Mia moglie ed io con una coppia di amici che già conoscevano il ristorante, ci siamo andati la prima volta poco prima del Natale scorso. Essendo risultata una esperienza assai positiva, Domenica 16 febbraio si è presentata l'occasione ci siamo ritornati. Anche questa volta ci siamo trovati benissimo. Siamo stati accolti dalla consueta amabilità. Nonostante il locale fosse pressochè al completo il servizio, svolto nei tempi appropriati, è stato effettuato da giovani preparati e competenti con cordialità e simpatia. Tutte le pietanze, prodotte con ingredienti di ottima qualità e disposte in modo invitante sono risultate apprezzate. Unico ostacolo ad una frequenza più assidua è la distanza dalla nostra abitazione: più di 100 km., ma questo non è attribuibile al ristorante(!).
Micromega
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18 Febbraio 2025
8,0
Perfect place to get away from tourist areas. Food was outstanding, atmosphere charming and delicious deserts. Had a couple glasses of their local wine. Would definitely eat here again upon my return visit to Italy.
Chad S.
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09 Febbraio 2025
10,0
Interesting location to revisit in good weather. Top service. Well-stocked wine list, slightly expensive. Good food
House specialty cheek at the highest level. I'll be back
Lorenzo Nalesso
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05 Febbraio 2025
10,0
A restaurant with very high quality and a super comfortable environment. The staff is always kind and knowledgeable, the wine cellar satisfies any requirement. It has now become a must!
christian avisani
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06 Gennaio 2025
10,0
Strepitosi !
Siamo capitati qui per caso ma siamo rimasti senza parole!
Il tagliere di salumi é un piatto che tendenzialmente ordiniamo in tutti i ristoranti e questo senza ombra di dubbio merita il primo posto in classifica.
I tortelli, fatti in casa.. deliziosi, il semplice condimento lasciava il giusto spazio all esplosione del sapore del ripieno ad ogni morso.
Costata cotta come richiesto con carne di ottima qualità.
Personale presente gentile e preparato.
Se dovessimo ricapitare in zona, la tappa qui è d’ obbligo.
Complimenti a tutto lo staff, bravi!
Michael B
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02 Gennaio 2025
10,0
Very nice place and very good food.. perfect service. Definitely worth returning...the fantastic Florentine carpaccio, the braised cheek mouth-watering.
Lucia Anselmi
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20 Dicembre 2024
10,0
My family and I had dinner there.
Abundant and very good appetizer, very good bigoli with wild boar... I recommend their delicious ribeye, excellent quality... Perfect cooking.
Jennifer Frascione
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18 Dicembre 2024
10,0
It was recommended to us by friends and never was the advice more spot on. Excellent food to the point that you would like more. The cold cuts platter is excellent, the bigoli with wild boar are exceptional, the ribeye is extraordinary (soft as butter and cooked to perfection). Very kind staff, both in the kitchen and in the dining room, with always smiling service. A trivial reversal was made in bringing the dishes and they apologized beyond what was necessary. The prices are absolutely in line with the quality of the food and the place.
The only flaw: it takes a while to understand that the entrance is from the door with the open kitchen.
We will absolutely return. Highly recommended.
Il Cano
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08 Dicembre 2024
10,0
We ate tortellini, ribeye and a fillet. We let him recommend the wine. Divinely eaten, meat of a quality that is very rare to find. Fair prices for the quality of the product offered. Nice environment and very friendly staff. Highly recommended
Diego Zandonà
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29 Novembre 2024
10,0
Pleasant Sunday discovery...
Well done, excellent in everything.
Maurizio Villardi
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25 Novembre 2024
10,0