Excellent restaurant, very good dishes and fantastic location
roberto galloni
.
13 Dicembre 2024
10,0
I was wrong to send the review excellent restaurant excellent food excellent welcome thank you for everything we will definitely be back
Emanuela Toia
.
08 Dicembre 2024
10,0
One of those rare restaurants in the area where you would give 6 stars if it were possible. Smiling, friendly and kind staff, the view is one of the best in the area, you can distract yourself just to appreciate the plating of the house dishes. It's difficult to find something that isn't really good, I recommend the venison and the pistachio dessert.
The only negative aspect is finding parking, although it is available both next to and under the restaurant, it sometimes becomes difficult given the high number of people who stop to eat.
PS watch out for the house wine, better than you expect, one glass leads to another.
daniele vignati
.
30 Novembre 2024
10,0
If you are looking for a place to eat in the Piacenza area, this place is the right choice, a mix of tastes, aromas and local specialties.
Impeccable service, I will return
Davide Pelloso
.
22 Novembre 2024
10,0
Although I am not a fanatic of such large rooms with many seats, the Bellaria Restaurant is one of those very pleasant exceptions, starting from the pleasant room with large windows overlooking the greenery and the Trebbia.
Delicious food, with an offer that focuses on tradition and concreteness without disdaining a bit of aesthetics and elaboration.
Great choice between antipas, first courses, second courses, really numerous and almost surprising.
In this sense, it would be interesting to include a tasting menu to be able to taste more things.
One of those places after a few bites you think "I have to go back".
Everything was good from starters to dessert. There is also a wide choice of wines, obviously with a predilection for those from Piacenza.
For example, I would like to point out the deer chops which are truly touching due to the consistency of the meat, cooked to perfection.
If you want to be picky, pistachio panna cotta is a bit "chemical", already from the color and even the fake pistachio taste.
I would also point out the service, despite it being fully booked at lunch, was precise and punctual without delays.
Adequate and fair account.
avdf75
.
19 Novembre 2024
10,0
There are no words to describe the goodness and authenticity of the dishes.
Everything is perfect from the cured meats and fried gnocco to the first and second courses, we have been here to eat for years on family occasions
Super friendly and attentive staff makes you feel at home.
Congratulations to all of you but especially to the chefs, thank you very much
Sebastian Morsellino
.
10 Novembre 2024
10,0
Lunch with friends to celebrate birthdays. Excellent food, highly recommended for mushroom dishes!
Antonietta
.
09 Novembre 2024
10,0
We went for dinner... we really liked it... a nice place... well organised... and the typical Piacenza cuisine was very good...
Giulietta
.
04 Novembre 2024
10,0
Posto molto frequentato sia a pranzo che a cena, sulla statale per Bobbio e Genova. Personale gentile e preparato ad accoglierti anche senza prenotazione. Il locale è grande e ben disposto. Ordinato antipasti, primi, secondi e dolce… buone porzioni, bell’impiattamento, descrizione dei piatti da parte dei camerieri, a me però non sono piaciuti i sapori e i gusti delle pietanze. Gusti piatti, quasi insipidi…non mi è piaciuta la torta fritta molto unta e in poco diventata dura come marmo, non mi sono piaciuti i salumi perché veramente senza profumo ne il sapore che dovrebbe avere il buon salume stagionato, non mi è piaciuta la pasta all’uovo e nemmeno i funghi porcini freschi… chissà se erano veramente porcini freschi della zona quelli serviti (bisognava fare una scorribanda in cucina per scoprirlo), non mi sono piaciute le verdure di contorno e in ultimo, non mi sono piaciuti nemmeno i dolci, pertanto che dire. Sicuramente il giudizio è personale ma io non ho mangiato bene e non ci ritornerei. Mi ritengo un buongustaio e amante dei cibi emiliani, soprattutto di torta fritta e salumi tipici della zona di Parma (volente o nolente la maggior parte dei piatti offerti a menù gravitavano sulla zona di produzione del comprensorio di Parma e Piacenza e se vogliamo Bologna con mortadella), gusti e sapori che sono avvezzo assaggiare e deliziare di sovente: ecco che qui non ho incontrato buoni crismi per rilasciare una recensione pienamente soddisfacente e a cinque stelle. Sicuramente per chi non c’è mai stato merita una visita ma io non ci ritornerò. Conto di 120€ alla cassa, non ci hanno chiesto se tutto era andato bene ma ci hanno offerto un amaro. Per me questo locale è bocciato… lavora molto coi turisti di passaggio e pertanto non hanno bisogno di migliorarsi.
Quokka_Revenge
.
05 Agosto 2024
6,0
Come da titolo.
Trovato per caso sulla strada verso Bobbio.
Ho scoperto poi che il locale è molto rinomato in zona.
Buona accoglienza, servizio cordiale e veloce.
Menù molto ampio alla càrte + piatti del giorno/stagione.
Buona la qualità dei cibi nel rispetto della cucina tradizionale locale.
Molto buona la materia prima , valida la presentazione , tavola tutto ok , locale molto ordine e pulito (plus)
Ottimi i salumi ( c’è anche una proposta di prodotti a marchio loro a cui consiglio di dare un occhiata )
Validi i dolci fatti in casa.
Prezzi onesti e nella media.
Una buona metà per un sosta golosa.
CONSIGLIO per me uno dei migliori in zona.
ErMatador
.
29 Luglio 2024
8,0