Old fashioned hotel at reasonable prices. The rooms are old but well kept, they lack a bit of modernity for example the air conditioning is very basic and struggles to cool in the middle of August. Poor breakfast. Dinner at the simple restaurant but genuine food. Overall acceptable but with ample room for improvement on the hotel side.
Federico Urzi
.
16 Agosto 2024
6,0
Menu of the day at 12/13 euros (Monday to Friday), good food, generous portions, welcoming staff, fast service, clean toilets.
Septimiu Vonica
.
26 Luglio 2024
8,0
Clean rooms with attention to detail, extremely courteous staff, remarkable kindness and helpfulness. Beautiful experience.
Laura Di giacomo
.
11 Luglio 2024
10,0
Business lunch, everything was good, I have never eaten such good goat, congratulations!
I didn't stay so I can't rate it!
Always better
Salvatore Del Gaudio
.
03 Luglio 2024
10,0
Certainly Siiiiiiiiiujiiiiiiiiiiii
Antonio Napoli
.
16 Giugno 2024
10,0
On the day of the apparition of Our Lady of Caravaggio to the peasant Giannetta, as we usually come to visit the Madonna, every time we rely on chance to choose where to eat. This time, not having booked, we walk towards the long avenue towards the centre, until our eye falls on a very beautiful residence, my favorite colour. The women go to ask if there was room, (from the look of the place from the outside, I wouldn't have gone in to ask, it gave me the impression of being in a nouvelle cuisine restaurant) when I do it, I go in and with the excuse to see the paper, I try to perceive the scents coming from the kitchen. ...There's room, I hear, great! We enter a large well-kept garden, with well-arranged tables, the waitress Anna, kindly smiling, makes us sit at the table and explains to us about the menu cards of the day, together with Eleonora, both professionals they enriched our lunch, this is a good ticket a place to visit for those who appreciate the familiarity with the staff who put the diner at ease. We opted for the fixed menu, there were some dishes that had intrigued us such as the Ravioli stuffed with Artichokes on a cheese fondue, Nettle Gnocchi with seafood, and Scialatielli alla Zozzona, well laid out and quality of the food. We had a good time, we will return to enjoy the other courses on the menu next time. As usual, I was lucky enough to meet Mrs. Adriana, who is an institution in the kitchen, a great woman from a time that never fades, all in one piece with the true passion for traditional cuisine, her inseparable smile and kindness and so much grace transformed our sunny day. I can't help but give a nod to the owner chef, who has been able to maintain a winning line in the restaurant sector
Angelo Carlino
.
26 Maggio 2024
8,0
Nella giornata dell’apparizione della Nostra Signora di Caravaggio alla contadina Giannetta, come siamo soliti venire a far visita alla Madonna, ogni volta ci affidiamo al caso di optare dove mangiare. Questa volta, non avendo prenotato ci incamminiamo verso il lungo viale verso il centro, sino a quando l’occhio cade su una gran bella dimora, il mio colore preferito. Vanno le donne a chiedere se c’era posto, (io dall’occhiata del locale da fuori, non sarei entrato a chiedere, mi dava l’impressione di trovarmi in un ristorante nouvelle cuisine) quando lo faccio io, entro e con la scusa di vedere la carta, cerco di percepire i profumi provenienti dalla cucina. …C’è posto, mi giunge voce, benone! Entriamo su un ampio giardino ben curato, con tavoli ben disposti, la cameriera Anna, gentile sorridente ci fa accomodare al tavolo e ci spiega delle carte menù della giornata, assieme ad Eleonora, entrambi professionali ci hanno arricchito il pranzo, questo è un buon biglietto da visita per il locale a chi sa apprezzare la famigliarità con il personale che mete a proprio aggio il commensale. Optiamo per il menù fisso, vi erano dei piatti che ci avevano incuriosito come i Ravioli ripieni di Carciofi su una fonduta di formaggio, Gnocchi alle Ortiche con frutti di mare, e Scialatielli alla Zozzona, ben impiantati e qualità degli alimenti. Ci siamo trovati bene, torneremo a gustare le altre portate della carta, alla prossima occasione. Come al solito, ho avuto la fortuna di conoscere, chi in cucina è una istituzione, la signora Adriana, una gran donna di un tempo che non tramonta mai, tutta di un pezzo da 90 con la vera passione della cucina tradizionale, il suo inseparabile sorriso e gentilezza e tanta grazia ci ha trasforma la giornata piena di sole. Non posso non dare un cenno dello chef titolare, che ha saputo mantenere una linea vincente nel settore della ristorazione
Angelo C
.
26 Maggio 2024
8,0
Nice old-style restaurant, very close to a wonderful abbey in Caravaggio. Good family food, absolutely reasonable price. Quiet and relaxing
Davide C
.
25 Aprile 2024
8,0
Good restaurant at reasonable prices
Anacleto Grasselli
.
25 Aprile 2024
8,0
I celebrated my son's confirmation and I must say I made an excellent choice.... Excellent food, beautiful location, professional staff attentive to all the guest's needs. Thanks for everything.....
Antonio Valiforti
.
22 Aprile 2024
10,0