Business lunch with an octopus salad, and a mini grill of salmon and sea bass. Very good portions and quality. Attentive service and excellent quality/price. We will definitely return.
Alberto Armando Corvi
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08 Aprile 2025
8,0
Excellent food typical of the area, kindness of the staff and excellent choice of wines, prices within the norm.
Marco
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06 Aprile 2025
8,0
Amazing tartare, anolini "like feeling at home" staff at the tables very polite, professional and truly very pleasant
Location worthy of solemn mention
As they say in these cases, well done everyone.
Fulvio Goodjohn
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29 Marzo 2025
10,0
Piacenza specialties in a welcoming rustic restaurant. Good value for money
tino silvestri
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27 Marzo 2025
8,0
Excellent tavern, special dishes and good service. Value for money in the norm
michele cabula
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18 Marzo 2025
10,0
A place left behind in time.
Well-made typical dishes.
Roberta Pedrotti
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10 Marzo 2025
8,0
The tavern presents itself as a welcoming and familiar place, where the rustic and simple atmosphere creates a perfect environment for a lunch or dinner with friends. The menu offers a selection of traditional dishes, prepared with fresh and genuine ingredients, which reflect local and seasonal cuisine. Courteous Service.
Giuseppe Marsala
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06 Marzo 2025
10,0
A beautiful villa used as a restaurant with many rooms where you can enjoy well-prepared and carefully prepared dishes. Very welcoming environment, friendly staff, excellent prices for the quality offered, clean toilets. In short, recommended 👍🏻
Berardo DB
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27 Febbraio 2025
10,0
Osteria prezzi buoni ottimo cibo. Piatti piacentini. Ottimo il brasato e la carne di cavallo con la trippa. Personale veloce e preparato
Simona T
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16 Febbraio 2025
8,0
Riunione con amici di vecchia data, ci hanno messo in una stanzetta da soli così abbiamo potuto chiacchierare amabilmente senza disturbare gli altri commensali. Cibo di qualità, salume buono e stagionato, giardiniera eccellente, gnocco fritto non troppo unto e servito ben caldo. Primi piatti della tradizione piacentina con qualche contaminazione delle provincie limitrofe (tortelli con ripieno di zucca davvero buoni). Secondi piatti ben fatti (trippa piacentina e polenta con sugo di cavallo, in piacentino chiamato "picula"
Discreta cantina di vini autoctoni e non.
Dolci buoni, servizio attento. Prezzi un tantino elevati ma, si sa, mangiare nel piacentino costa piu che in altre parti.
Filippo T
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18 Gennaio 2025
6,0