Il ristorante è situato in centrissimo a Moneglia, proprio di fronte alla spiaggia, non lontano dal parcheggio a pagamento “Moneglia parking”. Il locale non è particolarmente spazioso, molto gremito di tavoli, per fortuna aiutato da diversi tavoli posti all’esterno. Servizio celere e cortese è stato apprezzabile. La qualità del cibo mi è sembrata nella media, con porzioni generose. Abbiamo provato primi e antipasti di pesce e sono risultati tutti apprezzabili. Il conto è risultato adeguato. Raccomandato a tutti.
Paolo G
.
29 Ottobre 2024
6,0
Friendly welcome, extremely generous plate, wide choice
Very fair price
I recommend with your eyes closed 👌
Julie BERTRAND
.
25 Ottobre 2024
10,0
Excellent starter and excellent spaghetti with clams. The small flaw is the room, very simple, hotel-like. However, I highly recommend it.
Silvia Avanzolini
.
08 Ottobre 2024
8,0
In the center of Moneglia you find order and cleanliness, the rooms are very normal but as I repeat, tidy and clean, the price is ok
Michele Orlandi
.
07 Ottobre 2024
8,0
Ho apprezzato la gentilezza del personale e la qualità delle portate, ottime e abbondanti. Il locale è molto semplice.
Silvia
.
06 Ottobre 2024
8,0
From Gian Maria... You eat at will!
Emanuele Spegis
.
12 Agosto 2024
10,0
Very welcoming place, friendly and very helpful owner, my favorite destination after stressful holidays around
Giuseppe Corniola
.
09 Agosto 2024
10,0
We come specifically from Rapallo, everything is good. Excellent value for money
VIVIANA BISCHETTI
.
07 Agosto 2024
10,0
Discovered by chance while I was in Cinque Terre, I can say that it is definitely worth it for both quality and quantity. Really good starter, first course and fried food, accompanied by local wine. They treat you well, highly recommended.
Angelo Rasero
.
06 Agosto 2024
10,0
The only restaurant on the seafront that offers a tourist menu for lunch! The offer for €20 includes half a liter of water, 1/4 wine, a first course and a second course. We tried some excellent gnocchi with clams and trenette with pesto; as a second course, Ligurian cod and fried calamari. The atmosphere is welcoming, the portions very generous, the dishes well cooked. The restaurant, with adjoining hotel, is family-run; we met the owner Stefano and his uncle, both very kind and generous with advice on the beaches. We recommend it and will definitely return
Daniela Ferrari
.
04 Agosto 2024
10,0