Rustic but very welcoming environment, a place where you feel good. Excellent service and food, the dishes are all really good and with exceptional raw materials
Marco Ruggeri
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05 Maggio 2025
10,0
Every time we go to Valpolicella we always happily stop in this tavern... a welcoming atmosphere and typical dishes. I remember the delicious risotto with Amarone or the one with tasta sal di gallina. Congratulations Alberto! See you soon Chiara and Matteo
Chiara Guidi
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29 Aprile 2025
10,0
Excellent food, professional host and attentive to detail. Well-kept and rustic location, perfect for a dinner to get to know the typical products of the area with some exceptional reinterpretations
Yhairo Costa
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27 Aprile 2025
10,0
Historic place, with lively and modern management, tasty dishes (maybe I would have removed the rice first) and well guided in the choice of wine
Prices ok
michele guarracino
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22 Aprile 2025
8,0
Excellent experience, excellent quality food and table service, fantastic! Super kind and super helpful, I highly recommend the really good quail😍
Giulia Saccone
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24 Marzo 2025
10,0
Excellent typical Venetian cuisine, excellent wine and excellent food. The owner is a great host. Excellent!
Federico Marini
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16 Marzo 2025
10,0
Family and welcoming atmosphere, excellent food and excellent wines. Gorgonzola semifreddo to end a perfect meal. To try and try again!
luisa sestito
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16 Marzo 2025
10,0
Posto perfetto per un pranzo tra amiche: osteria come una volta, che ricorda la propria infanzia, ottimo cibo e vino, nella tranquillità della Valpolicella. Consigliatissimo anche per la gentilezza e pazienza della gestione. :-) ci torneremo sicuramente
Sandra B
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03 Marzo 2025
10,0
Found by mistake but it was a very pleasant discovery! You eat divinely and you drink just as well! Small but wonderful place! The service is simple but passion and love shines through. We will definitely be back
Martina Collareda
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23 Febbraio 2025
10,0
Sono stata con un'amica in questa osteria e direi che ci siamo trovate molto bene. Ci hanno accolte con una polentina e lardo di benvenuto e due calici di vino; dopodiché abbiamo ordinato un tagliere di salumi di ottima qualità con la giardiniera, poi io ho preso la gallina e la mia amica tagliatelle ai funghi, tutto buonissimo. Infine lei un tiramisù e io ho sperimentato il semifreddo al gorgonzola miele e noci, davvero interessante! Ambiente rustico che dà la sensazione di casa, servizio attento (mi hanno cambiato il coltello che non mi ero accorta fosse sporco) e preciso nel descrivere i piatti. Cucina tradizionale con dei piatti innovativi.
Marty M
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09 Febbraio 2025
8,0