Romantic, spacious place, not noisy at all, special dishes, everything delicious, impeccable service, I met Francesco, a friendly, nice and easy-going person, I will be back soon
Patrizia Bernardi
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31 Agosto 2025
10,0
Excellent historic restaurant on the Gianicolo with excellent Roman cuisine delicacies
Christian Mulder
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29 Agosto 2025
10,0
Historic and characteristic restaurant
The artwork inside is rare, and you can enjoy dining with friends.
Good food
Good service
Attention to detail
Well done
Michele Forte
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28 Agosto 2025
6,0
A well-known restaurant in Rome, thanks in part to its owners' ability to attract customers, particularly popular with international clientele.
Nevertheless, it deserves credit for successfully combining international renown with typical Roman flavor and atmosphere, all seasoned with a sense of smart-casual elegance.
Two cornerstones of Roman cuisine are consistently well-received: the satisfying Carbonara and the flavorful Amatriciana, followed by the unique chamomile-breaded Lamb Chops and a delicious prime cut of Pork with escarole and pine nut sauce.
The desserts are spectacular.
Special mention goes to the presence of the well-known owner, who coordinated and oversaw the entire service throughout the evening, even making sure we enjoyed our dinner.
An experience worth trying.
Mario De Fabiis
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27 Agosto 2025
10,0
Food was fantastic, service was amazing, the owner was lovely and the atmosphere divine.
Very accomodating for allergens and Gluten Free / Celiac.
Huge wine selection with knowledgeable staff members on the best recommendations.
Went with a group of 4 who all got different dishes and every meal was visually stunning + tasted amazing !
A must visit every time you are in Roma.
Adam Aquilini
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20 Agosto 2025
10,0
The welcome was warm and professional, as was the service. You can feel the history of this historic establishment, which is still run by the Panella family. The dishes are unique, even in their presentation, high quality, and exceptional in flavor. The cod cappuccino is particularly special, and I highly recommend it.
Stefania Gualtieri
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09 Agosto 2025
10,0
Excellent quality food... impeccable service... friendly and helpful staff... enchanting location in the heart of Rome...
Maria Di Lorenzo
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05 Agosto 2025
10,0
What a wonderful evening. Dinner with wine pairings. It wasn’t offered but the sommelier threw it together for. 5 stars!
Christopher Ruggerio
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01 Agosto 2025
10,0
Qualità delle materie prime e creatività nei piatti, dagli antipasti al dolce, in questo ristorante storico a trastevere. Degno di nota in particolare il tonno.
Cortese il personale
FaLaRoChi
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18 Aprile 2025
10,0
Da Panella mi sarei aspettato ‘qualcosa di più’. Prima cosa: il menù in inglese, no. Proprio lui, che la mena tanto con l’Italianità. Non ci siamo su questo. Carbonara eccellente, giusto un po’ tiepida, ma eccellente. Così come l’amatriciana, top. Cadiamo sui secondi: costolette di agnello con una salsa verde - fredda - all’aneto; il piatto sarebbe stato ottimo senza di quella. Il brasato non morbidissimo e un po’ secco. Quello che voglio dire è: sono prezzi da stellato, e quindi mi attenderei grandi piatti; pur essendo ottimi, non sono comunque proporzionati al prezzo. Una nota sul servizio: sicuramente rapido e cortese, però quando mi chiedi ‘ti porto un po’ di pane?’ Sarebbe meglio avvisare che viene considerato come antipasto. Altrimenti, se uno vuol saltare gli antipasti, non si accorge della voce. Per onestà intellettuale devo dire però che, salvo mio errore, non fanno pagare il coperto. Ambiente non troppo intimo e silenzioso, in contrasto con quello che sembra non appena entri nell’antisala
Acqua, due calici dí sangiovese, due primi e due secondi, 139 euro. Leggermente sproporzionato, però i due primi piatti assolutamente da provare.
Romano P
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12 Aprile 2025
8,0