Very friendly and prepared staff. Great food
Gianfranco Madonia
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02 Aprile 2024
10,0
Located in a nerve center of typical Roman catering. The place is clearly visible from the street thanks to its terraces and balconies illuminated by a warm welcoming light. Climb the stairs inside, the environment is impressive: the interior design, between vintage and contemporary, is extremely refined in every detail. The service is simple and friendly, relaxed. From the kitchen, if you want to go for the Roman "classic", take the amatriciana, with a generous portion and a strong taste. The Easter special, the coratella, deserves a note for its originality and flavour. Adequate price (long wine list for all budgets)
Paula Lopez
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31 Marzo 2024
10,0
Excellent restaurant in Testaccio, location with great attention to detail, excellent cuisine.
As for the staff, some are very kind and helpful, while other guys in my opinion tend to become too familiar when it is not requested or appreciated. A little more distance doesn't mean you're not welcoming, on the contrary.
Alissa D.
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25 Marzo 2024
8,0
Not my first time. Food is good and the place is cosy
Suzy Morgan
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23 Marzo 2024
8,0
Always a crowded place.
Customer care is almost impossible. The food was lukewarm, when it should have been super hot,
Depending on the chef's mood, sometimes the dishes are plentiful, other times just enough.
And this is not good.
Being a renowned venue, details should be safeguarded.
Plus charging for non-mineral water seems too much to me.
A careful eye of the owner would be necessary,
Unfortunately it is not always present, especially on weekends
Sara De Luca
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21 Marzo 2024
6,0
Abundant dishes. Excellent service. To be recommended!
Sam Pi
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21 Marzo 2024
10,0
What to say??? A truly fabulous place... the location is beautiful and clean... as soon as you enter you are surrounded by a clean scent... the staff is extremely amazing, the guys are friendly and very kind... the cuisine is extraordinary: the traditional Roman dishes are expertly cooked . The carbonara, the meatballs with sauce and the indescribable tiramisu deserve a special mention... highly recommended
SALVATORE PICCA
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19 Marzo 2024
10,0
Delicious experience that began with an aperitif and ended with an excellent dinner
Pros: try the carbonara and the house starter.
Cons: the small table for 4 people given the (spacious) plates used for service
Inviting and warm atmosphere
Very kind staff
Alessandro Giacardi
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18 Marzo 2024
10,0
Dispiace sempre un po' recensire negativamente un luogo ma questo portale dovrebbe abbracciare l'eccellenza e il suo opposto, pertanto, eccoci qui.
Angelina è un locale splendido esteticamente e con un personale delizioso, disponibile, gentile.
La colazione presenta delle proposte belle e interessanti, spaziando tra biscotti, tiramisù (molto ben fatto) torte, crostate, brioche..
Il pranzo, invece, presenta alti e bassi che ci troviamo qui a recensire in maniera più accurata.
Abbiamo scelto di virare il pasto verso una proposta totalmente vegetariana e le nostre aspettative si sono dimensionate di molto, purtroppo: come già fatto presente al personale, l'antipasto vegetariano andrebbe davvero ripensato, essendo composto totalmente da prodotti sott'olio, di cui non discutiamo la qualità ma di cui contestiamo, sicuramente, la bonta generale e l'appetibilità.. Ogni elemento aveva lo stesso sapore, vista la grande presenza di olio che ne diluiva le caratteristiche. Non sappiamo se pomodorini, melanzane, peperoni, funghi, carciofini, fossero di barattolo o fossero preparati in casa, fatto sta che sembrava di mangiare una pesante e stucchevole giardiniera Bonduelle, che abbiamo, ovviamente, mangiato ma che non consigliamo davvero a nessuno..18€ mal spesi.
Abbiamo continuato il pasto con una buona spadellata di funghi, una cicoria ripassata, anch'essa intrisa d'olio e una buona vellutata di zucca, buona ma poca, rapportata al costo.
Con uno spritz (10€), un calice di vino (8€) e un caffè, abbiamo speso 68€, per un pasto che, vista la materia prima utilizzata, ci ha lasciato davvero l'amaro in bocca, anzi, il salato, visto il conto a nostro parere eccessivo.
RomaniVagabondi
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21 Gennaio 2024
6,0
Le cadre de cet ancien abattoir ou boucherie vous surprendra, autant que les innombrables marches à gravir jusqu'aux terrasses qui sont au même niveau que la cime des arbres.
Accueil très sympathique, cuisine romaine sans fioritures, ambiance décontractée et tarifs corrects.
Que demander de plus ?
Je recommande.
Brousto
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29 Ottobre 2023
10,0