini mushrooms tagliatelle with truffle, sliced meat and wild boar with polenta, top desserts, very efficient service even though the place was full, the noise could be improved because it is full of people the noise was notable. It is suitable for large groups, a large environment, with a view of the threshing top during the day!
Sabrina Gaudenzi
.
30 Dicembre 2024
10,0
I went to this restaurant following the advice of some colleagues where to eat mushrooms. Excellent quality dinner based on mushrooms. Warm and welcoming environment with friendly staff. The restaurant seems divided into two parts, one which enjoys a beautiful view and is well furnished while one part is used when it is full and tables are needed so ask for a table in the best area. The dessert is also good.
Giuseppe P.
.
30 Dicembre 2024
8,0
Thanks to some local friends I discovered a place on the Piacenza hills with an excellent view.
The fried gnocco with various cold cuts is excellent, but don't gorge yourself otherwise you won't be able to eat anything else.
Don't miss the anolini in third-rate broth...( 😂The broth is made with three types of meat: pork, beef and capon) and the
Pisarei and faso very good.
The other diners ate the homemade tagliolini and said they were good.
Unfortunately I no longer had room for second courses and so I moved on to desserts... the sbrisolona with warm zabaglione... it's good because it's not too sweet.
Daniela Piccione
.
24 Dicembre 2024
10,0
Traditional Piacenza restaurant with delicious dishes, cooked home-style. The homemade pasta is exceptional. Each dish is carefully prepared and full of excellent raw materials. A discovery to add to the list of places to return to. Thanks and see you next time!
Gaetano
.
21 Dicembre 2024
10,0
The place has an open view of nature and is very beautiful to look at during lunch, very relaxing. The cured meats and cheeses accompanied by the fried gnocco are excellent. The portions are really generous. The first one disappointed me a little because I didn't find a pasta with wild boar ragout that was different from other places. Excellent service, friendly and fast staff. The final bill was excellent.
Li Vale
.
18 Dicembre 2024
8,0
It is certainly a good restaurant, the service is fast and attentive, the food reigns supreme, various tasty and even plentiful dishes, nothing to complain about. It's a shame for the location which needs a restyling to give it more warmth and more typicality, too many tables in an environment that amplifies noise.
EMME ERRE
.
16 Dicembre 2024
8,0
Excellent restaurant, very good dishes and fantastic location
roberto galloni
.
13 Dicembre 2024
10,0
Posto molto frequentato sia a pranzo che a cena, sulla statale per Bobbio e Genova. Personale gentile e preparato ad accoglierti anche senza prenotazione. Il locale è grande e ben disposto. Ordinato antipasti, primi, secondi e dolce… buone porzioni, bell’impiattamento, descrizione dei piatti da parte dei camerieri, a me però non sono piaciuti i sapori e i gusti delle pietanze. Gusti piatti, quasi insipidi…non mi è piaciuta la torta fritta molto unta e in poco diventata dura come marmo, non mi sono piaciuti i salumi perché veramente senza profumo ne il sapore che dovrebbe avere il buon salume stagionato, non mi è piaciuta la pasta all’uovo e nemmeno i funghi porcini freschi… chissà se erano veramente porcini freschi della zona quelli serviti (bisognava fare una scorribanda in cucina per scoprirlo), non mi sono piaciute le verdure di contorno e in ultimo, non mi sono piaciuti nemmeno i dolci, pertanto che dire. Sicuramente il giudizio è personale ma io non ho mangiato bene e non ci ritornerei. Mi ritengo un buongustaio e amante dei cibi emiliani, soprattutto di torta fritta e salumi tipici della zona di Parma (volente o nolente la maggior parte dei piatti offerti a menù gravitavano sulla zona di produzione del comprensorio di Parma e Piacenza e se vogliamo Bologna con mortadella), gusti e sapori che sono avvezzo assaggiare e deliziare di sovente: ecco che qui non ho incontrato buoni crismi per rilasciare una recensione pienamente soddisfacente e a cinque stelle. Sicuramente per chi non c’è mai stato merita una visita ma io non ci ritornerò. Conto di 120€ alla cassa, non ci hanno chiesto se tutto era andato bene ma ci hanno offerto un amaro. Per me questo locale è bocciato… lavora molto coi turisti di passaggio e pertanto non hanno bisogno di migliorarsi.
Quokka_Revenge
.
05 Agosto 2024
6,0
Come da titolo.
Trovato per caso sulla strada verso Bobbio.
Ho scoperto poi che il locale è molto rinomato in zona.
Buona accoglienza, servizio cordiale e veloce.
Menù molto ampio alla càrte + piatti del giorno/stagione.
Buona la qualità dei cibi nel rispetto della cucina tradizionale locale.
Molto buona la materia prima , valida la presentazione , tavola tutto ok , locale molto ordine e pulito (plus)
Ottimi i salumi ( c’è anche una proposta di prodotti a marchio loro a cui consiglio di dare un occhiata )
Validi i dolci fatti in casa.
Prezzi onesti e nella media.
Una buona metà per un sosta golosa.
CONSIGLIO per me uno dei migliori in zona.
ErMatador
.
29 Luglio 2024
8,0