Great family lunch! Impeccable quality, best giardiniera I've ever eaten, first choice products and generous portions. Absolutely recommended! We will return in autumn to taste the porcini mushrooms!
clara vieths
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22 Marzo 2025
10,0
Always a guarantee, excellent food, spectacular service, absolutely worth trying.
Roberto Benassi
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22 Marzo 2025
10,0
Restaurant on the road to Bobbio.
All very beautiful (cit. Bruno Pizzul)
The food was good and the service was excellent too.
Definitely an experience to be repeated
Diego Gamba
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19 Marzo 2025
10,0
What to say, all superb food excellent impeccable service
danilo vitari
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10 Marzo 2025
10,0
Excellent and plentiful food with honest prices, the staff is friendly and helpful. In Milan and its surroundings you dream of places like this.
Ele Alessandro
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09 Marzo 2025
10,0
Thanks to some local friends I discovered a place on the Piacenza hills with an excellent view.
The fried gnocco with various cold cuts is excellent, but don't gorge yourself otherwise you won't be able to eat anything else.
Don't miss the anolini in third-rate broth...( 😂The broth is made with three types of meat: pork, beef and capon) and the
Pisarei and faso very good.
The other diners ate the homemade tagliolini and said they were good.
Unfortunately I no longer had room for second courses and so I moved on to desserts... the sbrisolona with warm zabaglione... it's good because it's not too sweet.
Daniela Piccione
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01 Marzo 2025
10,0
Excellent typical Piacenza cuisine in this restaurant which enjoys a fantastic view of the surrounding hills from its large windows. In summer there is the possibility of eating outdoors.
Silvia Cravero
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24 Febbraio 2025
10,0
Typical Piacenza cuisine. Spectacular cured meats and mushrooms. Recommended for those who want to try the typical things of Piacenza.
It's on the road, so it's not always easy to find parking.
Sofia Tansini
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02 Febbraio 2025
8,0
Tutto perfetto dall antipasto al dolce si mangia DIVINAMENTE lo staff super cortese ti fa sentire coccolato .
I miei più sinceri complimenti sopratutto alla cucina
Grazie mille
Sebastian M
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11 Novembre 2024
10,0
Compleanno di mio marito e decidiamo per una serata funghi! Quando sei piacentino e vuoi mangiare i funghi buoni vai alla Bellaria.
Ovoli crudi conditi con olio e limone, porcini impanati e fritti e due bei piatti di tagliolini ai funghi freschi.
Che dire?
Eravamo venuti per mangiare i funghi e direi che siamo stati esauditi.
Terminiamo con una coppetta di mascarpone, frutti di bosco e sbrisolona e tutto accompagnato da una bella bottiglia di Valandrea, Gutturnio fermo del Poggiarello.
Totale 110€.
Che dire?
Serata funghi perfetta, funghi ottimi in qualsiasi modo, ragazzi veloci e competenti, gentili e sempre sul pezzo.
Ristorante molto tranquillo, con tantissimi tavoli, ma ben distanziati tra loro e d'estate si può mangiare nella veranda godendo di una bella vista sulla bellissima Val Trebbia.
Merita sempre una visita.
Complimenti alla gestione e ai camerieri: tutti ragazzi giovani e volenterosi.
LeaMauri
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18 Ottobre 2024
10,0