The main proposal of the restaurant is meat, they have a nice choice of types and maturations.
The service is professional and fast.
I recommend it for a dinner for two accompanied by a good local wine.
marella alcorini
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10 Agosto 2024
8,0
On top of the world ! What can I say, an unparalleled place... good food ranging from carbonara to hamburgers
Marco Passeri
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06 Agosto 2024
10,0
Everything beautiful. Hospitality, cuisine, staff, cleanliness
All of 5💥
Simona Iozon
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25 Luglio 2024
10,0
Alpino Lodge feels like home, I am sad to leave. Anything you may need the crew are here to help genuinely - Can not wait to come back. Big love
Zoha Fard
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13 Luglio 2024
10,0
Always a wonderful experience, thanks to the high-level staff.
Highly recommended
Alessio Poirè
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28 Giugno 2024
10,0
Extremely good service for the price you pay. Very helpfull staff. Good food and comfortable room directly at the slope. Transport to the village arranged very well!
Froukje Andringa
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11 Maggio 2024
10,0
What can I say, a beautiful day. For lunch with a good negroni and a super platter
Giancarlo Cataldi
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17 Aprile 2024
10,0
Very tasty food, good atmosphere, good team!!
Thanks to Marco!
Karla Volders
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07 Aprile 2024
10,0
Una location tipica di montagna, le migliori carni del mondo, uno degli chef, nonche' macellaio, più in auge del momento. Con queste premesse ti aspetti di godere un'ottima serata. E invece.... La realtà supera le attese e non di poco! La sera si gode di un ambiente rilassante e elegante ma senza eccessi, adatto a tutti. Il servizio di una cordialità non sempre scontata in montagna, ma anche preciso e curato, perfettamente allineato al tipo di locale. Il cibo? Lo chef Matteo Villani non è semplicemente bravo, ma un autentico fuoriclasse! Le carni sono di qualità elevatissima, ma cucinate persino meglio. Tutti i tagli, dalla lingua, al diaframma, al midollo fino a capolavori come il Wagyu e la Simmenthal frollata 80 giorni. Tutto cotto sulle braci, comprese le verdure che accompagnano ogni piatto. Lo chef è riuscito a farmi mangiare anche contorni, come la zucca e la patata americana, che solitamente non gradisco. Nemmeno a dirlo, anche le salse strepitose, con un plus per quella all'aglio fermentato. È lo stesso chef che vi spiegherà ogni piatto in modo puntuale ma senza fastidiosi eccessi di zelo: poche chiacchiere e tantissima sostanza. Servizio del vino da parte di Valentino ineccepibile (finalmente un ristorante dove sanno aprire una bottiglia di vino in modo decente). Ad un certo punto è talmente tutto così corretto che quel tavolino traballante ti potrebbe dar modo di presentare almeno un rilievo. E invece arriva il maitre Mirco che se ne accorge e lo sistema. Prezzi correttissimi per la qualità offerta. Complimenti al direttore Marco e a tutto lo staff! Ci sarà una seconda occasione!
Davide F
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06 Marzo 2024
10,0
An unexpected and amazing experience, unexpected because the quality of the meat from the Wagyu, 30/60 days dry-aged steaks, tomahawk and more is something you’d expect in a metropolitan restaurant and not at a Mountain Pass restaurant. But here quality and courtesy are second to no one. If you are around this area, you should stop here. It is 10 minutes drive from Livigno. Book in advance because it gets packed pretty quickly. They vaunt a proper butcher in the kitchen, the cuts are perfect and the cooking is great. Check out the picture attached. Price? Quality comes with its price, but is not pumped or exaggerated. You will pay for what you eat and trust me, you will eat a lot of good meat.
Massimo B
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14 Febbraio 2024
10,0