For the first time in this restaurant, the penne al pomodoro was excellent, the spaghetti alla norma was equally excellent, not to mention the veal cutlet Palermo-style, delicious.
Romilda Mazzè
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27 Agosto 2025
10,0
Excellent caponata, fast service, and honest cuisine. Good contorni salads. The strong point is the price; it's truly a bargain for the quality. You can eat a starter, main course, and drink for just fifteen euros. We highly recommend this authentic place.
Térence Fournier
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09 Agosto 2025
10,0
A genuine place, home-cooked food prepared with love (it's like having lunch at grandma's) and truly reasonable prices (pasta with squid ink for 9 euros!). Highly recommended.
Alice Orecchio
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28 Luglio 2025
10,0
Kindness and courtesy, exquisite food, generous portions and fair prices. I highly recommend it.
Antony English
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25 Giugno 2025
10,0
Simple, homely atmosphere. Abundant and very tasty dishes. Excellent quality-price ratio.
Michela Ferrari
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20 Giugno 2025
8,0
The menu is available in Italian, French, and English, which is very convenient. The food is good and inexpensive. The atmosphere is calm and the staff is very friendly.
Iryna Okrepka
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28 Maggio 2025
10,0
I found this place by chance and immediately understood that it would have its own... I think it is a family-run restaurant, tasty traditional dishes that respect the palate. Really friendly staff, really cheap prices.
I WILL RETURN AND RECOMMEND 👍👍👍👍
Andrea Carbonaro
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12 Maggio 2025
10,0
The squid ink pasta is exquisite. No. 1 in my life. Is there tomato sauce mixed in? A taste I've never had in Japan. I want to visit Palermo again just to eat this. Please continue to preserve this flavor. The swordfish was also delicious.
yoko tsutsumi
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06 Maggio 2025
10,0
Ottimo cibo con cucina casereccio a buon prezzo.
Piatti serviti con semplicità ma pieni di sapore.
Vicino al centro storico.
Culture812690
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26 Aprile 2025
8,0
In occasione di un viaggio a Palermo sono stato due volte a pranzo al vecchio ristoro. In sala il boss Salvatore e la bellissima signora Giovanna, professionale, elegante,
educatissima, potrebbe dare lezioni di classe e stile a certe professoresse che conosco. Insomma una gran signora come oggi ve ne sono poche. Cucina fenomenale, ricordo la pasta con broccoli, la caponata, le verdure grigliate. Da bere un bel bianco siciliano, e per concludere un gelato cassata veramente strepitoso. Ho visto, ma non ho bevuto trattandosi di pranzo e non cena, una bella selezione di grappe e whisky, anche questo un dettaglio importante. Prezzi incredibilmente bassi, non dovrei dirlo perche' cosi' li spingo ad aumentarli ma e' un dovere nei confronti di chi legge le recensioni.
Il vecchio ristoro del corso rimane uno dei miei ristoranti preferiti non solo a Palermo ma proprio nel mondo, lo consiglio e sicuramente tornero' non appena mi rechero' di nuovo a Palermo.
giovanni
giovanniRoma_Italia
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22 Marzo 2025
10,0